Oscar ποζεριας

Marylin Manson.

Ποιοί είναι οι 28 ιερόσυλοι που ψήφισαν Manowar ???
Θα έρθουμε με τις Harley παρέα με τους Kings Of Metal και θα σας στείλουμε στην Bridge Of Death.:lightsabre::stuck_out_tongue: :thumbdown: :blow: :evil: :x :ban:

κλασσικα κολλημενα μυαλα,κρινετε με βαση γουστου και οχι με βαση αντικειμενικων κριτηριων!!!
υπαρχει καλη και κακη ποζερια!
οι manowar ειναι η μονη μπαντα που κατηγορειται και απο τους ιδιους της τους οπαδους οτι εχουν ξεφτυλιστει με τα ποζεριλικια τους.δεν εχω ακουσει ποτε οτι ο alice cooper ή οι kiss οτι κανανε ποζεριες που ξενερωσαν τους οπαδους τους.Επισης οπως ειπανε και μερικοι alice cooper και kiss,τα ξεκινησανε καποια χρονια νωριτερα αυτα που κανανε,συν οτι ο alice cooper εκανε μια μορφη θεατρικης παραστασης και οι Kiss ενσωματοσανε στη μουσικη τους το Image τους και παραγανε ενα λαιβ σοου που σε αφηνε με το στομα ανοιχτο.και επιπλεον οι kiss δεν εχουν γραψει μονο το i was made for loving you baby…εχουνε γραψει και καποια black diamond,god of thunder,deuce,she κλπ κλπ.καποιες μπαντες παιξανε μεταλ και ροκ επειδη ακουγανε Kiss μικροι.μεχρι και o billy gould των faith no more με τον satyr των satyricon παιξανε σε μπαντα οπου διασκευασανε kiss.!
για τον manson δεν ειμαι οπαδος του και ετσι δεν μπορω να τον κρινω.παντως οι οπαδοι του δεν εχουν προβλημα με οτι κανει, και επιπλεον τα ειπε πολυ καλα στο bowling for columbine!!!
οπωτε oscar ποζεριας παει στους Manowar!!!δεν θα ξεχασω την εμφανιση τους στο rockwave στον αγιο κοσμα!!
death to false metal,βγαλσιμο χορδων,ανεβασμα γκομενας και πιτσιρικα για να παιξει μαζι τους και τοσο χασιμο χρονου μπρος στη μαλακια που τους εδερνε (ευελπιστω) δεν εχω ξαναδει!!!

Τα ιδια κανανε και φετος, μονο που το γλυκο εδεσε με 2 ωρες γ@μηστερου metal!!!8) 8)

Manowar…
Ο Manson ειναι απλα τερας :lol:

Θα προσέθετα απλώς στην κατηγορια τον Yngwie Malmsteen…Μεγάλος γραφικός γυφτοποζερας…

γιατί το ιστορικό “this city hasn’t enough power for manowar…” που το πάς???:lol: :lol: :lol:

Εγώ πάντως γουστάρω τρελά Manson.

Επίσης θα έβαζα και τον Coverdale στους ύψιστους ποζεράδες.

coverdale με την καλη εννοια ομως!!! :stuck_out_tongue:

Η πιο τραγική συναυλία στη οποία έχω παρεβρεθή…Μπορώ να πω μετα σιγουριάς οτι οι Mercyful Fate και οι Sodom έπρεπε να είναι co-headliners εκείνη την μέρα…

Η απόλυτη μπάντα, ή αλλιώς η μπάντα του Απόλυτου ΕΓΩ.

Τύμπανα: Lars Ulrich

Μπάσο: Joey De Maio

Κιθάρα: Yngwie Malmsteen

Φωνή: David Coverdale

α να συμπληρώσω και την Γυναίκα - Κλωτσιά που εμφανίζεται στην Πάνια…χααχαχα μιλάμε είναι πολύ ποζέρι… μην δει κάμερα, σπρώχνει οποιονδήποτε βρίσκεται γύρω της για να έρθει πρώτο πλάνο!!!

Καλά εκείνο το rockwave… είχα λυσσάξει να δω Sodom, όταν είδα τον Angelripper επί σκηνής χτυπιόμουνα στην θέα του και μόνο, ενώ ακόμα θυμάμαι έναν τύπο να ψάχνει τα γυαλιά του στο Nuclear Winter… και μετά οι Mercyful Fate μας δώσαν με την σειρά τους τα μυαλά στο πιάτο… Α ναι ξέχασα, βγήκαν και οι Manowar στο τέλος.

edit: που τότε οι θεοι sodom είχαν βγάλει την δισκάρα code red, και από την άλλη οι έτεροι θεοί Fate είχαν βγάλοι την δισκάρα 9…

Sodom-Iron fist 99 Δεν ξεχνώ…Off topic τέλος…

γιατι οταν δωσανε μια μασκα (και τι αλλο?) στον tom και αυτος τα παιξε???

εντωμεταξυ ητανε και η μοναδικη εμφανιση των exhumation που ειδα ποτε.κριμα!

Απάντηση στο πόστ του ellanor.

Η ανάλογη μπάντα σε κάφρικη εκδοχή:

Dani Filth
Dino Cazares
Nicholas Barker

σφαγή θα γινότανε,αλλά μας λείπει το μπάσο,ίσως και δεύτερη κιθάρα.Αν έχει κανείς κάποιον στο μυαλό του,ας τον αναφέρει.

Α μπραβο! Ο χειροτερος! Τουλαχιστον οι Manowar παιζουν μουσικη…

εννοεις οτι αυτοι ειναι εγωιστες???νταξει για τους 2 πρωτους.αλλα για μπαρκερ δεν εχει παρει τιποτα το αυτι μου!

Glen Benton (Deicide)
Trey Azagthoth (Morbid Angel)
για μπασο και κιθαρα αντιστοιχα.

New York Dolls

[SIZE=“7”]nihilist[/SIZE]

Οι περισσότερες black metal μπάντες παίρνουν το oscar ποζεριάς…

Συμφωνω με το συμφοριτή…