Oscar ποζεριας

καλα μην λες βλακειες για να προκαλεσεις.οι μανογουορ ηταν ειναι και θα ειναι απο τους λιγους βασιλιαδες του επικ μεταλ.για την εποχη τους γαμησαν το συμπαν.εφεραν τον επικ στο πιατο και το εμαθε ο κοσμος.ανεξαρτητως πορειας αξιζει ενα ρισπεκτ και μην λεμε οτι να ειναι. αν υπαρχει δισκος καλυτερος απο το hail to england pm

@Outlawtorn, όποια και αν είναι η γνώμη μας για τους Manowar, είναι γεγονός πως αρέσουν σε πολύ κόσμο και έχουν αφήσει εποχή στον χώρο του επικού μέταλ. Ας σεβαστούμε τα διαφορετικά γούστα, όσο και αν ίσως δε μας αρέσουν.

Όσο αφορά τον Alice Cooper, ισχύει πέρα για πέρα αυτό που είπε ο Bluezlick… 8)

Θα πρέπει να έχει χαλάσει πολλούς απ’ ό,τι βλέπω με αυτά που έχουν γράψει οι Manowar…
Τι να πω… Για άλλη μια φορά δεν κοιτάμε τη μουσική παρά ποιοί και πως είναι αυτοί που την γράφουν…
Δηλαδή συγνώμη, οι black μεταλάδες που βάφονται και βγαίνουν στη σκηνή δεν σας πειράζουν? Ο Axl που κάποτε φορούσε εκείνο το στενό κολλάν δεν σας πείραζε? Ο Halford που δεν μπορεί να κουνηθεί από τις πολλές αλυσίδες πάνω του δεν σας χαλάει? Μπορώ να πω κι άλλα πολλά αλλα δεν εχει νόημα…

Your point is taken. Η μουσική ασφαλώς είναι η ουσία, και τα συναισθήματα που μας προκαλεί. Για άλλον αυτή η μουσική είναι το ακραίο μέταλ, για άλλον είναι το αλτέρνατιβ, για άλλον το γκλαμ ροκ.

Απο κει και πέρα τα γούστα είναι γούστα… Δεν έχει νόημα να προσπαθήσουμε να τα επιβάλλουμε στον άλλον…

Back to topic.

Κι ομως δε διαφωνω απλα να δουν μερικοι τι ωραια που ειναι οταν ακουνε τετοιου ειδους χαρακτηρισμους(μπροστα σε αυτα που ειπωθηκαν για τους linkin park και λιγα ειπα).Δε θελω ν’ανοιξω κοντρα απλα ετσι να καταλαβουν μερικοι που λενε αδερφες εμας και τις μπαντες που ακουμε(linkin park).

Χαίρομαι που συμφωνείς αγαπητέ :slight_smile:

Αlice Coοper και Kiss δεν αγγιζω για προφανεις λογους…απο εκει και περα Marilyn Manson ο τυπος ειναι ηθοποιος απλα, τα λαιβ του γεματα θεατρικοτητα και αμεσα επηρεασμενα απο τον Alice Coοper. Απο την ααλη οι Manowar μπορει στην αρχη να ειχαν κανει εντυπωση αλλα καπου το κουρασαν το πραγμα…Αν ο Μαριλυν Μανσον σαν show ειναι το Hollywood, οι Μanowar ειναι το βλαχοαμερικανικο redneck πανηγυρι… Οποτε ψηφιζω Manowar…

Αν και συνεχιζω να θεωρώ λίγο καραγκιόζικη στη σκηνική παρουσία των Manowar, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μ αρέσει μεγάλο μέρος της μουσικής τους.

Οκ, είναι λίγο γελεία αλλά χωρίς αυτούς δεν θα ξέραμε το epic στο σημείο που γνωρίζουμε σήμερα, οπότε respect. Μόνο το battle hymns σκουπίζει από μόνο του σαν τραγούδι.
Και ένας ποζεράς σαν τον Adams να θυμίσω σε μερικούς, δάκρυσε τραγουδώντας τον θάνατο του Εκτωρα πάνω στη σκηνή…

ε ναι εντάξει είναι η τάυτιση του έπικ, που τελικά μουσικά δεν είναι τόσο υπερβολικό όσο η συμπεριφορά τους. δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός.:slight_smile:

Δεν το λέω επιδή μου αρέσουν οι Manowar αλλά όντως η μουσική τους στα περισσότερα αλμπουμ τους είναι πραγματικά τεράστια. Τον Alice Cooper δεν τον αγγίζω. Αυτός κι αν εχει κάνει…

οι kiss .τους δινω και οσκαρ του κιτς…#-o

Είναι προσβολή για τους Manowar να συγκρίνονται στην πόζα με άλλες μπάντες…

Ετσι.

Τωρα το κατα ποσο το να δακρυσεις καθως ερμηνευεις ενα τραγουδι ειναι ‘ψευτικο’ και χαρακτηριστικο ενος ‘ποζερα’ δεν μπορω να το καταλαβω…

Eννοω οτι δεν αρμοζει να λεγεται ποζερας, γι αυτο…

Ε ακριβως αυτο ειπα και εγω. :wink:

Τι, δεν το διατυπωσα καλα στο ποστ μου ? :-k

Ισως να μην το κατάλαβα εγω αγαπητέ. :stuck_out_tongue:

Ο ALICE τελευταιος??? Οταν ειχε ερθει τελευταια φορα στην αθηνα πηγε για ψωνια Κολωνακι με ασπρο παντελονακι κ πουκαμισο κ το βραδυ κωλοχτυπιοταν κ εκανε τα “γνωστα” στην σκηνη… Μεγας ποζερας! Τουλαχιστον ο τραγουδιστης των Μανογουορ το εχει πιστεψει κ πηγαινει για κυνηγι με τοξο κ βελη!!!:lol:

ε πως να κατεβει για ψωνια,με μαυρα κολαν και αραχνες στα μαλλια???

Οχι αλλα το στιλακι του ροκα μπορει να το διατηρει παντα… (αμα το νιωθει…)