ο Ozzy δεν σκεφτεται!!!δεν εχει μυαλο για να το κανει…απλα πρεπει να γινει τηλεμαραθωνιος για το ποιος θα σκοτωσει τη Sharon
Ψυχραιμια αλανιααααααααα:lol: τι φταιει ο ανθρωπος αν σερνει καραβι?:!:
γιατι μονο οι λεφταδες μουσικοι να κατηγορουν την πειρατεια για τισ χαμηλες πωλησεις τους?μπορει να μου το εξηγεισει κανεις?
Γιατί βλέπουν την μουσική σαν κέρδος και αυτό το κέρδος μειώνεται και αυτό τους χαλάει…Ξέρεις πως είναι να είσαι Ozzy και να μην μπορείς να αλλάξεις ζάντες στην Porsche σου??
Να πω την αμαρτία μου εμένα ποτέ δεν μου άρεσε η μουσική του ή η φωνή του αλλά τελυταία έχει χειροτερέψει…[-X
Εκείνο το “The Osbournes” παίζεται ακόμα ή χόρτασε από λεφτά και δημοσιότητα?:-k
Λεφτα δεν θα χορτασε αλλα δεν ξερω αν παιζεται ακομα η εκπομπη!
Παντως ειναι αμαρτια να παραπονιεται ο Ozzy και αλλοι τετοιοι για την πειρατεια.Εδω Καινουργειες μπαντες που προσπαθουν να κανουν ενα ξεκινημα και δεν μπορουν λογω της πειρατειας δεν παραπονιουνται και μου παραπονιουνται αυτοι που αντι για 5.000.000 πουλησαν 3.!?Αλλα και παλι αυτοι που κατεβασαν το Cd οι περισοτεροι θα πανε στη συναυλια οποτε παλι θα εχει κερδος ο καλιιτεχνης!Μεγαλο Κιολας!γτ εστω και απο την πειρατεια περνει δημοτικοτητα!
Ότι λέει αυτός…
Γιατί αυτοί πρόλαβαν τις “καλές εποχές” που έβγαζαν χοντρά λεφτά από πωλήσεις δίσκων.
Γιατί οι μη-λεφτάδες μουσικοί ή το έχουν πάρει απόφαση και ή έχουν πιάσει δέυτερες δουλειές/τα παράτησαν ή το παλεύουν να χτίσουν κάπως ένα κοινό για να ζουν από τα live…
Η γιατι δεν περιμενουν την καθε πιπα που θα βγαλουν να πουλησει επειδη εχει ενα ονομα απ’εξω.
οποιος δεν μπορει να πουλησει
βρισκει δικαιολογιες.
φταιει η πειρατια και βλακειες.
γιατι δεν λεει καλυτερα οτι φταιει
το περιεχομενο του αλμπουμ???
:lol:
Καλη μου evanescence το ακουσες το αλμπουμ του Οζζυ πανω απο 20 φορες για να κρινεις? Φιλικα.
20 ειναι το ελαχιστο κριτηριο?
…
οχι,δεν το ακουσα.
αλλα γιατι να το ακουσω???
εξαλλου το δειχνουν οι πωλησεις!
Σόρρυ, αλλά πως κρίνεις ένα δίσκο χωρίς να τον έχεις ακούσει? Δηλαδή βασίζεσαι σε γνώμες άλλων για το αν σου αρέσει ένας δίσκος ή όχι.
Προφανώς και username και avatar με το ίδιο κριτήριο θα διάλεξες…
Όταν έχεις την αγέλη να σου δείχνει τον δρόμο τι να τα κάνεις τα ακούσματα…
Άμα το πάμε τις πωλήσεις ας το γυρίσουμε όλοι σε Jennifer Lopez, Puffy Duddy ή για να πάμε στα δικά μας
Σάκη, Βανδή και λοιπούς “καλλιτέχνες”. Με καθαρά μουσικά κριτήρια δηλαδή8)
τουλαχιστον οι εβανεσενς πουλανε.
κι αν καποια στιγμη δεν πουλησουν
δεν θα πουν οτι φταιει η πειρατια.
και δεν παιζει ρολο τι δειχνουν και
τι προωθουν τα μμε.
δεν σημαινει οτι οτι μας πασαρουν το τρωμε.
μπορει οι εβανεσενς να ειναι εμπορικοι
αλλα δεν τους ακουω με αυτο το κριτηριο[-X
Θελω να γελασω μαζι σου αλλα κατι με κραταει