Ζζ τοp

Χαχα, με πρόλαβες!
Ωραίοι.
Άντε να βγεί και το κανονικό single!8)

R.I.P

3 Likes

Δεν με τιμά, αλλά για ένα συγκρότημα που δεν ακούω, το να αναρωτιέμαι μόλις χθες τι ακριβώς να κάνουν και πόσα χρόνια έχουν τα μούσια, ίσως δεν το λες “σύμπτωση”. RIP και respect για αυτή τη μπάντα και τα επιτεύγματά της.

3 Likes

RIP
Τιμή μας μεγάλη που τους απολαύσαμε ζωντανά.

https://www.youtube.com/watch?v=Kt3Y9TtR1h8&ab_channel=MikeNadiBluesRock

1 Like

Αν είναι δυνατόν γαμώ την παναγία του φέτος , πόσοι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα μας φύγουν ;;;

Παίζει , εύκολα κιόλας , να είναι η αγαπημένη μου blues rock μπάντα

τα σέβη μου

5 Likes

Rip…

Το κακό δεν είναι που αναρωτιόμαστε “ποιος πέθανε;” κάθε φορά που… αναβιώνουν κάποια ξεχασμένα threads, το κακό είναι που, κατά πάσα πιθανότητα, όντως κάποιος θα έχει πεθάνει.
Κρίμα για τον άνθρωπο, δεν ήταν μεγάλος, κρίμα και για τους ZZ Top που είχαν βγάλει κάποιους ωραίους δίσκους στα seventies και κάποια πολύ χαρακτηριστικά βίντεο στα eighties.

2 Likes

Εμένα πάντως μόλις δω ξαφνικά καινούρια ποστ σε ξεχασμένο θρεντ το μυαλό μου πάει κατευθείαν στο κακό, παρά πχ σε καινούρια κυκλοφορία-για λάηβ πια ούτε για αστείο. Και δυστυχώς έτσι θα πηγαίνει. Τουλάχιστον αυτοί που φεύγουν να ειναι πλήρεις ημερών…RIP

3 Likes

Πώ ρε σεις, μέχρι τελευταία στιγμή έδινε συναυλίες με τους ZZ Top. 16 Iουλίου είναι αυτό!

Η τελευταια του ηταν δυο μερες αργοτερα. Μετα αντικατασταθηκε.

1 Like

Εν τω μεταξύ κάθεται πάνω στο ηχείο, δεν μπορεί να σταθεί όρθιος.