Oriental Metal

Σίγουρα είναι ένα αρκετά σπάνιο είδος Metal μουσικής, αλλά είναι και ένα από τα αγαπημένα μου.
Δυστυχώς όμως, εκτός από τους Orphaned Land, λίγο Lacuna Coil και κάποια άλλα μεμονωμένα τραγούδια, δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο. :-s
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκρότημα που να παίζει κατά κύριο λόγο τέτοια μουσική;

Mezarkabul (πρώην Pentagram)…Τούρκοι με πολλά ethique και oriental στοιχεία…

Ερωτισις: Οι SOAD εχουνε ανατολιτικες μελωδιες… Τους λες oriental ομως?

Άκουσα τρία τραγούδια τους από το MySpace και μπορώ να πω ότι αν και Τούρκοι, μου έκαναν αρκετά καλή εντύπωση και θα τους ψάξω περισσότερο!
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. :slight_smile:

Τα τραγούδια των SOAD τα έχω ακούσει τόσες φορές που τα έχω βαρεθεί πια! :stuck_out_tongue:
Όντως έχουν ανατολίτικες μελωδίες σε αρκετά κομμάτια, αλλά δεν θα τους χαρακτήριζα oriental, πιο πολύ NU metal κατά τη γνώμη μου.

Τι παει να πει “αν και τουρκοι”?

Αν και δεν υφίσταται κάτι τέτοιο τσέκαρε:
Absu
Melechesh
Nile
Morbid Angel

χμ… αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθω αν σκεφτώ κάτι.

Καλά, το παίρνω πίσω!:stuck_out_tongue:
Η αλήθεια είναι ότι έχω βρει αρκετά αξιόλογα metal/rock συγκροτήματα από εκεί τον τελευταίο καιρό.

Οι Mezarkabul πρέπει να ήταν και στο Metal Healing αν δεν κάνω λάθος…

Ευχαριστώ :slight_smile:

Δεν ειπα να το παρεις πισω, απλα το θεωρω βλακεια να απορριπτεις κατι μονο και μονο λογω εθνικοτητας…

Θα μου πεις τώρα… κι αυτοί μπορεί να λένε το ίδιο για μας. Στον χώρο της μουσική ειδικά δεν ισχύουν αυτά, γιατί κάτι ανάλογο θα μπορούσα να πω και για τους Orphaned Land.
Οπότε έχεις δίκιο, μπορεί να βιάστηκα λίγο. :slight_smile:

Btw, τους Nile που ανέφερε ο φίλος πιο πριν, τους έχω ακούσει ελάχιστα αλλά δε μου άρεσαν και πολύ. Θα τους “εξετάσω” όμως καλύτερα, μαζί με τα άλλα συγκροτήματα…:wink:

Περα απο τα εθνικια, ο τουρκικος λαος εχει πολυ φιλικα αισθηματα απεναντι στους Ελληνες… Αλλα τεσπα, βγηκαμε οφφ-τοπικ…

Για αρχή ψάξε και άκου αυτό: Melechesh - Djinn
Αν δεν σ αρέσει αυτό μην μπεις στον κόπο να ακούσεις τ’ άλλα.

No Turks plz…

Μα δεν το απερριψε…

Για οriental metal δεν ξερω αλλα οι oriental χοροι τα σπανε!

Και ειδικα αυτες που χορευουν!!:naughty:

Αδερφια πλακωσε η τουρκιά!

Ήταν.

Εγώ παιδιά δεν έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά οι Therion έχουν ανατολίτικους ρυθμούς σε κάποια κομμάτια τους…

¶σχετο: Όταν ακούς oriental metal πρέπει να κάνεις ναργιλέ?

Ναι, πως και όταν ακούς ρεγγε πρέπει να πίνεις και κανα μπάφο έτσι για το κέφι.