Oscar ποζεριας

δλδ ο alice δεν το νιωθει???επειδη ντυνεται καλα(εκτος Live)???

Σαν τον Καρβέλα ένα πράμα δλδ ε;

:lol::lol:

Δεν μπορει να υπαρχει τοση μεγαλη διαφορα μεταξυ του Αλις στην σκηνη κ του Αλις στην βολτα του… Καποιο απο τα 2 μαλλον ειναι ψευτικο…

O Alice είναι χριστιανός και διδάσκει συχνά πυκνά την Βίβλο σύμφωνα με τα λεγόμενα του.
Στη σκηνή πάντως είναι ηθοποιός που τραγουδάει.Κάνει και σόου. Απλά η μουσική του με τις τρέλες του είναι η κληρονομιά του. Έ κάπως πρέπει να συντηρηθεί ο μύθος τι να κάνουμε για αυτό αφού επέλεξε να συνεχίσει
(δεν είναι μπικτή αυτό).

…:?

Marilyn Manson… απλά επειδή οι άλλοι γράφουν μουσική…

Κάποτε ήταν μια από τις αγαπημένες μου μπάντες αλλά εδώ τους ψήφισα γιατί κάνουν πολλά ξεφτυλίκια πάνω στη σκηνή…Manowar.

Ωραιο τοπικ, απορω πως δε το χα προσεξει.

Παιρνοντας κατα γραμμα τα λογια της thread starter, μαλλον Manowar και Zakk Wylde. Ε, κι ο Kerry King φυσικα.

alice cooper8) αν εξαιρεσεις τους kiss τους αλλους δεν τους παω με τιποτααα:-k

Manowar,τι συζηταμε τωρα!Βελετζα,βαζελινη και χαλαουα:p

Από τις 8\3\2008 το όσκαρ (χρυσό βατόμουρο) ποζεριάς για μένα πάει στον Tobias Sammet, που κατά τα άλλα μου είναι πολύ συμπαθής, αλλά εκείνη την ημέρα ξεπέρασε κάθε όριο.

Πες τα ρε γαμωτο… Αισχροτατος! Η απολυτη φρικη ηταν οταν φωναζε:“This is Heavy metal!!!”
Οταν το ακουσα αυτο πηγα απεναντι κ φωναζα ΝΕΒΕΡΜΟΡ ΝΕΒΕΡΜΟΡ!!!

Αν ειναι δυνατον να βρισκονται στο ιδιο πολ οι ΓΙΓΑΝΤΕΣ alice cooper και KISS με τα αλλα δυο καρναβαλια…Α,και μιας και εριξα μια ματια στις προηγουμενες σελιδες του πολ, παρακαλω,οταν καποιος εκφραζει προσωπικη αποψη, να το γραφει κιολας…μεχρι και οτι ειναι αθλιοι μουσικα οι KISS ακουσαμε…ιλεος, ιλεος!!!

ρε δεν υπαρχουν πιο ποζεραδες απο τους φιλι.
ομως ομολογω οτι και ο μανσον κανει τρομερη προσπαθεια

Αν και Manson και Manowar πλησιάζουν τους KISS σε ποζεριά,ψηφίζω KISS επειδή η εμφανισή τους μου φένεται πολύ πιο γραφική από των άλλων,συν του ότι σε αντίθεση με τις υπόλοιπες επιλογές του poll δεν με ενθουσίασαν ποτέ μουσικά.

o 1 ειναι χειροτερος απο τον αλλο… αλλα θα πω kiss…

ψηφίζω μανσον γτ οι άλλοι εκτός του λουκ έχουν κ φοβερά τραγούδια . ανώ ο μανσον δν έχει τραγούδια . μόνο την ποζεριά του εμπορεύεται .#-o

ΕΕΕ λιγα λογια για τους KISS μην αμολησω τον GENE…

:bow::bow::bow:

Οι πεντάμορφες και το τερας.