Ozzy Osbourne - Scream

ναι οκ, βάλε όποιο ποπ τσόλι θες μωρέ στη θέση του. Να πες η Σερ ξερωγώ.
Απλά θέλω να σου πω πως το επιχείρημα “μα είναι πρώτο στα τσαααααααρτς” είναι τέζα άκυρο, και θα σε συμβούλευα τη μουσική σου να μην την ψωνίζεις από τα τσαρτς.

Στην τελική, το scream έφτασε στο #1, το Blizzard of Ozz στον καιρό του είχε φτάσει στο #21 με το ζόρι. Λέει τίποτα αυτό? Τίποτε απολύτως.

Exεις απολυτο δικιο οτι τα charts ειναι το πλεον αναξιοπιστο μεσο για να κρινεις.Το μονο που θελω να πω ειναι οτι τουλαχιστον εκεινα δεν δειχνουν την πορτα της εξοδου στον οζζυ οπως κανει ο φιλτατος ροκινγκ…και κατα τη γνωμη μου δε θα δισταζαν να του τη δειξουν οπως εχει γινει με αλλους μεγαλους καλλιτεχνες …

Ρε κουπερμαν, πες ότι ο δίσκος γαμάει και ο Ozzy έχει να δώσει ακόμα πολλά. Τα charts δεν έχουν σχέση με το ζήτημα.

Αυτο το λεω και το ξαναλεω απλα (ισως με λαθος επιχειρημα τα τσαρτς) προσπαθω να στειλω στο διαολο αυτη την απαραδεκτη κριτικη που δεχτηκε απο το σαιτ ο δισκος.Και αυτο γιατι το σαιτ το θεωρο το πιο αξιοπιστο του ειδους…

εδώ που τα λέμε το κουμπί “e-mail to a friend” δε λειτουργεί. τυχαίο? Δε νομίζω!

Καλα εκτος του οτι αυτο με τα charts ηταν τελειως ακυρο επιχειρημα, δεν νομιζω οτι ειναι τοσο κακη η κριτικη του Rocking και μεταξυ μας δεν απεχει πολυ απο την αληθεια… Δεν ειναι κακος δισκος, αλλα δεν εχει καμμια σχεση με τους δισκους μεχρι το Ozzmosis, ασε που θεωρω τραγικο να του γραφει τα τραγουδια ο παραγωγος… Μπορουσε να τα γραψει ο ιδιος με την μπαντα.

Δεν έχω ακούσει νότα από τον δίσκο αλλά η συνέντευξη του Ozzy στο Hammer, είναι μάλλον η πιο ειλικρινής που έχω διαβάσει ποτέ από κάποιον σταρ του show business.

Ακου το δίσκο, καλούλης είναι!

Ναι είναι ειλικρινής, αλλά ντάξει δεν είναι ο μόνος. Εκτός απο Dio που εννοείται, και ο Iommi, και οι Tool πάντα μου φαινόντουσαν ειλικρινείς στις συνεντεύξεις τους.

Θα τον ακούσω το δίσκο.

Αλλά για την ειλικρίνεια ούτε καν, εδώ τον ρωτάει πώς και αποφάσισε να κάνει 18μηνη περιοδεία και αντι να απαντήσει “για τους οπαδούς που μας αγαπούν και θελουμε να τους δώσουμε ένα καταπληκτικό σόου κτλ” λέει “γιατί δε μου μένουν και πολλές ακόμα”.

αμα δεν ειναι η γυναικα του στον χωρο που γινεται η συνεντευξη παντα τα λεει χυμα…
εχει πει οτι δεν θελει να παιζει το paranoid, οτι δεν του αρεσει στοι στουντιο, οτι δεν γραφει και πολλα πραγματα(να μην πω τιποτα) , οτι το the osbournes ειναι μια μαλακια και μιση…
τα χωνει ακομη και στον jim morrison…

εχει φαση…
να εβαζε και τον gus να του γραφει κανενα κομματακι ολα θα ηταν μια χαρα

Ενα δυο κομματια εχω ακουσει και δεν με τραβηξε καν να ασχοληθω με τα αλλα,συμφωνω με το ριβιου…περασμενα μεγαλεια και το τραβαει πολυ απτα μαλλια.

Την συνεντευξη την διαβασα και εγω την προηγουμενη εβδομαδα και ηταν οντως ειλικρινης… Μαλλον ισχυει οτι οταν δεν ειναι η Sharon να τον συμβουλευει τι θα πει και πως θα φερθει τα λεει χυμα…