εγω σου λεω κατι συγγεκριμενο και εσυ λες αερα…
το οτι μπορει να μην εχει γραψει και πολλα σε αυτο το αλμπουμ δεν σου λεει κατι.??
ουτε αυτο που ειπε οτι δεν μπορει μεσα στο στουντιο πολυ ωρα…??
οσο για αυτο που λες για τα χρηματα μαλλον δουλευόμαστε…
ξερεις ποση φασαρια εχει κανει η γυναικα του για 100.000 δολαρια διαφορα σε ενα συμβολαιο για το the osbournes??
το οποιο και αυτο το εκανε και το κανει τοσα χρονια παρά την θεληση του…
τωρα βαλτα ολα μαζι αν θες…
1.Eμενα προσωπικα μου φτανει που ακουω ωραια (οχι τελεια αλλα αξιοπρεπη) τραγουδια απο τη φωναρα του το 2010.Ειναι προφανες οτι δεν ειναι σε θεση να γραψει ολοκληρο δισκο.
2.Ρε φιλε συγγνωμη, το οτι δε μπορει μεσα στο στουντιο πολυ ωρα ειναι δυνατον να αποτελεσει λογο για να αποσυρθει?Τι αλλο θα ακουσω?Το στουντιο το εχει μεσα στο σπιτι του και οποτε ΓΟΥΣΤΑΡΕ και αντεχε ηχογραφουσε.Στην συνεντευξη που εγινε με ερωτησεις οπαδων του απαντησε οτι δεν προκειται να σταματουσε χωρις λογο.Γιατι δεν ανεφερε αυτο το λογο?..
3.Για το ποσο σκροφα ειναι η γυναικα του και για το ποσο κακο του εχει κανει στην εικονα του το ξερουμε ολοι.Τωρα αν εκεινη αποτελει αιτια υπαρξης του Scream της φετινης περιοδειας του οζζυ, τοτε της στελνω τα φιλακια μου!
:-k
γιατι ειπα εγω να αποσυρθει …?? που??
και αλλο αν ειναι σε θεση να γραψει το 2010…εγω πιστευω οτι μπορει…
αλλα γενικοτερα σε ολη την καριερα του οζζυ πολλα κομματια-στιχοι που εχουν δικα του credit δεν ειναι δικα του…(βεβαια αυτοι ειναι πολυ φυσικο αν σκεφτεις σε τι κατασταση ηταν πολλες φορες)
με αυτα που λεω δεν προσπαθω να μειωσω τον οζζυ…
απλα ο δισκος ειναι υπερβολικα μετριος και αυτο ηταν το ποιντ
οσο για το ποιος εγραψε τον δισκο…
ο gus ειπε οτι τα βρηκε ολα ετοιμα εκτος απο καποια σημεια…
ο οζζυ ειπε οτι ο zakk πηρε οτι μουσικη που ειχε συνθεση για το αλμπουμ και δεν αφησε τιποτα…
οποτε ποιος μενει??
ο παραγωγος…its true.!
Ok σε αυτα εχεις απολυτο δικιο.Τωρα σε καταλαβα ακριβως.
Απλα εγω δεν αποθεωνω το δισκο, απλα τα παιρνω πραγματικα οταν βλεπω φρασεις του τυπου “ελα οκ,ξφτασμενος ειναι , αρπαχτης πλεον ειναι,καιρος να σταματησει! κλπ”(μιλαω για την κριτικη που διαβασα η οποια αυτο μου εδωσε να καταλαβω).
Πρεπει να καταλαβουμε και δε μιλαω για τον οζζυ εδω οτι μουσικοι “βετερανοι” που ξεπερνανε πχ τα 60 δε πρεπει να τους ριχνουμε κατευθειιαν στα σκατα(σχετικα με τις νεες τους δουλειες).ΠΟΛΛΟΙ απο αυτους τοτε ειναι που τραγουδουν και γραφουν αυτα που πραγματια γουσταρουν.Βλεπε πχ αλις κουπερ ο τυπος το trash το αγαπαει απειρα λιγοτερο σε σχεση με αλμπουμ που εχει βγαλει μετα το 2000 και το εχει δηλωσει πολλες φορες.
οκ…Peace…
απλα εγω πιστευω οτι επρεπε να εχει αλλαξει νωριτερα τον zakk…
και τωρα αφου ηρθε ο gus να γραψει κανενα τραγουδακι αυτος…
και πριν πει οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο να γραψεις για τον οζζυ, εχω να πω πως ο οζζυ θα χρειαζοταν τωρα ενα δισκο γεματο απο scream…!!
και ο gus τα εχει τετοια κομματια…(στη συνθεση παντα…)
μακαρι να δουμε και αλλον δισκο συντομα…
και μακρια απο τους παραγωγούς οι συνθέσεις…
γιατι γράφοντας κομματια νομιζουν πως εχουν το δικαιωμα να αποφασισουν αυτοι ποιος θα ειναι ο ηχος του δισκου και οχι ο καλλιτεχνης,…:!::?[-X
[B]
EDIT[/B] τα
One More Time (Itunes Bonus)
και
Jump the Moon Japanese Bonus Track
τα εχεις ακουσει??
Για την ιστορια US Billboard No 4 με 81.000 αντιτυπα.:roll:
To βρηκα το ακουσα μερικες φορες αλλα δεν με ενθουσιασε!Νταξι εχει μερικα καλουτσικα κομματακια αλλα κατα τη γνωμη μου ο δισκος δεν λεει τιποτα!!!
