Ο Ozzy κατηγορεί την «πειρατεία» για τις χαμηλές πωλήσεις του ''Black Rain''

1. Γράφε καλύτερα, χωρίς βρισιές.
  2. Μόνος σου το έγραψες “δικά του είναι ότι θέλει τα κάνει”. Όταν όμως τα δίνει σε καλό σκοπό δεν είναι η στιγμή να τον κράξεις.
  3. Καμμένος μπορεί και να είναι. Αλλά δεν είναι “ο κάθε” καμμένος. Πολλοί έχουμε μεγαλώσει με Sabbath. Eσύ;

Εγώ θα την έχασα :wink:
Να’σαι καλά!

1. Γραφω οπως σκεφτομαι…

2. Δεν γουσταρω την ολη δημοσιοτητα του event…σιωπηλα μπορεις να κανεις περισσοτερα και πιο χρησιμα…

3. ειναι καμμενος…τελος…
    εχω μεγαλωσει με σαμπαθ…τελος…
    σιχαινομα τον οζι…τελος…
    ειναι δυσλεκτικος και καθυστερημενος…τελος…
    ειναι πιονι της σαρον στο βωμο της κονομας…τελος…

Όλοι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν απαιτεί καμμία ιδιαίτερη ικανότητα. Και ο Ozzy αυτό πιστεύει ίσως πως κάνει όταν σου φαίνεται δυσλεκτικός και καθυστερημένος…

Kαι τα μουσικα νεα για τον Οζι συνεχιζονται…

MonstersAndCritics.com reports that Ozzy Osbourne had his vasectomy reversed after wife Sharon told him she wanted another child.

The singer had the sterilization procedure after having two children with first wife Thelma and adopting her son Elliot, and three with current wife Sharon, but had it reversed when Sharon begged him for another baby.

Ozzy said: "Every time I came off tour, we’d go to bed and Sharon would get pregnant. So she said, ‘You’ve got to have the old snip otherwise you’re not coming close to me!’ So I had it done.

“Then she got broody, saying ‘I want another baby!’ I said, ‘Well I can’t do it anymore.’ She said, ‘You can have it reversed.’ The doctor told me to make up my bloody mind! I did have it reversed in the end.”

Following the birth of son Jack, Sharon was diagnosed with a condition which affected her fallopian tubes and her ability to get pregnant.

Sharon said: "After Jack was born I had this viral infection which affected my tubes. We tried IVF but it didn’t work and it put us through so much stress. More power to people who can keep going back to do it.

“But it did me in emotionally. And then I thought, ‘I have three gorgeous kids, what is there to be unhappy about?’”

Παιδιά αν το Black Rain είναι για τον πούτσο δε φταίει η πειρατεία που δεν πουλάει!

Egw pisteuw oti i peirateia dn einai toso provlima… to provlima vrisketai stin poiotita tis mousikis tin opoia poulaei o kallitexnis… stin prokeimeni periptosi gi’auto prokeitai… I eleutheri diadosi akoustikwn arxeiwn MP3 prwta ap’ola eksupiretei tous idious tous kallitexnes giati einai mia proothisi tis douleias tous, leitourgei san ena preview, an to akouseis k s’aresei i douleia tou polu pithanon tha diathesis xrimata gia na agoraseis to sugekrimeno cd… Ego pleon agorazo mono authentika cd alla exo k mp3 ta opoia exo k os vasi gia to poia album tha agoraso. px. exo agorasei ola ta megadeth cd (REMASTERED sullogi k oxi mono) k dn kruvo oti mou aresoun polu ta “limitied edition” episis mou aresoun k ta booklets, min ksexname oti oi kallitexnes kanoun kai periodies me zontanes emfaniseis lives ktl tis opoies o ksomos k o kathe fan, aneksartitos an exei agorasei i katevasei tin diskografia i ena tmima, timaei eidika stin ellada pou ta eisitiria einai apo ligo eos polu tsouxtera. Exw parathrisei oti k oi idioi oi pirates pernoun mia krisi giati logo tou internet dn poulane toso oso poulousan prin 10xronia peripou. Mipos telika autoi pou tha eprepe na kanoun campaign enantion tis eleutheris diadosis mp3 einai oi peirates k oxi oi kallitexnes…??

Μη γραφεις με greeknglish γιατι κουραζουν…

Ευχαριστω

Υπάρχουν σαφή κέρδη από το dawnlonding για τα μικκρά συγκροτήματα, κερδίζουν κοινό που ούτε στα ονειρά τους θα το είχαν.Φυσικά και απότο myspace…

Τα mp3 έχουν κακή ποιότητα ήχου και όσα έχουν μέρος του artworking είναι σε πολύ κακή ανάληση. Έτσι ότι μου κεντρίζει το ενδιαφέρον από τα mp3 προσπαθώ να το αγοράσω.

Του Ozzy ο καινούριος δίσκος είναι για τον λούτσο, και mp3traiding να μην υπήρχε τα ίδια θα πούλαγε!!!

Εγώ άρχισα να ακούω hard rock + heave metal όταν ένας μάγκας το 1986 μου αντέγραψε σε άδειες κασσέτες ότι καλύτερο είχε κυκλοφορήσει μέχρι τότε. Δηλαδή αν δεν ήταν το αλησμόνητο tapetraiding τώρα θα άκουγα τις σκυλοχαζομάρες. Πολύς κόσμος το 80 ξεκίνησε με το ίδιο τρόπο!!!

