χαχα σωστος!!αμα ειναι να περιμενω…
Το άκουσα από το dvd audio και ο δίσκος σπέρνει, ειδικά τα Heir Apparent , Hessian Peel…
Δισκος γεματο συναισθήματα.Στο Burden βρηκα ψηγματα απο anathema εποχης alternative 4.Δεν ειναι κακο, ο Akerfeldt ειναι φωναρα και στα brutal αλλα και στα μελωδικα.Φοβερος δισκος.
Μπάχαλο ο δίσκος. Καλή προσπάθεια αλλά θα επιμείνω σε Blackwater Park και Damnation προς το παρόν. Πολύ καλός και τούτος πάντως προσωπικά τον βρήκα κλάσεις ανώτερο απο το Ghost. Μπράβο τους, είναι μια υπερτιμημένη* μπάντα σε γενικές γραμμές, μαζεύουν πολύ hype αλλά έχουν και ωραία μουσικούλα και δε μένουν σε ένα πράγμα 8)
*όπου βλέπεις πολλούς κριτικούς να γλύφουν απο πάνω, είναι ένα πρόβλημα.
o diskos GAMAEI!!!
ine mia mpanta pou den fovate na proxorisei mprosta
Ο δίσκος σπέρνει και live τουλάχιστον το Heir Apparent που ακούσαμε στη Μαλακάσα.
Άντε την άλλη φορά και το Hessian Peel, Porcelain Heart και όλα τα άλλα!!!
Μπράβο Ελληνικό Metal Hammer γκρουπάρες που κατασκευάζεις:D
we are παραλεμε it!
οι opeth ειναι γκρουπαρα!!
η εποχη μεχρι το deliverance-damnation ειναι ονειρικη!!!
οι opeth ειχαν αρχισει να μαζευουν καλες κριτικες πιο πριν απο το blackwater park
εχω φυλαγμενη την κριτικη του my arms,your hearse απο τον Νικο Αναστοπουλο που εγραφε πολυ καλα πραγματα για αυτο
και καπακι στο επομενο αλμπουμ (παλι ο Νικος Αναστοπουλος) το απωθεωνει
βεβαια τοτε ητανε καπως διαφορετικα τα πραγματα
δεν υπηρχε ακομα αυτη η “ψαγμενιαση” (η οποια κατα την γνωμη προηλθε την χρονια του lateralus,thorns,blackwater park)
και ετσι οι opeth ειχαν περαση στους οπαδους περισσοτερο του ατμοσφαιρικου μεταλ (peaceville,travis smith εξωφυλλο,ηχος με πολλα κοινα με το ατμοσφερικο μεταλ)
μετα το 2000 που ειχαν αλλαξει τα πραγματα
λιγο η νεα εποχη της “ψαγμενιασης”
λιγο το κονε τους με τον wilson
λιγο το οτι ηταν τρελη δισκαρα το blackwater
ε γινανε επικεντρο σιγα τα ουα
ολες οι μεγαλες μπαντες το χουν παθει αυτο
οπωτε υπερτιμημενους δεν μπορω να τους πω
και στο κατω κατω ποσες μπαντες ξερουμε να παιζουν σαν και αυτους??
hats off λοιπον στους opeth
και στα καταπληκτικα τους αλμπουμ που μας προσφερουν
αν και πιστευω οτι εκλεισε ο κυκλος τους
δεν παυουν να μας χαριζουν ομορφα τραγουδια
ουτε ο δισκος μαρεσε ουτε οι opeth μαρεσουν.μουσικη για κοριτσακια κατω των 18 ειναι.κανενας μεταλας που σεβεται τα μαλλια του δεν τους ακουει.και μην αρχισεται να βριζετε.την γνωμη μου λεω.
γεια σου ρε ελλαδαρα με τους μεταλαδες σου!!!
εδω οι αντρακλες μεταλαδες που σεβονται τα μαλλια τους!!!
ολα τα σφαζουν ολα τα μαχαιρωνουν!!!
signal εισαι δηλαδη ο αγνος σουβλακοφαγος μπυρορεψας μεταλλας που πας μανογουορ και φορας καρφια 3 μετρα?Εγω απο οτι εχω καταλαβει εισαι πιο εναλλακτικος αν θες και πιο ψαγμενος αλλα οχι με αγνο επικο καθαρο μεταλ.δεν ειναι κακο αυτο.απλα πιστευω στα καθαροαιμα μεταλλα οι οπεθ προκαλουν σπυρακια.
