Late to the party.
Αν ο Ειναρ ανέβαινε στην σκηνή μας χαιρετούσε και έφευγε θα βαθμολογούσα την εμφάνηση των Λεπρούς με ενα 8/10 .
Τόσο πολύ εκτιμώ αυτόν τον καλλιτέχνη που μόλις ανέβηκε στην σκηνή η χαρά μου δεν περιγράφονταν, άνοιξε η καρδιά μου.
Πάμε στον ήχο.
Στα Δύο πρώτα τράγούδια θα τον χαρακτήριζα απο κακό εώς πολύ κακό. Μια το μπάσο άφαντο και μετά απο λίγο υπεβολλικά δυνατό , στο ίδιο μοτίβο και η ρυθμική δυστυχώς , πραγματικά ανησύχησα πως θα έχουμε ένα λαίβ με μάπα ήχο. Στο 3ο τραγούδι όμως (δια μαγείας) τα πάντα στρώσαν, προς μεγάλη μου ανακούφιση, και ακούσαμε Λεπρούς όπως τους αξίζουμε με ΗΧΑΡΑ ( f@ck yeah!!)
Το “The valley” είναι ένα μέτριο στουντιακά κομμάτι που στο λαίβ γίνεται ακόμα χειρότερο, μας πήρε ο ύπνος.Στείλτε το όπως είναι και βάλτε στη θέση του το “Forced Entry” ,όταν έχεις στη δισκογραφία σου ένα απο τα καλύτερα ΠΡΟΓΚ τραγούδια εβερ, ξερω γώ, ΠΑΙΧΤΟ.
Με τί ενέργεια ( ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΜΩΣ) παίξαν τα κομμάτια τους και με ΤΙ πόρωση??? Και ο πιο φασέος να ήσουν λίγο ασυναίσθητο Χεντ μπάνκιγκ δε το γλίτωνες . Ειδικά στα καίνούργια νόμιζα πως θα κόψουν αυχένα (ειδικά ο Ειναρ) και όλο αυτό το μετέδιδαν στο έπακρο, αλλο αν μερικοί κοιτούσαν τα κινητά (ειδεχθές εγκλημα με μια τετοια μπανταρα να παίζει μπροστά σου, ΤΕΣΠΑ αλλά όχι ΤΕΣΠΑ)
Συνεχίζω.
ΠΟΣΟ καλύτερο είναι το “Silently walking alone” λαιβ?,δυο σκαλιά πιο πάνω απο το στουντιακό. Καλά το “Attonment” δεκάρι ΠΑΝΤΟΥ και το “The sky is Red” είναι το τέλειο κομμάτι να κλείνεις συναυλία.
Γενικά, παρόλα τα ψεγάδια της, μια καθηλωτική εμφάνιση απο μια απο τις πιο ορεξάτες μπαντες που έχω δει σε λαιβ.
Opeth. Ηχο κρύσταλλο βοημίας απο την πρώτη μέχρι την τελευταία νότα . Δεν περίμενα κάτι άλλο απο μπάντα τέτοιου βεληνεκούς.Ορεξη και διάθεση στο 100%. Δυο ώρες επίδειξης ποιότητας απο μία απο της καλύτερες Μεταλ μπάντες Εβερ.
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο με καλύψαν τα παιδιά απο πάνω. Ααα ναι, το “Black Rose Immortal” είναι το άγαπημένο μου Οπεθ τραγούδι, καταλαβαίνετε, στο παράδεισο ο Owl χθες.
“Its a shitty song…”
“Βρεεε αι τράβα”
Ενα τελευταίο. Διαβάζοντας τα σχολια Συμφορουμιτων δόθηκε η αίσθηση (απο την πλειοψηφία) πως η ανάβαση στο κωλολοφο με τα ποδια είναι κατι σχετικά εύκολο.ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?? ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑΑ? ΔΡΟΜΕΙΣ?? ΔΕΚΑΘΛΗΤΕΣ?? Απο το μετρό μεχρι το θέατρο ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ… ΘΑ ΧΑΝΑΤΕ ΤΟΝ OWL ΡΕ. Anyway… Την αλλη φορά έχει ταξάκι 3 ευρούδια και ανεβαίνω σαν άρχοντας.