Ποιοί είστε? :p

Έχει μαζευτεί πολύ κόσμος εδώ μέσα … έτσι δεν είναι ?
Τι θα λέγατε να κανονίζαμε μία συναντηση- καφέ να γνωριστούμε μεταξύ μας ?Ακούω γνώμες και ιδέες…
8)

Η Ριτσα ψαχνει γκομενο.

Xμ, μέσα αλλά φέρε κι εκείνες τις βάφλες να γουστάρουμε!!!

άντε χάσου ρε … :lol:
άκου εκεί ψάχνω γκόμενο!!! 8O

[size=2] να βάλω και άλλες σκοτούρες στο κεφάλι μου ???[/size] :?

Oντως.Αν κανονιστει meeting η Rangel θα μας φερει κατι που εχει μαγειρεψει εκεινη

[size=1]Αν τελικα δε ξερεις να μαγειρευεις και φερεις τιποτα αγοραστο μη ξεχασεις να πεταξεις την αποδειξη[/size]

Και να έρθω στην καφετέρια πχ με κανα κέικ ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

αν ξέρω να μαγειρεύω ρώτα μερικούς εδώ μέσα 8)

Ε οχι και κεικ.Μιλφειγ και πανω :lol:

μέσα! εννοειται! οριστε τοπο και χρονο. θα συρθω από την βασιλική (ο περισσότερος κοσμος με ξερει σαν king of angmar,αλλα για λόγους συντομευσης το αλλαξα) σπηλια μου και θα ρθω 8)

επειδη πολυ off topic ειστε :stuck_out_tongue:
εγω ειμαι αυτος ------> http://www.soundclick.com/bands/pageartist.cfm?bandID=506965

σαπιε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

πωπω…μπλουζλικ, σε θυμηθηκα χτες. ημουνα στο τρολει, και εκει που περνουσε απο το ζάππειο, βλέπω εναν τυπο που ηταν σαν χίππης. γέρος, μουσια,με καπέλο και ψιλο αουτ οβ δι ορντιναρι ρουχα και ειχε αράξει στο χορτάρι…

μπας και ησουν εσυ;;;; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πολύ καλή ιδέα! =D>
Μόνο που θα χρειαστεί να κλείσουμε ολόκληρο το μαγαζί, αν μαζευτούμε καμιά πενηνταριά άτομα… 8)

Τέξας κάποια Κυριακή βράδυ? :smiley: :smiley: :smiley:

Να γίνει αφιέρωμα στο φόρουμ? :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Εγω προτεινω Underground που εχει περισσοτερη βαβουρα απο το Texas :lol:

Το Underground παίζει χαλαρά το ίδιο playlist κάθε φορά που πάω…Εχω μάθει και την σειρά των κομματιών… :lol:

Πολύ καλή ιδέα :smiley:

για καφε όντως θα θέλουμε όλη την καφετέρια αν μαζευτούμε… :lol: :lol: :lol:

χαχα! η μουσική ειναι ολα τα λεφτα! :lol:

οχι ρε κυριακή δεν μπορώ, την δευτέρα (και κάθε μέρα) ξυπνάω στις 5 το πρωί… :frowning:

οχι ρε κυριακή δεν μπορώ, την δευτέρα (και κάθε μέρα) ξυπνάω στις 5 το πρωί… :([/quote]

Τέξας κάποια Κυριακή απόγευμα? :lol: :lol: :lol: :lol:

Πλάκα κάνω… Κυριακές απόγευμα παίζει ο Ολυμπιακός… :frowning: :frowning: :frowning:

Σάββατο βράδυ είναι το καλύτερο…

Σοβaρa τωρa, οι πιο πaλιοι νa το κaνονισουν…
Κaι νa εχουμε ενa κaρτελaκι με το ονομa μaς :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: