πρωτον, ξεκολληστε με τους Τουρκους, οι Τουρκοι ειναι αδερφια μας, κι ας μας βλεπουν με μισο ματι
δευτερον, καποιος ανεφερε Behemoth, το βρισκω ακυρο καθοτι δε θυμαμαι να εχουν Oriental στοιχεια, ντροπη κι αισχος που αναφερθηκαν βασικα :lol:
τριτον, ακουστε [SIZE=“3”][FONT=“Arial Black”]Odious[/FONT][/SIZE] απο την Αιγυπτο οσοι ενδιαφερεστε, Οriental Black Metal λενε οτι παιζουν, εμενα μου θυμισαν πολυ το τελευταιο album των Rotting Christ με τιτλο Theogonia, που ταιριαζει κι αυτο στο συγκεκριμενο θεμα κι ας λενε ορισμενοι, οπως επισης και το Reign Of Light των Samael ισως ειχε λιγα Oriental στοιχεια, τσεκαρετε το οσοι ενδιαφερεστε
Κλειδώστε το τώρα. Η avant-garde-oriental μπάντα του Spruance, ιδρυτικό μέλος των Mr Bungle και μέλος των Faith No More στο King for a day…
Έχουν και τον βιλονίστα (?) των Estradasphere
Στον Θεο φτάνει η φωνή του! 8O Μου θύμισε “Εξόριστους”!
Καλό κομματάκι!
Κατέβασα 5-6 κομμάτια στην τύχη (ένα από αυτά που λες πρέπει να είναι και το “Through The Belly Of Damnation”)…
Ασχολίαστα. :-k Που να χωρέσουν αμανέδες σε τέτοια “τραγούδια”; :-s
κοιτα Marduk δεν ακουω αλλα και γω λιγα που ακουσα ειχαν πολλα ανατολιτικα στοιχεια , καλυτερα να σου προτεινει καποιος που εχει ασχοληθει με την μπαντα
μιας που το ακουγα σημερα θυμηθηκα το The Vision Bleak - The Wolves Go Hunt Their Prey
ειδικα η τριλογια των Black Pharaoh μεσα ειναι 100% oriental
ακομη περισσοτερο η εισαιγωγη της
ahem, ειμαι χρονια φαν των Marduk (εχω μεχρι και t-shirt :p) αλλα καθαρα ανατολιτικα στοιχεια ΔΕΝ θυμαμαι να ειχαν ποτε, αντιθετως νομιζω χρησιμοποιουν blastbeats για να κανουν πιο γρηγορη και δυνατη τη μουσικη τους.
τωρα αν βρισκετε Οriental στοιχεια εκει, οκ, μπορει, ο καθενας μαλλον ακουει διαφορετικα πραγματα.
αλλα αν γουσταρετε σονυ και καλα κατι σε Οriental Black Metal περα απο το Theogonia κλασικα, ειπαμε τσεκαρετε Odious απο την Αιγυπτο!!!
εχω παρατηρησει οτι οι nihilist και deathster εχουν παρομοια γουστα με τα δικα μου.
κατεβασα το Tara απο Αbsu κ το ακουσα…
αγριο ξυλικι,γινεται της που****ς εκει μεσα,θυμιζει εντονα black thrash attack απο aura noir,
εκτος απο στιχους η μουσικη δεν εχει oriental στοιχεια.
ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ ΞΥΛΟ,εχει ολα τα βασικα,την thrash ταχυτητα,την black σκατοψυχια,τα death Nilish drums κ την death τεχνικη πολυπλοκοτητα,
το τεταρτο κομματι δεν εχει τελειωμο,εκει που νομιζεις οτι δεν παει αλλο συνεχιζει κ χωνει κ χωνει,απιστευτο,