X LALALA & Rockwave Nights present
OPETH + LEPROUS
3 Ioυλίου 2024
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Αθήνα
Εννιά χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα, οι σημαντικότεροι Σουηδοί εκφραστές του progressive metal, Opeth, θα μοιραστούν την σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού στις 3 Ιουλίου 2024 με τους πρωτοπόρους του σύγχρονου progressive Leprous, στα Rockwave Nights!
Να μια καλή ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσω με τους Leprous γιατί όπως έγραψε και ο @kbil αλλού, ακόμα δεν μπορώ να βρω τι είναι αυτό που τους κάνει τόσο ξεχωριστούς για σημαντικό κοινό. Μόνο το The Sky is Red με είχε πιάσει για τα καλά…
Οκ, μιλάμε για μπάντα που έχει πολύ περίεργα πρόσωπα… Εγώ θα πρότεινα να κάνεις μία δοκιμή με το “Coal” του ‘13. Αν σ’ αρέσει το πιο κοφτό riffing, με φουλ ρυθμικά παιχνίδια, πας μετά στο αμέσως επόμενο, το “Congregation”.
Αν σου αρέσουν τα πιο prog περίπλοκα περάσματα, πας στο αμέσως προηγούμενο, το “Bilateral”.
Αν σου αρέσουν οι pop μελωδίες θα γούσταρες ήδη το Pitfalls.
Και στις τρεις περιπτώσεις, το “Contaminate Me” με Ihsahn είναι αριστούργημα, και το “Valley” ανυπέρβλητο.
Αν είμαι Ελλάδα εκείνη την περίοδο , ψηνομαι να μοιραστώ με κάποιον το εισιτήριο. Θα βγω έξω όταν τελειώσουν οι Leprous και έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος αφού θα τους έχω δει στον Λυκαβηττό, και κάποιος άλλος μπορεί να πάει να δει τους Opeth με το εισιτήριο/βραχιόλι που θα του δώσω, όσο εγώ απολαμβάνω κάνα πιτογυρο με ραντλερακια