Ας λήξουν οι εξεταστικές (όσοι έχουν τέλος πάντων) και μπορούμε να κανονίσουμε κάτι μαζικό και οργανωμένο όπως πέρυσι. Τέλος του μήνα δηλαδή με αρχές του επόμενου. Εκτός κι αν βιάζεστε τόσο οπότε πάω πάσο.
λοιπόν γράψτε όλοι ποια μέρα μπορείτε και ποιοι θα ερθουν!!!
οχι “εγω δεν μπορω την κυριακη … καντε το σαββατο!!!”
και μετα να κανονιζουμε για σαββατο και να μην εμφανιζεται κανενασ!!!
:twisted: :twisted:
με πρόλαβες…
ότι θέλετε…
Δεν οργανωνετε καλυτερα κανενα meeting στο live των Maiden που θα ειμαστε και οι Θεσσαλονικες εκει?
Ή αλλιως ελατε ολοι πανω για ενα καφεδακι.Κερναει ο led zeppelin.Αντε και ο bluezlick.
Ευκολο και ανετο.
Rangel παραδεχομαι ιδεα
Εγω ειμαι μεσα
Περιμενω τοπο κ χρονικη στιγμη…
σαπιε
πωπω…μπλουζλικ, σε θυμηθηκα χτες. ημουνα στο τρολει, και εκει που περνουσε απο το ζάππειο, βλέπω εναν τυπο που ηταν σαν χίππης. γέρος, μουσια,με καπέλο και ψιλο αουτ οβ δι ορντιναρι ρουχα και ειχε αράξει στο χορτάρι…
μπας και ησουν εσυ;;;;
:P[/quote]
δεν ημουν εγω αλλα ετσι θα ειμαι σε καμια 30 χρονια…
παντως αμα κανονησετε συναντηση κ ειναι σαββατο κατεβαινω ανετα! για αλλες μερες αδυνατο…
αλλα τον χιππικο ερωτα μονο εδω λανω θα σας τον δειξω…
Αν σκασεις μυτη αλα χιπης θελω τεραστια χαρη!!!Ασε με να σε βαψω με corpse painting να εισαι ο πρωτος black χιπης :lol: :lol:
Το πάσχα το καφεδάκι να είναι και εγώ πάνω…
δυσκολο ρε τολκκι…
ηδη με φωνζουν οι φιλοι bluesoxippi…
Ακριβώς.Εγώ π.χ θα μπορώ να κατέβω από Λάρισα
ο νεος μηνας μπηκε, οι maiden ερχονται, αλλα το meeting το ξεχασαμε.
αντε ρε. πειτε:p
αν το κανετε σαββατο ειμαι μεσα!
Οσοι παμε Maiden θα βρεθουμε εκει.
Οι υπολοιποι…να ερθετε!
Εγω κανονισα με τον Zafrock πανω-κατω…Ελατε και οι υπολοιποι…
Λογικά θα βρεθούμε όλοι πιστεύω και άδικα σκοτιζόμαστε.
Εκει ειναι δυσκολο να βρεθουμε αναμεσα σε 10000 κοσμο. Καλυτερα να το ακνονισουμε απο πριν…
Ε τότε να δώσουμε όλοι ραντεβού μπροστά από τη σκηνή ή ακριβώς έξω από την πύλη.
Με τον Zafrock ανταλλαξαμε κινητα… Αν ειναι οσοι μιλαμε απο msn ας ανταλλαξουμε και βρισκομαστε εκει απ’εξω…
καλα ειστε ζουδια ε; ωραιο meeting θα ειναι…
εγω προτεινω αν θελετε Σαββατο βραδακι, σε κανα καφε με ψιλοχαλαρη μουσικη (απο θεμα εντασης) για να μπορουμε να μιλαμε και να ακουμε ο ενας τον αλλον.
στο λαιβ που θα πατε, δε θα πολυμιλησετε. αφηστε που θα ειναι λιγοι συγκριτικα απο εδω…αν γουσταρετε, κανονιζετε και στο λαιβ παλι την επομενη…
Σιγα το meeting… Τις φατσες μας να δουμε…