Orphaned Land - The Never Ending Way Of ORwarriOR

:expressionless:

χμ;

Περιμένω πως και πως το καινούργιο τους!! Είδα το τραιλερ και φαίνεται ενδιαφέρον σίγουρα!! Για μένα το επίπεδο του Mabool να φτάσουν και είμαστε τζιτζι 8)

τι εννοείς ακριβώς υπερτιμημένοι…? κανείς δεν ασχολείτε μαζί τους…εδώ ήταν να παίξουν Αθήνα μετά το Mabool και δεν πάιξαν λόγω χαμηλής προπώλησης…ευτυχώς που μου έκοψε να πάω να τους δω Θεσσαλονίκη και έτσι έζησα μία απο τις καλύτερες συναυλιακές και όχι μόνο εμπειρίες μου!! και μένα δεν με τρέλανε το Mabool αλλά το El Nora παραμένει μονάδικο αριστούργημα!!

Εντάξει το είπα ήδη, μπορεί και να είναι λάθος εκτίμηση δική μου. Θα ξαναδοκιμάσω. Αφού λες ότι το El Nora είναι τόσο καλό, θα σε εμπιστευτώ (όπως έχω κάνει και για το heavy/power/epic) και θα το ακούσω. Μακάρι να με αναγκάσουν να κάνω κωλοτούμπα. Δε μας χαλάει καθόλου να έχουμε άλλο ένα συγκρότημα στα ακούσματά μας. Ούτε να υπάρχουν Ισραηλινοί που να μπορούμε να συμπαθούμε!

Όσο για το αν είναι υπερτιμημένοι ή όχι… ομολογώ πως δεν ήξερα ότι έχει ακυρωθεί συναυλία τους εδώ λόγω χαμηλής προπώλησης. Εγώ το είπα γιατί όταν είχε βγει το Μabool ένας άλφα ντόρος έχω την αίσθηση ότι είχε γίνει. Μπορεί να ήταν λάθος αυτή η αίσθηση τελικά.

Γνωστοι δεν ειναι παντως.Φιλαρακι ειχε φτασει εξω απο το μαγαζι και εκει εμαθε
οτι ειχε ακυρωθει η συναυλια της Αθηνας. :?

το κομμάτι που έχει διαρρεύσει πάντως είναι πολύ καλό.

http://www.myspace.com/orphanedmyspace

κ’ιάλλο κομμάτι!

Και τα 2 είναι έπη!! Είναι τα δύο που παίζαν από ένα live εδώ και καιρό στο youtube!! Ελπίζω και τα υπόλοιπα να είναι αντάξια!

ΟΚ μόνο? Το Mabool παίζει να είναι απο τα καλύτερα albums της δεκαετίας…

σαν να πηρε το ματι μου το cd…

ναι εσκασε μυτη…το απογευμα θα το ακουσω,εχω μεγαλη αγωνια!

Το άκουσα 2 φορές, άρα κάπως νωρίς για συμπεράσματα (αν και απο τον ενθουσιασμό μου, μου έρχεται να ουρλιάξω :p).

Τα έχει ΟΛΑ μέσα και σε μεγάλες δόσεις. Orphaned Land 100%

Κάπου διάβασα παραπάνω οτι δεν είναι metal δίσκος, ότι δεν έχει κιθάρες και παίζει πολύ τσιφτετέλι κτλ. ΔΕΝ ισχύει. Ένας απο τους πιο ενδιαφέροντες progressive METAL δίσκους της χρονιάς έσκασε μύτη.

n joy 8)

Ακριβως αυτο ηθελα να πω…και ευτυχως τελικα αυτα που διαβαζαμε ηταν μουφες…
Μια φορα εγω προλαβα να το ακουσω και νομιζω οτι μιλαμε για μεγαλη δισκαρα!!!
Βεβαια πιστευω οτι ασφαλη συμπερασματα θα βγουν μετα απο 4-5 ακροασεις.

To the developς cry to είχε δωσει το metal invader και ειναι γαματο. Και το mabool ειναι πολυ καλο το ξαναέβαλα μετα απο λίγο καιρο να κάνω μια μικρη επανάληψη σαν καλός μαθητής 8)

άλλαξες τα φώτα στον τίτλο του δίσκου όμως :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: #-o

τωρα το είδα the beloveds cry ειναι φυσικα :stuck_out_tongue:

με αυτο το εξωφυλλο το έδωσαν στο invader.

Πω- πω, ρε Dead, με σιγκύνησες, λέμε. Το είχα γράψει σε κασέτα αυτό, απλά απίστευτο demo. Ό,τι καλύτερο κυκλοφόρησαν ποτέ οι Orphaned Land, κατά τη γνώμη μου.

Το καινούριο death- ίζει καθόλου είναι progressive σαν το ‘‘Mabool- the story of the three sons of heaven’’; Θα αργήσω να το αποκτήσω, μάλλον.

το καινουργιο δεν το εχω ακουσει ακομα αλλα αν κρινω απο το mabool οι μερες του beloved εχουν μεινει μακρια.

το καινουργιο ειναι δισκαρα… εχει απο ολα μεσα και συμφερει!

Οι Orphaned Land είναι από τις πιο αγαπημένες μου μπάντες για πολλούς λόγους!! Η πρώτη τους συναυλία στην Θεσσαλονίκη είναι από τις καλύτερες που έχω δει! Με το Sahara και κυρίως το El Nora Alila είχαν καταφέρει να χαραχτούν έντονα μέσα μου! Το σχετικά απλοϊκό αλλά ευφυέστατο εμπνευσμένο πολεμικό πάντρεμα του Doom/Death τους με παραδοσιακές ανατολίτικες μουσικές ακόμα με συνεπαίρνει! Πως θα μπορούσα να αντισταθώ στα καταιγιστικά Of Temptation born, Like fire to Water , Seasons Unite, στους doomοειδής ύμνους Find yourself discover god, My requiem η στην πρωτόγονη ανατολίτικη βουτηγμένη σε ναργιλέδες () δύναμη τραγουδιών όπως το EL Meod N Alla ή το Aldiar Al Mukadisa???
Δυστυχώς για μένα αυτές οι μέρες φαίνεται δεν επιστρέφουν. Μετά το Mabool βλέπω και στο OrWarriOR μια πολύ διαφορετική πορεία! Θα ακουστεί αντιφατικό. Ο δίσκος όσο τον άκουσα μου άρεσε αρκετά και μάλλον θα μου αρέσει πιο πολύ από το Μabool. Παρόλα αυτά πλέον η μουσική τους είναι πολύ καλογυαλισμένη και έντεχνη χωρίς τις ίδιες ποσότητες συναισθήματος. Πολλά από τα τραγούδια τους έχουν εκπληκτικές ιδέες, βλέπε Disciples of the sacred oath II ή New Jerusalem, αλλά δεν είναι τραγούδια? Δεν υπάρχει καμία επανάληψη για να εξοικειωθείς και να νοιώσεις? Και αυτός ο Kobi ποιος του έχει πει ότι έχει ωραία φωνή όταν προσπαθεί να τραγουδήσει έντεχνα? Το death το κατέχεις… Βάλε το συναίσθημα όπως παλιά να τραγουδήσουμε όλοι μαζί σου , βλέπε Never Ending Way, και άσε τους ακροβατισμούς!!!
Τέλος πάντων μάλλον σας κούρασα και το αστείο είναι ότι ο δίσκος μου άρεσε! Αλλά δυστυχώς άλλη πορεία ήλπιζα από τους Orphaned Land και άλλη πήραν και επειδή τους λατρεύω με τρώει πολύ? Καλημέρα σας!