Οι MINDFLOW ένα σχετικά δίνουν free downlonding το πιο πρόσφατο δίσκο τους “mind over body”, κάτι θα ξέρουν…

Σιγουρα αφου αλλο ειναι να αγοραζεις δισκο με 20 ευρω και αλλο με 5 εστω και μεσω διαδικτυου.

Eλα μωρε οζυ τοσα λεφτα εχεις βγαλει, ε οκ δεν πηγε καλα(οπως λες εσυ) το black rain γιατι ηταν ολιγον μουφα και τι εγινε? Σου φταινε τωρα οι downloaders…

Ε βέβαια. Όπου συμφέρον… εκεί και ο Ozzy. Τι να πουν και οι μικρότερες μπάντες που δίνουν πάρα πολλα λεφτά για ηχογραφήσεις και πολλες φορές δεν παίρνουν σχεδόν τίποτα πίσω? Αλλά ο Ozzy εκεί. Πανταχού παρόν για λεφτά. Και νομίζεις ότι με τις μούφες που βγάζει τελευταία θα πρέπει να βγάζει πολλά λεφτά για να κάνει συνεχώς ανακαίνηση στο σπίτι του. Άντε ψόφα να ησυχάσουμε γιατί δεν αξίζεις για τη Metal μουσική.

εγω σκεφτομουν να αγορασω το black rain οταν ειχε βγει αλλα τελικα το κατεβασα κ πολυ καλα εκανα μαλλον τελικα… κ ενταξει το downloading κοστιζει σε εταιριες κ καλλιτεχνες δε λεω αλλα κ παλι αν βγαιναν σωστοι δισκοι δε θα ηταν τοσο χαμηλες οι πωλησεις. κανοντας τετοιες δηλωσεις δλδ πιστευουν οτι θα αλλαξουν την αποψη του κοινου? οτι θα πεισουν τους φανς να μην κατεβαζουν τραγουδια αλλα να αγοραζουν? dunno…

Ozzy OsbourneΣε αποκλειστική συνέντευξή του στη Sunday News, ο Ozzy Osbourne, ο star της υπερ-επιτυχημένης εκπομπής reality, με τίτλο “The Osbournes”, δήλωσε πως σιχαίνεται την reality τηλεόραση.
[I]
“Πραγματικά τη βαρέθηκα”, λέει ο ίδιος. “Δεν μου αρέσει να βρίσκομαι στην τηλεόραση και αυτό το κατάλαβα έχοντας κάμερες πάνω μου 24 ώρες την ημέρα, με την εκπομπή The Osbournes. Κάθε φορά που ανοίγω την τηλεόραση, βλέπω ένα μάτσο διασημότητες με κάμερες στα μούτρα τους, να τους ακολουθούν παντού για ένα νέο show και είναι ανυπόφορο. Το μόνο καλό reality show που μπορώ να σκεφτώ, θα ήταν ένα με μερικά παιδιά, ένα άγριο ζώο και ένα καλάθι με σκατά σκύλου.” λέει γελώντας.

[/I]

Λιγο αργα δεν το αντιληφθηκες ρε γεροζζυ?

Ο ευνουχισμενος απο την γυναικα του, Οζζυ, κανει σοκαριστικες δηλωσεις για το ποσο πατο εχει πιασει!
Χαιρομαι :slight_smile:

ante psofa esi malaka.

ipame o an8ropos ta exei gamisi ola telefteos alla ligos sevasmos den vlapti.

Επ! Ελληνικα πλιζ. Εκτος αυτου, πρεπει να σεβαστει και λιγο ο Οζζυ τον ευατο του για να κερδισει και τον σεβασμο των αλλων. Δεν θα κοιταμε μια ζωη το παρελθον του…

Γιατί να σεβαστώ μια ψωνάρα, που δεν σέβεται τον κόσμο και έχει αποκτήσει το όνομά του λόγω των Sabbath? Και εντάξει, καλό τραγούδι το Paranoid που θεωρείται και το πιο διάσημο αλλά το προτιμώ από Dio, η διασκευασμένο από Megadeth ή Mystic Prophecy. Κι εγώ που το είχα κάνει διασκευή με την μπάντα μου, καλύτερα το είπα. Γιατί δηλαδή να τραγουδάω σαν γάτα? Για να θεωρηθώ “σπάνια” ή “χαρακτηριστική” φωνή? Ουστ!

P.S.: Άμα θέλετε καλές φωνές ακούστε Eric Adams, Rob Halford, Bruce Dickinson, Michael Kiske και John Oliva. Τον Ozzy ξεχάστε τον. Καλύτερος είναι για downloads παρα για να αγοράσετε δίσκο του.

Εldameldo, εσυ δεν ελεγες οτι δεν κατακρινεις αυτα που ακουνε οι αλλοι στο τοπικ του Μαρτς Μεταλ, με αφορμη οσα γραφτηκαν για τους Edguy?

Ασε λοιπον καποιους απο μας να γουσταρουμε τη φωνη του Ozzy. Αλλο αν τα τελευταια χρονια κανει/λεει τη μια χαζομαρα μετα την αλλη…

+1000