καθαροαιμα μεταλλα??? 8O
και ειχα μια εντυπωση οτι το μεταλ ειναι η μουσικη που μιλαει και παιζει διαφορετικα απ’την μαζα :-k
η τετραγωνη σκεψη,δεν βοηθησε ποτε κανεναν
ωραια ωραια στο ονομα της καθαρης σκεψης λοιπον θα ονομαζουμε καθαρο μεταλλο ακομα και τις 16αρεσ κορασιδες που ακουνε manson soad opeth anathema και οτιδηποτε εχει εξωφυλλο που τις κανει να δακρυζουν και που αν τους πεις ολα τα κλασσικα ονοματα των 80 θα σε κοιταξουν σαν να εισαι ο ε.τ. Ε οχι.δεν κατηγορουμε κανεναν ολα ειναι σεβαστα αλλα ο καθε κατεργαρης στον παγκο του.δεν ειμαστε ολοι επικαδες ουτε ολοι progressivaδες.τι να κανουμε ρε παιδια δεν θα τα βαλουμε ολα στο ιδιο καλαθι.και για να ειμαι και εντος τοπικ πιστευεται οτι οι οπεθ απευθυνονται σε τι κοινο?θελω να ακουσω
Γιατί έκλεισε?
Ίσα ίσα κορυφώνονται ακόμη περισσότερο…
Αν εννοείς συνθετικά , διαφωνώ πάλι γιατί ο Mikael έχει αστείρευτη έμπνευση.
:yesmaster:
εσυ δηλαδη κλαις με Manson & SOAD?? :-k …διοτι εγω,δεν ξερω καποιον…και πληροφοριακα,δεν κλαινε μοναχα οι 16χρονες κορασιδες…σε τι κοινο??..πρεπει δηλαδη να απευθυνονται σε καποιο συγκεκριμενο κοινο??..η μουσικη ειναι για ολους…
και για να μην πολυλογω,στην ιστορια μενουν αυτοι που κανουν κατι το διαφορετικο,το οποιο ειναι δυσκολο να το αποδεχθει η μαζα…
ρε συ δεν εχω τιποτα με τις μπαντες και δεν κλαις με αυτες.απλα πολλες και πολλοι το αντιλαμβανονται ετσι.εγω σχολιαζω μια επικρατουσα κατασταση που βλεπω πως υπαρχει.δεν γινεται να μπαινει η αλλη στο δισκαδικο και να παιρνει ενα σιντι μονο βαση εξωφυλου.και αν παρατηρησεις αυτες οι κορασιδες μετα σταματανε να ακουνε μεταλ.για να μην λεμε αστεια.αν δεν σαρεσουν καποιες μπαντες οπως σαμπαθ πριστ μειντεν μοτορχεντ σαβαταντζ τοτε προβλεπω να καταληγεις ποσειδωνιο με τον κιαμο και τον βερτη.ειναι τσεκαρισμενο bro
οι κορασιδες παντα κλαιγανε
ειτε στα 80’ς με coverdale-δες
ειτε στα 90’ς με axl rose-δες
φιλε μου σορυ
αλλα αν μια μπαντα που μεσα της ακους led zeppelin,pink floyd,camel και morbid angel και edge of sanity
θεωρειται μουσικη για κοριτσακια
ε τοτε
παω πασο…
προφανως δεν εχεις γνωρισεις πολυ κοσμο
να δεις ποσοι ειναι οι αντρες που το χουν “γυρισει”
και αυτοι δεν ακουγανε opeth και anathema…
ισως να μην φταιει η μπαντα και συνηθως δεν φταινε οι μπαντες.αλλα για καποιο λογο διημιουργητε ενα κλιμα γυρω απο αυτες.το αν ειναι δικαι η αδικο δεν ξερω.πχ θεωρειτε φλωρος οποιος ακουει offspring green day within temptation και αλλα παρομοια.επισης συνανταται και το φαινομενο love em or hate em τρανα παραδειγματα king diamond and manowar.πολυπαραγοντικο το ζητημα γιατι διιημιουργουντε ρευματα και κλιματα που περιτριγυριζουν την μπαντα.
δεν θα διαφωνησω οτι συμβαινει κι αυτο(και οχι μονο με τους Opeth)…αλλα εγω δεν ακουω το κοινο της εκαστοτε μπαντας…την μπαντα ακουω…αν ηταν ετσι,δεν θα ακουγα Burzum επειδη η πλειοψηφια αυτων που ακουνε,ειναι φασιστακια…
απ’αυτες τις μπαντες που ειπες,δεν μου αρεσει καμια ουτε στο ελαχιστο…αυτο σημαινει οτι θα παρατησω το suicidal black metal και θα καταληξω σκυλας??..
εγω ξερω οτι οσο πιο mainstream μουσικη(για μεταλ μιλαμε παντα) ακους,τοσο περισσοτερες ειναι οι πιθανοτητες να την παρατησεις :-k
οχι μπορει να μην το παρατησεις αλλα δεν θεωρησε χεβι-μεταλας αλλα μπλακ-μεταλας.not bad not bad.silencer rules:lol: