Ozzy Osbourne - Scream

μια χαρα ειναι…
αλλα γιατι ακουγεται ετσι…?
και δεν λεω την ποιοτητα του ηχου…
για το θεο δηλαδη…
τοσο χρημα παιζει…

Το Scream ήταν καλούτσικο, αυτό δεν μου άρεσε είναι βαρετό.

Πάντως και τα δύο δεν ήταν άσχημα. Και μου έκανε εντύπωση ότι το “Silent Scream” θα ταίριαζε άνετα στο Ozzmosis ενώ το “Let me hear you Scream” είναι πολύ πιο επιθετικό.

Για να δούμε…

το soul sucker δε μ’αρεσε καθολου… το let me hear you scream αν κ αρχικα δε με τρελανε, ειναι πολυ καλο,κ γαμω τα συναυλιακα κομματια,αναμενουμε να το ακουσουμε κ live,:smiley:

Όλο το άλμπουμ διαθέσιμο για ακρόαση από το MySpace του Double O.

Προς το παρόν δεν με έχει ξετρελάνει αλλά ούτε με χαλάει. Σε γενικές γραμμές μια χαρά δουλειά έκανε ο Κώστας αλλά δεν έχει εμφανίσει προσωπικό χαρακτήρα σε κάποιο κομμάτι.

κοίτα να δείς που στα γεράματα θα ξανακούσω άλμπουμ του ozzy…:lol:
αν εξαιρέσει κανείς τα ελεινά let me hear you scream, latimer’s mercy και soul sucker το άλμπουμ έχει κάποια πολύ πιασάρικα και σύγχρονα κομμάτια…
ειδική μνεία να κάνω για τον gus g που γενικά αν και δεν με τρελαίνει σαν παίχτης τα σόλο του ήταν πολύ όμορφα και έξυπνα…:thumbup:

εμενα παλι μονο τα let me hear you scream και soul sucker μου αρεσαν…
βλεπω να εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον των firewind

εγω εχω να πω ενα μπράβο στον παππού αξιοπρεπέστατο αλμπουμ με μια γρήγορη ακρόαση…:smiley:

Συμφωνω οτι ο δισκος βγηκε για καθαρα εμπορικους λογους, γιατι να ζωριστει ο παππους? λεφτα εχει… φαινεται ετοιμαζει την πρικα των τρεισεγγονων του, γιατι μεχρι κ εκεινα θα εχουν να φανε απο τα λεφτα που εβγαλε ο ozzy :stuck_out_tongue:

σε αυτό το forum γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις σήμερα. Ακούς εκεί έβγαλε δίσκο ο οζυ για εμπορικούς λόγους …ποιος θα το περίμενε. Να πουμε και κάτι άλλο , σχεδόν οι ΠΑΝΤΕΣ βγάζουν δίσκο για εμπορικούς λόγους αλλιώς θα το κυκλοφορούσαν μέσω κάποιου τορρεντ τζάμπα .
Ο δίσκος πάντως είναι τουλάχιστον αξιοπρεπέστατος .

ενταξει δεν τρελενομαι για οζζυ
αλλα αυτο το κοματi
let me here you sreamin
γαμαει και ειναι και συναυλιακο
καργα για headbagging-serfing

Να το ακούσω το άλμπουμ ή είναι σαν το προηγούμενο? Ρωτάω γιατί δεν χρειάζεται να τον απομυθοποιήσω και άλλο…

Μόλις έβαλα να το ακούσω… Το πρώτο (Let It Die) με ξενέρωσε πολύ το ρεφραιν

Οποιος εχει καμια ιδεα ποτε ερχεται στα ελληνικα μαγαζια η που μπορω να το βρω(σε μαγαζια συντομα) η το παρει τελοσπαντων το ματι του καπου , ας ποσταρει εδω!Το δισκο τον δουλευε πολυ καιρο και εχει κανει φοβερη δουλεια.

Φευγω για Παρισι αυριο και δεν προλαβαινω να τον ακουσω, αλλα καποια δειγματα που εχω ακουσει ηταν ενθαρρυντικα… Μολις τον ακουσω θα ποσταρω γνωμη, για να δουμε…

βάλε άκου το fire in the sky και άστο το καινούργιο δεν είναι για μας γεράσαμε
και δεν μας πάει πολύ ο νέος ήχος…8)8)8)8)

Εγω πάντως σήμερα αυτό έκανα!!!

Απ’το λίγο που άκουσα…μάρεσε…αύριo πιο γερές ακροάσεις:):!:

Το έχω στα χέρια μου εδώ και 2 μέρες, αλλά είπα να το ακούσω αρκετά πριν ποστάρω την γνώμη μου για αυτο, διότι καταλαβαίνω πως θα πέσει τρελή διαμάχη σύντομα! (γουόνα μπέτ;;:wink: .
Προσωπικά είχα χρόνια να απολαύσω τόσο τέτοιο δισκάκι από τον μεγάλο! Από το No more tears τουλάχιστον. Επιτέλους ο τρελός Πρίγκηπας επέλεξε να γράψει (;;:wink: μελωδίες που και να είναι μοντέρνες αλλά και να θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν του! Είχα βαρεθεί τα κομμάτια να είναι σαν BLS με άλλη φωνη! Εδώ ακούμε ξανά κομμάτια που μπορείς να απολαύσεις ακόμα και χωρίς να είσαι τσοπεράς (No offense αλλα αυτή η “κ καλά” BLS chapters με έχει κουράσει!), κομμάτια που μπορούνε να γίνουν όμορφα hits, κομμάτια που δεν μοιάζουν “κουρασμένα” κ σε σήψη (βλ. τα δυό προηγούμενα δισκία!).
Τώρα μια αναφορά στο θέμα για το οποίο πιστεύω ότι θα διαφωνίσουν άπειροι φίλοι εδώ μέσα… Καλά ρε, ωραία μας τα πες… αλλά ο Καραμητρούδης τί λέει;;; Ο συμπατριώτης μας παίδες δείχνει να δίνει την φρεσκάδα αυτή που προανέφερα! Με πολύ όμορφες στιγμές σε όλα τα κομμάτια, αν κ όπως διαβάσαμε παντού το 90% των κομματιών ήταν σε μεγάλο βαθμό έτοιμα. Ναι, ναι, ναι αναγκάστηκε να αλλάξει λίγο τον ήχο του (εδώ το έκανε ο Morse ρε σεις!!!) για να δένει στο σχήμα, αλλά παραμένει καταπληκτικός, προσθέτοντας κάποιες πολύ δικές του πινελιές στο σύνολο (πχ αυτό το Digging me down). Θυμηθείτε ότι εδώ δεν γράφουμε αν μας αρέσουν οι Firewind ή το πόσο μας την σπάει το προμόσιον στους Outloud, αλλά το παίξιμό του!

Εν κατακλείδι: Επιτέλους έβγαλε καλό δίσκο ρε γμτ!!! 8/10 για μένα!

Πολυ καλο album!!! ανυπομονω να τον δω live!!!:smiley: