Να δώ τι άλλο θα ακούσω:roll:
Εγω συμφωνω με τον απο-συμφορητη…
Μαλιστα οι περισσοτερες black metal μπαντες παιρνουν οσκαρ ποζεριας γιατι αυτες γραφουν στο
πλαι των κυκλοφοριων τους The Best Metal Band In The World.
Ρε RippeR αγόρι μου, δεν σου μάθανε οι Μανοβαρ ότι το baby oil είναι για να αλείφεσαι και όχι για να το πίνεις? Προκαλεί μαλάκυνση στο έτσι και αλλιώς λειψό μυαλό σου.
Ρε RippeR αγόρι μου δεν σου έμαθαν οι Μανοβαρ ότι το baby oil είναι για να το αλείφουν και όχι για να το πίνουν? Προκαλεί μαλάκυνση στο έτσι και αλλιώς λειψό μυαλό σου.
Ποιος το κανε αυτο??
The Best Heavy Metal Band in The World ?
Το εχω δει σε ενα Live των Manowar.Του 99-00 νομιζω.Μου το εδωσε ενας φιλος
να το ακουσω και την στιγμη που το διαβασα του το επεστρεψα.Δεν το ακουσα καν.
το φανταστηκα :lol:
Πάντως σε κάποιες black μπάντες παίζει και λιγάκι ποζερια (π.χ. Dimmu Borgir)…
Ελα μωρε τωρα που μας εγινε και ο manson πρωτη φιρμα, τουλαχιστον οι αλλοι 3 εχουν κανει και κατι μουσικα.Αυτος τι εγραψε??Παντως τους cradle of filth δεν τους πιανει ΚΑΝΕΙΣ σε ποζερια.
Antichrist Superstar μήπως?Και το Mechanical Animals?
Ψηφιζω Kiss. Εχουν και το θεατρικο στοιχειο που συμβαλλει.
αυτοι που λενε ‘‘heavy metal or no metal at all, whimps and posers leave the hall’’ εχουν τις περισσοτερες ψηφους , ελεος…[-X
Αυτοί το λένε, αλλά μόνο στα λόγια μένουν.
ξεκαθαριστε τι εννοειτε με τον ορο poser…
poser αρχικα σημαινε το glam/sleaze… και αυτο εννοουν οι manowar…
οποτε με αυτη την εννοια μονο poser δεν ειναι, heavy metal χωρις φρου-φρου κι αρωματα.
Τωρα με την εννοια του φιγουρατζη, στο λαιβ πας για να δεις πανω απολα ωραιο show και να διασκεδασεις, οποτε δεν βρισκω κακο το να κανει καποιος ‘‘poseries’’ στη σκηνη. αλλιως κατσε σπιτι και ακου τον δισκο…
Manowar εύκολα, πάρα πολύ εύκολα… Τουλάχιστον από τις άλλες επιλογές του πολλ μόνο με τον παπάρα το Μάνσον συναγωνίζονται!
Μουσικά εννοείται πως μαρέσουνε, ειδικά τα κλασικά τους…
Motley Crue, Kiss
εγω θα πω KISS… αν υπηρχε επιλογη θα εβαζα τους Motley Crue…
Ο Manson δεν ειναι οτι τον χαρακτηριζεις… Μην λεμε και οτι θελουμε…
on topic
Manowar… ( Βασικα πρωτοι πανε οι Twisted Sister αλλα δεν τους εχει και μετα Manowar… )
Το χειρότερο ποζέρι που βγήκε ποτέ πάντως είναι ο Rudolf Schenker… Άνετα…