Τι λεεεεεεεεες??? Για μένα απίστευτο κομμάτι με πορωτικότατα death σημεία. Βαράει άσχημα.
Είπα ότι δεν μου έχει κολλήσει καλά… Κάτσε εδώ μόνο το Opeth θα ακούω για δυο μήνες ξέρεις πόσες φορές θα αλλάξω γνώμη για κομμάτια, ή για σημεία του΄ δίσκου…
Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί είναι από τα πιο χέβι και ντεθ…
Καλά σίγουρα και εγώ αναθεωρώ για κομμάτια μετά από πολλά ακούσματα. Νομίζω ότι θα γουστάρεις μετά από καιρό με αυτό. Δεν παίζει.
Μετριο αλμπουμ…το Heir Apparent ξεχωριζει σιγουρα!
Να έγιναν πιο progressive οι Opeth με αυτόν τον δίσκο, δεν το βλέπω. Δηλαδή δε μου φαίνονται σε καμιά περίπτωση πιο progressive κομμάτια όπως τα Coil, Burden, Porcelain Heart σε σχέση με το Ghost Reveries. Εξάλλου, progressive ήταν και στο Morningrise για μένα…
Το να γίνουν όμως πιο ακουστικοί, δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Το Burden μου φαίνεται λίγο γλυκανάλατο. Το Coil είναι πολύ ωραίο τραγούδι, αλλά πολύ απλό για τα δεδομένα των Opeth (σαν το Roads από τη συλλογή Roadrunner United με τη συμμετοχή του Akerfeldt).
Προς το παρόν το αγαπημένο μου είναι το Porcelain Heart με τις μελωδίες του, το Hex Omega για την παράνοιά του και το Heir Apparent για την καφρίλα του. To Lotus Eater δείχνει να είναι ωραίο κομμάτι, αν εξαιρέσεις το πρώτο riff αμέσως μετά το μουρμουρητό, που σε συνδυασμό με τα καθαρά φωνητικά μου ακούγεται άκυρο. Το Hessian Peel θέλω να το ξανακούσω…
Mήπως λέω μήπως είναι νωρίς να έχουμε τόσο κάθετες απόψεις για ένα δίσκο των Opeth?
Δεν είναι δα και ο καινούριος της Βανδή
Edit: Δεν πάει στο από πάνω ποστ, γενικότερο σχόλιο είναι
Σίγουρα. Πρώτες εντυπώσεις λέω. Αν και εδώ και τρεις μέρες δεν ακούω τίποτε άλλο, στο pc, το αυτοκίνητο και το iPod… 8)
Για αυτο τον λογο δεν εχω σχολιασει ακομα αυτο που ακουσα.
Πολύ δυνατός δίσκος.
Το πρόβλημα των Opeth είναι το hype. Δεν παίζουν μουσική για “λαϊκή κατανάλωση”, δεν τους αξίζει να κρίνονται σε λίγες ακροάσεις.
Επίσης, αυτός ο τύπος που όταν οι μεγαλύτεροι γράφουν 100 λέξεις, προτοτυπεί παγκοσμίως γράφοντας 2 ολόκληρες σελίδες…δίνοντας άλλο νόημα στους στίχους των Tool “he had a lot to say, he had a lot of nothing to say…”
Ρε σεις, είναι τρελός ρε! Κάθεται και ξεκουρδίζει τις κιθάρες για κλείσιμο κομματιού! Είναι τρελός λέμε :!:
τρελλος δε θα πει τπτ…κ ο δισκος για τρελλες κ@#$$ες ειναι…καιρο ειχα ν’ακουσω τετοια δισκαρα!ΕΥΓΕ!8)
εκανα προπαραγγελια το δισκο, σε εκδοση μαζι με DVD, με 3 bonus κομματια, 5.1 mix του αλμπουμ, διαφορετικο artwork, και υπογεγραμμενο απο την μπαντα (750 κομματια παγκοσμιως τα υπογεγραμμενα…χεχε)…27 δολαρια ή 17 ευρω με ταχυδρομικα … αψογο…
εχει κανενας την υπομονη σαν εμενα να περιμενει να βγει ο δισκος κ να τον αγορασει χωρις να τον κατεβασει κ μετα να πει…ε μωρε αφου το εχω γιατι να πληρωσω…
αν σας αρεσουν τοσο οι Opeth δε θα επρεπε να το αγορασετε? υποστηρηξη??
εγω δεν τοπ ακουω.δεν το κατεβαζω.,
εχω εμπιιστοσυνη στον Akerfelt και ξερω οτι αυτο που εβγαλε θα ειναι πολυ πολυ καλο!
Εμείς δεν έχουμε και θα το αγοράσουμε αφού το ακούσουμε πρώτα και αφού πέσει λίγο η τιμή του στα δισκάδικα
Από πού ?
Έτσι πρέπει να περιμένουμε!!που πήγαν οι εποχές που ψάχναμε τα δισκάδικα να αγοράσουμε cd!!κολοdsl!!
στο επίσημο σάιτ αναφέρει αυτά:
http://www.roadrunnerrecords.com/getopeth/
αλλά ας μας πει σίγουρα ο Isis.
και γω ψήνομαι πολύ να το παραγγείλω.
8) 8)
τώρα για το cd απλά θα πω είναι ένας νέος θρίαμβος των Opeth.
η έμπνευση του Μιχάλη δεν τελειώνει ΠΟΤΕ.
θα επανέλθω με επικό post αργότερα…
Τι κομματάρα το Heir Apparent. Μάλλον το καλύτερο του δίσκου!!
Να έχει ακούσει άραγε ο Ακερφελντ τους θεούς Heir Apparent ποτέ? :-k
το ξανακούω!!!δεν ξέρω πόσες ακροάσεις έχει φάει… (το album)
δεν τους ξέρω (και μην με βρίσεις…) αλλά αν κρίνεις από τα
Blackwater Park
Maste’rs Appentices
(παλιές μπάντες των 70’ς)
τότε ναι σίγουρα τους ξέρει…
Μόνο που οι Ηeir Apparent είναι ιστορικό heavy metal γκρουπ των 80s