Όπα… στην αρχή είπα απλά τη γνώμη μου… αλλά δεν δέχομαι να μου λένε βλακείες οι πωρωμένοι εδώ. Αν μου την πεις, θα στην πω! Namarie!!!
ΟΚ, τοτε στην τελικη καποιοι ειπαν απλα τη γνωμη τους για τους Edguy… :roll:
ΟΚ, γνώμες είναι αυτές. Απλά πιστεύω πως το παράκαναν όλοι με τους Edguy κα τον Sammet χωρίς λόγο. Δεν το προχωράω το θέμα γιατί δεν μπορώ να κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή, να περιμένω ποιός θα γράψει κάτι που θα με πειράξει για να του απαντήσω και να την πω. Γράψτε ότι θέλετε , εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Να πάει να χεστεί και ο Ozzy και όσοι τον αντιγράφουν. Για μένα προσβάλει τη metal. Γεια σας.
Heavy metal or no metal at all, whimps and posers, leave the hall,
Heavy metal or no metal at all, whimps and posers, go on, get out, leave the hall!!!
Γεια σου και σενα.
Γεια σου, γεια σου
Ποιος σου εκλεψε ας ξεραμε τη χαρα σου (o Ozzy ισως?)
:lol: :lol: :lol: :lol: αυτα ειναι, δωστου κι’αλλα!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
o Ozzy μπορει να εχει παρει την κατω βολτα , να μην μπορει να καταλαβει ποιος ειναι αλλα παραμενει συμβολο του χεβι μετσαλ ειτε το γουσταρουμε ειτε οχι . εχει γαματη φωνη σε μερικα κομματια , σε αλλα οχι . εγω την γουσταρω
μα οχι τι λες τωρα? αυτος ειναι ντροπη του metal, ουτε καν γουνινες ζαρτιερες δεν εχει!!
OZZY OSBOURNE On BLACK SABBATH Reunion: ‘If It Happens, It Happens, If It Don’t, It Don’t’
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=92859
Εδω οι αλλοι ετοιμαζονται να βγαλουν νεο αλμπουμ με τον Dio το 2008 και ο ozzy στον κοσμο του κλασσικα…:lol: #-o :?
Δώσε… πες τα μεγάλε…
Αυτά είναι, Dio και ξερό ψωμί!!!
O Dio Έχει γούνινες ζαρτιέρες??? Όχι τίποτα άλλο αλλά να ξέρουμε ποιό είναι το απαραίτητο για να είναι καλός τραγουδιστής κάποιος…:lol:
Τι πιο απαραίτητο από μια χαρακτηριστική φωνή όπως ο Dio? Και που κολλάνε οι γούνινες ζαρτιέρες ρε φιλαράκι?
- 1 δισεκατομμύριο…
Πάμε ξανά την ίδια κουβέντα…
Nαι, ο Dio έχει “τεχνικά” καλύτερη φωνή από τον Ozzy
Eπίσης έχει κάνει προφανώς καλύτερη ζωή και την έχει κρατήσει σε καλύτερη κατάσταση.
Έπίσης είναι πιό “συγκροτημένος” ως άνυρωπος και δεν έχει κάνει καραγκιοζιλίκια με reality κλπ και δεν έχει και μία σκύλα γυναίκα να κάνει κουμάντο στα επαγγελματικά του.
Όμως:
H κλασσική περίοδος των Sabbath για τον περισσότερο κόσμο είναι αυτή με τον Ozzy.
Oι δίσκοι των Sabbath με τον Dio ακούγονται μόνο από μεταλάδες. Οι δίσκοι με τον Ozzy ακούγονται και από το γενικότερο ροκ κοινό, έχουν επηρεάσει τις stoner μπάντες, garage μπάντες, jam μπάντες, ψυχεδελικές μπάντες και δεν συμμαζεύεται.
Μέχρι και στην Ελλάδα που ο Dio είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, οι Sabbath το 2005 με Ozzy είχαν πολύ περισσότερο κόσμο στο Rockwave από ότι οι Heaven & Hell πέρυσι.
Ρε παιδια εχετε καταλαβει τι ειπε ο οζζυ, την ιδια στιγμη που οι αλλοι με τον Dio ετοιμαζονται να βγαλουν νεο δισκο εν ετη 2008 και μπανουν στο στουντιο, ο οζζυ κανει δηλωσεις για πολλοστη φορα για Reunion των black sabbath και λεει οτι αν ειναι να γινει θα γινει, αν ειναι να μην γινει δεν θα γινει και ενα σωρο αλλα να χαμε να λεγαμε.
Ρε οζζυ εδω οι sabbath εκαναν reunion με τον Dio για να βγαλουν νεο δισκο κι εσυ καθεσαι την ιδια στιγμη και αναφερεσαι για το ΑΝ καποια στιγμη θα κανουν reunion μαζι σου? Τελειως στον κοσμο του μιλαμε…[-X :?
Δεν λεμε για το ποιος ειναι καλυτερος η χειροτερος κλπ, γιαυτο αλλωστε υπαρχει το thread Black sabbath με ozzy η με Dio, αλλα ο οζζυ εχει χασει καθε επαφη με την πραγματικοτητα,κ μιλαμε για το τωρα κ οχι για το τι εκαναν η εχουν κανει στο παρελθον.
Εντάξει τώρα, αν έκανε μία καμμένη δήλωση ο Ozzy μη σκάς, δεν είναι η πρώτη ούτε θα είναι η τελευταία. :lol:
Δεν σκαω ρε φιλε αλλα ενταξει οταν χανεις το μυαλο σου και λες οτι να’ναι μην περιμενεις μετα σε παρουν στα σοβαρα…(για τον οζζυ:p )
Τις δηλώσεις του έχω πάψει να τις παίρνω στα σοβαρά εδώ και πολλά χρόνια.
Αλλά αν έρθει να πάιξει θα πάω να τον ακούσω σίγουρα.
“ειμαι πολυ γερος να ασχοληθω με αυτα…”
δηλαδη ρε Ozzy ποιος θα ασχοληθει ο φραγκοφονιας η γυναικα σου ?
λενε οτι οι Sabbath βαρεθηκαν τα καμωματα του Ozzy ,που οπως φαινεται δεν μπορεις να συννενοηθεις μαζι του πλεον, και τις οικονομικες απαιτησεις της σκυλας και αποφασισαν να προχωρησουν με τους Heaven And Hell
ασε τις μαλακιες , σοβαρεψου και κανε με τους υπολοιπους αυτο που ξερετε καλυτερα , rock n’ roooolll
αντε να σας δουμε και μεις που δεν σας απολαυσαμε το 2005…
Αυτό που λέει ο αποπάνω. Αλλιώς ρε Οζζυ, ειλικρινά, άντε και ψόφα.
λοιπον ας πω και γω την νγνωμη μου για το θε-α-μα με τις πωλησεις για μενα αυτα ειναι δικαιολογιες του πρωκτου αμα ειναι ενα σντι καλο θα πουλησει ασχετα απο την πειρατεια μπορει να μην πουλησει τοσο οσο τα παλια αλλα θα πουλησει αρκετα