Για τον δισκο δεν μιλαω γιατι τον ακουσα μολις 1 φορα… Αλλα η αληθεια ειναι οτι ο Ozzy πολυ απλα ΔΕΝ μπορει να ειναι ο Ozzy που ηταν καποτε, κακα τα ψεματα, ειναι περασμενα μεγαλεια… Και οταν σου γραφουν τραγουδια οι παραγωγοι, ε, δεν ειναι και ο,τι καλυτερο… Το αν ειναι σε καλη φαση και αν πρεπει να αρχισει να σκεφτεται να αποσυρθει ή οχι θα το κρινω οταν τον δω live…
Δεν περίμενα τίποτα από τον Όζυ. Αυτό το κατέβασα έτσι για τη φάση.
Το Down to Earth το είχα κλείσει στο 5ο κομμάτι και το Black rain στο 3ο όταν τα πρωτοάκουσα.
Αυτό το άκουσα 3-4 φορές σερί. Ρε σεις ειναι ομορφούλι και δεν του φαινότανε.
Ντάξει προφανώς δεν είναι ο δίσκος της χρονιάς, προφανώς δεν είναι κάτι συγκλονιστικό, προφανώς δεν είναι κάτι καινοτόμο, προφανώς η φωνή του γερο-όζυ είναι πειραγμένη για να αποδώσει.
Έχει όμως όμορφα τραγουδάκια και κυλάει ευχάριστα (αν εξαιρέσεις το εντελώς αψυχολόγητο soul sucker). Κάποια μάλιστα είναι και πιο όμορφα από τα άλλα και τα βάζω και στο ριπίτ άμα λάχει ναι. Ξεχωρίζω προς το παρόν “Let It Die”, “Life Won’t Wait”, “Diggin’ Me Down”, "crucified"και “I Want It More”.
Προφανώς εννοείται ότι στο λάιβ θα αντάλλαζα οποιοδήποτε από αυτά με κάνα shot in the dark ή s.a.t.o ξερωγώ, αλλά τελικά είναι αξιοπρεπές άλμπουμ.
Πάνω-κάτω έτσι το βλέπω και εγώ. Η κριτική του ρόκινγκ το αδικεί και κάνει λάθος που εκπλήσσεται που τα κομμάτια γράφτηκαν από τον παραγωγό, από το Ozzmosis και μετά αυτό συνέβαινε σε όλους τους δίσκους Ozzy. Τα όποια κομμάτια έγραφε ο Zakk για τον Οzzy κατέληγαν στους δίσκους των BLS!
ε βασικά είναι και θέμα του τι περιμένεις.
-
Περιμένεις έναν δίσκο που θα προκαλεί δέος και θα του (ξανα)δώσει τον τίτλο “Prince of Darkness”?
ε έχασες φίλε μου. Ο τελευταίος τέτοιος ήταν το “Diary of a madman” -
Περιμένεις έναν δίσκο που θα θέτει νέα standards και θα ανοίγει ορίζοντες?
ε έχασες φίλε μου. Ο τελευταίος τέτοιος ήταν το “Sabotage” -
Περιμένεις έναν δίσκο με όμορφα τραγουδάκια να σε διασκεδάσει?
Εδώ είσαι.
Βασικά ο Όζυ είναι σαν έναν οποιοδήποτε παππού. Συνήθως θα σου πει αμπελοφιλοσοφίες που δε σ’ενδιαφέρουν, αλλά μια στο τόσο θα σου διηγηθεί και μια ιστορία που θα παρακολουθήσεις με ενδιαφέρον. Το “scream” είναι μία από αυτές για μένα.
Το βαρέθηκα, όπως βαριέμαι ο,τι έχει βγάλει μετά το Ozzmosis(δισκάρα).
Συνεχίζει πάντως να μου φαίνεται μέτριο. Του έδωσα μερικές ακροάσεις παραπάνω γιατί είδα και εκείνο το 8αρι και γενικά πολύ καλά λόγια στο Hammer. Το Soul Sucker συνεχίζει να μου φαίνεται το μοναδικό καλό κομμάτι του άλμπουμ. Δεν είναι κακό, ακούγεται άνετα αλλά από το 4-5 κομμάτι σκέφτεσαι ήδη τι θα βάλει να ακούσεις μετά.
Μετά από μια γεμνάτη ακρόαση, δεν με χάλασε καθόλου και ειδικά στα I Want It More, Let Me Hear Your Scream, Fearless, και Diggin Me Down η ακρόαση ήταν ακόμα πιο ευχάριστη και άκουσα το καθένα απ’αυτά 5-6 φορές…καλά και τα Let It Die και Soul Sucker:):!:
με μια που το ακουσα φαινεται καλυτερο απο τα 2 προηγουμενα
Και εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο τα 2 προηγουμενα, αλλα γενικα πολυ μετριο… Βεβαια απο τα προηγουμενα που δεν αντεχονταν, ειναι καλυτερο…
http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=57421
Aυτο αφιερωμενο στον περα για περα αστοχο κυριο που εγραψε την κριτικη του δισκου στο ροκινγκ…Αμα ειναι καποιος που πρεπει να αποσυρθει να ειναι πρωτος στα charts μας ,ε τοτε ας παμε ολοι να πνιγουμε.
και ο Ρίκυ Μάρτιν έχει ανέβει κατά καιρούς πρώτος στα τσαρτς αν αυτό σου λέει κάτι… :-s :-s
Στα 61 του ομως ο ρικι μαρτιν θα γραφει καμια στηλη σε κανα ξενο gay περιοδικο και δε θα ειναι πρωτος στα charts , believe me …