Ozzy Osbourne - Scream

Ιουνιο κυκλοφορει ο νεος δισκος του ozzy και θα ονομαζετε soul sucka!!
με τον gus g στη κιθαρα

nice…
μπραβο τον παλικαρο…8)

αν και από την ανακοίνωση και μόνο νιώθω πιο κουρασμένος κι από 90χρονο στα κάτεργα, άαααααααααααντε να δούμε…

Πρέπει να θεσμοθετηθεί και η σύνταξη στη μουσική, μόλις κάποιος έχει συμπληρώσει τα ένσημα!

The album, […]will be the first to feature new guitarist Gus G.

Μόνο και μόνο για αυτό θα το τσεκάρω

Πολλά μπράβο στον Κώστα:):!:
Ένας καλός δίσκος από τον oZZy, μετά από κάμποσο καιρό θα είναι ότι καλύτερο για το 2010…μαζί μ’ένα Ozzfest στα μέρη μας:):!:

Δεν νομίζω να μου έχει ξαναφανεί τόσο αδιάφορη η είδηση για νέο άλμπουμ Ozzy (και δεν φταίει ο Καραμητρούδης για αυτό…)

χαλια ο τιτλος ομως ε…

Όντως…ο τίτλος με προδιαθέτει πολύ αρνητικά

O τιτλος ηταν sharon αλλα αλλαξε τελευταια στιγμη:p,περισσοτερο περιεργια για το αν θα καταφερει κατι καλο ο gus παρα για τον ozzy καθεαυτον.

Κανονικα δεν θα με πολυενδιεφερε κατι τετοιο, δεν περιμενω πολλα απο τον Ozzy, εδω και χρονια, αλλα χαιρομαι πολυ για τον Gus G. Μπραβο στο παιδι, μακαρι να δειξει σε πιο ευρυ κοινο την αξια του που ειναι δεδομενη. Ο τιτλος πολυ μαλακια οντως.

Ευκαιρία όμως να δούμε επιτέλους σολο Ozzy, να βγούμε και εμείς στη σύνταξη μαζί του μετα απο αυτό και να παίζουμε πρέφα στα καφενεία συζητωντας “Ναι το είδα και αυτό”…

+1 για την κούραση.

Μα είναι τίτλος αυτός?

Πραγματικα ο τιτλος δεν με ενδιαφερει καθολου…ας εχει κομματαρες μεσα σαν το OZZMOSIS και χεστηκα για τον τιτλο!Α!Συμφωνο με τον φιλο…αντε και εμεις να δουμε σολο ΟΖΖΥ επιτελους…γκαστροθηκαμε!!! :metal:

το sucka ειναι ρωσικο?

Mετά το ozzmosis το χάος…

Ευτυχώς του έκοψε του θείου για τον τίτλο…“Soul Sucka” στα μπετά και πλέον ψάχνουμε για νέο τίτλο!
Ιδού το quote:

The disc was originally titled Soul Sucka, but Ozzy recently changed his mind about that. ?When we put that on the Internet none of my fan base liked the title,? says Osbourne. ?They were like, ?I can?t imagine me walking around the fucking house with the words ?Soul Sucka? on my T-shirt.? So I was like, ?Fuck it. I?ve got to come up with something else!? ?

Από τη συνέντευξη στο Rolling Stone.

Πάλι καλά…

Φανατικος του Οzzy δεν ήμουν ποτέ περισσότερο περιεργος είμαι και εγω για τον δικο μας παρα για τον Οzzy. Πάντως θα ήταν ωραίο κανα live με το Gus στα μέρη μας.

Όντως πάλι καλά…αλλά να ακούσουμε και τα τραγούδια, με μια κρυφή ελπίδα…:):!:

Ευτυχως αλλαζει τον τιτλο, αν και ας ειναι καλα τα τραγουδια και ας αφησει και τον ιδιο… Λετε να κανει καμμια εκπληξη και να ειναι καλο το αλμπουμ? Χλωμο, αλλα ποτε δεν ξερεις. Αλλα γενικα δυσκολο.