Orchid - Capricorn

Πόσο δίσκαρος?! Ριφφάρες κι ατμόσφαιρα Sabbath όσο δεν πάει και ένα μπάσο μέχρι το θεό, έτσι για να γουστάρουμε. Όλα τα κομμάτια ένα κι ένα. Ειδικά αυτό το He who walks alone… από τη μέση και μετά… ε ρε πράμα.

Φωνητικά αλά Jon Oliva και μουσική Black Sabbath,αντιγραφή και στα δύο. Πάραυτα είναι ωραίοι.

!!!
Ούτε καν όμως.

Ωραίος για το βίντεο πάντως!

Όμορφη, γνήσια, πωρωτική ΣΑΜΠΑΘΙΛΑ.
Να πούμε πόσο γαμεί, πριν γίνει δίσκος του μήνα και ξεφυτρώσουν οι χιπστερς! :lol:

μας είχε πρήξει καιρο (με) τους Orchids ο Ποτοφγκολντ και είχε τα δίκια του το παλικάρι.

Λαθος logo εχει το εξωφυλλο πανω ε.
Aυτο επρεπε να εχει.

Αρχιζω λιωσιμο :slight_smile: :!:

Έπρεπε να χει logo “no hotlinking” και “dark.podazia.org”; =Ρ

Aν και εγω το εβλεπα κανονικα (οπως συνηθως συμβαινει) το αλλαξα !

νταξει μου φερνει τοσο πολυ σε vol 4 ανα σημεια που ειναι ενοχλητικο :stuck_out_tongue:

εντιτ
δεν λεω για αντιγραφη εννοειται, ηχητικα μιλαω

Ωραίοι ακούγεται, αλλά δεν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο;
5000 μπάντες που μοιάζουν στους Sabbath.
Τα φωνητικά στο ομώνυμο είναι πάλι ίδια με το Thrill of it all.

Έτσι πρέπει. Και 10000 να ήταν οι μπάντες ακόμα καλύτερα.:stuck_out_tongue:
Καλά το άλλο για τον Jon Oliva από που προκύπτει;#-o
Ο δίσκος συνεχίζει να λιώνει και σοδομίζει στεγνά.

Ρε Σκούρτζε, εδώ και 30 χρόνια κοντά, το doom αυτό το πράγμα είναι: άπειρες μπάντες που ακολουθούν με ευλάβεια τις διδαχές των Σάμπαθ. Τώρα ξαφνικά να θυμηθούμε ότι είναι “βαρετό”;

Ό,τι είπε ο Witchfinder. Δώστε μας άλλες τόσες μπάντες που να παίζουν έτσι!

Το πρωτο τους αλμπουμ ειναι.Ακομα κι αν ακουγονται τοοοοοοσο σαν τους Black Sabbath,που στα αυτια μου ακουγονται μονο σε συγκεκριμμενα σημεια,στο επομενο τους αλμπουμ θα εχουν αρχισει να βρισκουν ακομα περισσοτερο τον δικο τους ηχο.

Συμπαθητικότατο δισκάκι

Προβοκατόρικο ποστ, να διαγραφεί πάραυτα.

:har: :har:

Εγώ προτιμώ τους Οrange Goblin.

Καλά, μη συγκρίνουμε τώρα τους Goblin που είναι original μπαντάρα με μία απλά καλή αντιγραφή. Είναι κρίμα για τους Orchid.

Στα δικά μου αφτιά ο τύπος ακούγεται ενίοτε σαν τον Oliva. Άρα προκύπτει από τα αφτιά μου και προφανώς όχι από τα δικά σου…ε και;

Ασφαλώς και ΟΛΟΙ έχουν τις sabbath-ικές καταβολές, απλά εγώ θέλω την κάθε μπάντα να χει τον δικό της χαρακτήρα, πχ Lord Vicar & Lamp of Thoth μου έκλεψαν την καρδιά πρόπερσυ (2008 βασικά), ενώ πολλές πρωτοκλασάτες έχουν δικό τους στυλ πλέον (Electric Wizard πχ, ενώ εντάξει θα μου πεις είναι βετεράνοι πια στον χώρο).
Αυτό που θέλω να πω εν ολίγοις είναι ότι δεν θέλω να ακούω το ίδιο πράγμα συνέχεια.