Opeth-Watershed

Δυστυχώς “out of stock”… κοινώς όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν.

Το ίδιο cd παίζει και στο play.com ( http://www.play.com/Music/CD/4-/5366251/Watershed/Product.html ) αλλά το πιθανότερο να λείπουν οι υπογραφές…

ρε παιδια και εγω κοιταξα αλλα λεει out of stock…

ουατέβερ…τους ξέρει μωρέ!!!

χμ , ναι , αλλά νομίζω αυτό είναι που μας ενδιαφέρει…

http://www.theomegaorder.com/s.nl/it.A/id.19918/.f?sc=13&category=90643

24 € βγαίνει.
αλλά νομίζω θέλει Login…
θα ασχοληθώ

edit
τα αυτόγραφα είναι που με ψήνουν , γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθει και σε μας το bonus…

ναι ρε συ και σε αυτο out of stock λεει

σε μένα γιατί δεν λέει τίποτε όμως?ενιγουέι…

πατα buy μετα πηγαινε στο cart σου και θα δεις εκει το λεει…
και χωρις login μπορεις να το δεις

Ακριβώς αν και είμαι από τους κωλ$#%ρδους που έχου αυτόγραφα και απο τους 4 τοτε Opeth στην 1η τους συναυλία στην Ελλάδα και Bonus μια μπαγκέτα από τη 2η συναυλία :smiley: !!!

Εγώ πάντως θα τον αγοράσω έτσι κι αλλιώς για “υποστήριξη”. Περιμένω ν’ακούσω τη γνώμη σου όταν με το καλό το ακούσεις, κυρίως επειδή σου άρεσε τόσο πολύ το Ghost Reveries (όπως κι εμένα).

Εγώ το θεωρώ λίγο κατώτερο από το Ghost Reveries αλλά και πάλι τα σπάει ο δίσκος

Η συνταγή είναι μία. Κατεβάζεις τον δίσκο. Τον ακούς μία φορά, άντε το πολύ 2 και αν γουστάρεις τον αγοράζεις:wink: . Εγώ το κατέβασα, το άκουσα 1 φορά, κωλογούσταρα και περιμένω να βγει αυθεντικό.

Ποπο τα σπαει το Heir Apparent!!! :bow2: :metal: :metal:

Από περιέργεια, σε πόσους αρέσει περισσότερο το Watershed, από το Ghost Reveries?

Και άλλη μία (σχεδόν) παραπλήσια: είναι για κανέναν από σας το Watershed ο καλύτερος Opeth δίσκος του;

Θεωρω οτι το black water park ειναι το καλυτερο αλμπουμ τους…αλλα το καινουργιο τα σπαει …ειδικα η πρωτη 4αδα ειναι απιστευτη…:smiley: :smiley: :smiley:

1)τα θεωρώ ισάξια…μαρέσουν το ίδιο.

βασικά, πιστεύω το Watershed είναι πιο ενιαίος δίσκος , δηλαδή…δεν θα πω “τώρα θα ακούσω το Hex Omega , να γουστάρω” ενώ θα το έλεγα αυτό στο Ghost , πχ με το Grand Conjuration…
έπειτα όντως το Watershed είναι πιο δύσκολο στο παίξιμο , με περισσότερα πλήκτρα…

2)ασφαλώς και όχι…χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν κάνει πτώση…ίσα ίσα ανοίγει ακόμη περισσότερο ο δρόμος προς το Αμέρικα.:wink:
οι Opeth δεν έχουν καν μέτριο δίσκο. όλα είναι τρομερά.
ο τίτλος του καλύτερου πάει για μένα στο Blackwater και ας μην είναι το αγαπημένο μου…

γιέα!! βάλε και το Funeral Portrait …:wink:

για το Waterhed τώρα.μετά από πολλές ακροάσεις λέω τα εξής.
Το Watershed είναι ένα νέο αριστούργημα των Opeth. Για μια ακόμη φορά ο Akerfeldt δείχνει το τερααααααάστιο ταλέντο του , με κορυφαίες συνθέσεις.
Από όλα τα μέλη έχει γίνει εξαιρετική δουλειά , ειδικά ο κος Wiberg.
Έχουμε λιγότερα brutal από τον προκάτοχό του αυτή τη φορά και πολύ περισσότερα πλήκτρα.

τώρα για τα τραγούδια:

Coil
ένα όμορφο γλυκό κομμάτι, είναι η 1η φορά που οι Opeth μπαίνουν με ένα ελαφρό κομμάτι - μπαλάντα (εξαιρείται το Damnation που είναι όλο μπαλάντες).
ωραίοι στίχοι αλλά θα ξεχαστεί.δεν είναι τίποτε άλλο από ένα Intro.πολύ ωραιία και τα φωνητικά της κοπελιάς.

Heir Apparent
το πιο brutal κομμάτι του δίσκου.θα διαφωνήσω ότι είναι το καλύτερο , ο τίτλος πάει στο Hex Omega.
πολύ καλό κομμάτι! φοβερά brutal , όμορφη εισαγωγή. γενικά τα riffs δεν λένε και πολλά , μαρέσουν πολύ τα πλήκτρα του.

Τhe Lotus Eaters
ένα μουρμουρητό στην αρχή και φύγαμε!!!μπαίνει η φωνάρα του Μιχάλη μετά.Από τα πιο δύσκολα κομμάτια του δίσκου.δεν νομίζω να μας το παίξουν live αν και υπάρχει το σχετικό βίντεο που συστήνουν το νέο κομμάτι στο κοινό.

Burden
για μένα το αδιάφορο κομμάτι του δίσκου , γλυκανάλατο, έχει κάποια ωραία σημεία αλλά μέχρι εκεί.

Porcelain Heart
καλό και αυτό , έγινε videoclip. συμμετέχει στην σύνθεση και ο Ekesson, αλλά δεν βλέπω καμιά διαφορά στην όλη φάση ,
δηλαδή δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα κομμάτια.έχει ωραίες κιθάρες.

Hessian Peel
το 2ο αγαπημένο μου από τον δίσκο…έχει το κάτι “μαγικό” στα πρώτα λεπτά θα λεγα (σορυ δεν μπορώ να βρω άλλη λέξη), κάτι που εμένα τουλάχιστον μου φέρνει νοσταλγία κλπ…
ειδικά σε ένα σημείο με τα πλήκτρα είναι άψογο.
μετά από μια σίγαση, ανεβάζει στροφές με brutal κλπ…

Hex Omega
το κομμάτι του δίσκου! εδώ ο κύριος Axenrot δίνει ρέστα ! κορυφαία σύνθεση με τρομερά ξεσπάσματα και ένα φινάλε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ , θυμίζει το Fair Judgement , μόνο που το προτιμώ 1000 φορές:p …το riff το τελευταίο σκοτώνει…από τα καλύτερα τους κομμάτια ever!

Εγώ, ρε γαμώ το, γιατί το βαριέμαι τόσο; Το ακούω μια φορά και δε μου πάει να το ακούσω δεύτερη. Και το Ghost Reveries το είχα λιώσει (το καλύτερο μου album από Opeth). Τον περίμενα με τόση ανυπομονησία αυτόν τον δίσκο… Ελπίζω όταν πάρω το cd να το εκτιμήσω περισσότερο… Μου λείπει το τραγούδι σταθμός (Bleak, Deliverance, Grand Conjuration), μου λείπει το ένα επιπλέον τραγούδι που είχε το Ghost Reveries… Τέλος πάντων, δε συνεχίζω, καταντάω κουραστικός.

@ Scourge of God: Χωρίς δόση ειρωνίας, από απλή περιέργεια και πάλι, το ότι το Watershed είναι πιο δύσκολο στο παίξιμο τι σημασία έχει ακριβώς; Από τι κατάλαβες κάτι τέτοιο; Και πού έγκειται η δυσκολία αυτή;

δεν έχει καμία απολύτως σημασία…δεν είπα ποτέ ότι είναι μείον του ή υπέρ του.
απά ίσως επηρρεάσει τον ακροατή , ίσως θέλει περισσότερες ακροάσεις…:wink:

Πολυ καλο ρε παιδια το watershed αλλα για μενα καλυτερο το ghost reveries…τελος παντον τα παλικαρια δεν εχουν βγαλει και ποτε ασχημο δισκο αλλα τα μεγαλία του still life και του Blackwater Park δε ξαναγίνονται…

Σήμερα βγήκε ο δίσκος.
Και ιδού η απορία :
Να πάω να το πάρω ή να περιμένω την bonus έκδοση ?:-k
Γαμώ την Roadrunner τους γαμώ…

να περιμενεις ρε…
δεν λεει,και εγω αυτο θα κανω!:wink:

O δισκος ειναι φοβερος. Το κομματι που μου αρεσει περισσοτερο ειναι το Burden. Φανταστικο ειναι το σημειο που μπαινουν τα φωνητικα.:slight_smile: