Ozzy Osbourne - Scream

Nεροβραστο,ελαφρως καλυτερο απ το black χαλι.Ποτε ξαναγυρισε ο Ζακκ ρε παιδια στην κιθαρα??Α οχι,ο Γκας ειναι βρε,απλα κανει τον Μητσικωστα!

αφου ολα ηταν απο πριν γραμμενα…?τι να κανει??

Μάλλον ο Zakk είναι, αλλά του χάλασε το wow pedal με το οποίο μας έχει ζαλίσει! :stuck_out_tongue:

Αλλά έγραψες!!! Άκου εκεί Μητσικώστα!!! χαχαχαχα :smiley:

Μετά από ακόμη μία αυτιά, είναι ευχάριστη η ακρόαση, αλλά δεν μού’χει μείνει κάποιο τραγούδι…κάτι που να με κάνει να πάθω την πλάκα μου…και δεν νομίζω ότι είναι ο προγκρέσιβ δίσκος που θέλει χίλιες ακροάσεις…πάντως θα τον ξανακούσω:):!:

Πολύ καλό το δισκάκι του ΘΕΟΥ!! Σίγουρα καλύτερο από τα 2 τελευταία και κατά τη γνώμη μου ισάξιο με Ozzmosis. Περαστικά σε όσους λένε ότι δεν έχει καλά κομμάτια!!!

Και ας μην είναι prog θέλει τις ακροάσεις του. Μέχρι στιγμής έχω πορωθεί με “Let It Die” και “Soul Sucka” και για τα επόμενα βλέπουμε. Ειδικά το τελευταίο όταν το πρωτάκουσα που leakαρε με είχε αφήσει αδιάφορο, με τις ακροάσεις όμως ανεβαίνει. Αυτό το πέρασμα στη μέση είναι όλα τα ?
Κάτι ακόμα που με ευχαριστεί είναι ότι η φωνή του Ozzy είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Καλύτερα από Black Rain όπως και το album στο σύνολό του.

ειδα την τιμη του στο media markt Λαρισας και ηταν 9.90.!!
καλη τιμη

και σε αλλα δισκαδικα τοσο το ειδα
αλλα δεν ξερω αν ειναι η εκδοση χωρις booklet και τετοια

Μετά απο 2-3 ακροάσεις δεν μου έκανε ιδιαιτερη εντύπωση, μονο το soul sucker ξεχωριζω. Θα πεσουν μερικές ακομα αλλα μεχρι εκει.

Ξεχωρίζει και το “I Want It More” δειλά δειλά

Ουτε εμενα μου φανηκε κατι το ιδιαιτερο, αν ο στοχος ηταν να ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο αλμπουμ αυτο πιστευω το καταφερνει,εχει 1-2 χιτακια καλα,εχει γινει καλη δουλεια στις κιθαρες και ο Gus g ειναι ικανοποιητικος αλλα ενταξει οι απαιτησεις δεν μπορουν να ειναι περισσοτερες οπως ξερουμε τον οζζυ τα τελευταια χρονια.

KIMI has spoke the truth

Κυκλοφορεί σε μια πολύ απλή έκδοση, χωρίς βιβλιαράκι, όπως και το τελευταίο Slayer, με 9,99 προτεινόμενη τιμή…εγώ μάλλον αυτή την έκδοση θα τιμήσω:):!:

Αυτή την έκδοση πήρα, είναι πολύ απλή όντως αλλά πρωτότυπη!!!

Δεν εχω προλαβει να το ακουσω ακομα, εκτος απο 2-3 κομματια σκορπια… Την ειδα και εγω την εκδοση με 9.90 και δεν πρεπει να εχει στιχους…

σκληρη η κριτικη αλλα και σωστη…

διαβαζα στο metal hammer την συνεντευξη του και εχω πεθανει στα γελια…
θα μπορουσε ανετα να γινει κωμικός…το εχει…

-η γυναίκα μου εχει χιλιάδες ζευγάρια παπούτσια…παμε εξω και σηκωνω το φορεμα της και βλεπω καθε φορα καινουριο ζευγαρι…γιατι? ποσα πόδια εχει δηλαδή?:lol: τι τα χρειαζόμαστε τοσα παπούτσια…:smiley:

επισης δεν θελει τον jonny depp για να τον ενσαρκώσει στη ταινια.
-μα εγω ειμαι αγγλος…:lol:

-δεν ξερω αν ξεπουληθηκα…!
-αληθεια δεν ξερω…!!!

*η συνέντευξη ειναι καλυτερη απο το άλμπουμ.!

Pε παιδια οκ σκληρη η κριτικη , λεει καποια σωστα πραγματα αλλα στο τελος ξεπερνα το οριο της μαλακιας.Τι παει να πει αν δεν μπορεις κυριε οζζυ σταματα?Σου εστειλε μειλ ο οζζυ και σου ειπε"δε μπορω και το κανω με το ζορι"??
Αν δεν μπορεις εσυ κυριε σταματα να τον ακους και σου προτεινω να θεωρεις οτι εχει πεθανει ο οζζυ λιγο πριν την κυκλοφορια του Black Rain.
To album ειναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ και για μενα ειναι οξυγονο απεναστι στα σκατα και τις αρπαχτες που κυκλοφορουν καθε μερα.
Στο κατω κατω και απαισιο να ειναι το αλμπουμ ουτε την ιστορια του οζζυ προκειται να αλλαξει ουτε να κοψει την καυλα του να γραφει ακομα τραγουδια.

στη συνέντευξη στο metall hammer λεει οτι δεν αντεχει στο στούντιο και ψαχνει συνέχεια να βρει την πορτα να φυγει.!
οποτε μαλλον το κανει με το ζορι…

και επισης αν δεν ειναι αυτο ενα ειδος αρπαχτης δεν ξερω τι ειναι
και ξανα επισης μην εισαι και πολυ σιγουρος οτι εγραψε και πολλα πραγματα στον δισκο…

Πάντως το άλμπουμ δεν τις βγάζει τις πολλές ακροάσεις δυστυχώς. Μετριο στην καλύτερη περίπτωση. Λιγα κομμάτια ξεχωριζουν. Ο Gus δεν αξιοποιήθηκε καθόλου σαν κιθαρίστας και ο υπερβολικά “ηλεκτρονικός” ήχος θάβει τις όποιες κάλες ιδέες. Κρίμα γιατί εκεινο το soul soucker είναι πολύ ωραίο κομμάτι.

Σε πολυ προσφατη συνεντευξη του λεει οτι οταν ο πατερας του πηρε προωρη συνταξη , τον επομενο χρονο πεθανε λεγοντας στη συνεχεια οτι δεν προκειται να αποσυρθει στο κοντινο μελλον.Αλλα οκ παιδες οτι πειτε, τα κανει με το ζορι ,λειτουργει με μπαταριες και εχει πεσει θυμα εκμεταλλευτων που τον βαζουν με χειροπεδες στο στουντιο…Λεει να κανει τη ζωη του μωρε με ενα scream!Σιγα μην εχει αναγκη τα δισσεκατομμυρια που εχει ηδη βγαλει…