Ποιοί είστε? :p

Σε καμιά πίστα να πάμε…:lol: :lol: (Σκυλάδικο V.I.P κατά προτίμηση…):lol:

Εχει δικιο ο Angmar!

Σαφως και θα ηταν καλυτερα για καφε,αλλα θα ειστε μονο οι Αθηναιοι…
Η μονη περιπτωση να κατεβουμε Αθηνα εμεις οι Βορειοι ειναι για καμια συναυλια.

Λοιπό προτείνω να συγκληθεί έκτακτο συμβούλιο των σοφών του Rocking για το μέρος συνάντησης το Σαββάτο…(Εγώ πάντως προτείνω καμιά ταβέρνα ή κάνα ρακάδικο)

Εάν δεν κανονιστεί κάτι για Σάββατο βράδυ, σας περιμένουμε την Κυριακή μετά τη συναυλία των Maiden στο Texas όπου έχουμε after-show party. Παραγγελίες, κακό, τα πάντα 8) 8)

Μπορουμε καλλιστα να συναντηθουμε πλατεια Συνταγματος και μετα πηγαινουμε οπου λαχει…

χμ. πλακα πλακα, ειναι καλη ιδεα. το κακο ειναι οτι καποιοι θα δουλευουν ισως την επομενη και αλλοι ισως να ειναι κουρασμενοι…

προτεινω ειτε σαββατο βραδακι, ειτε κυριακη μετα στο Τεξας. τι λετε;

επι την ευκαιρια, την κυριακη παιζω εγω τεξας.:stuck_out_tongue: να ερθετε.:stuck_out_tongue: θα χει μπολικο heavy metal και κομματαρες που χουν χρονια να ακουστουν εκει μεσα…8)

Στο texas εγω δεν θα ερθω μαλλον γιατι θα ειμαι πτωμα, με κλεισμενη φωνη και μεσα στον ιδρωτα… Την κυριακη πριν το live κανεις δεν μπορει? Εγω θα ειμαι εκει απο τις 16.00… Γιατι δεν κανονιζουμε πριν ανοιξουν οι πορτες?

Η πιο έξυπνη ιδέα πιστεύω.

Κοιτα, εχω ανταλλακσει τηλεφωνα με τον Zafrock και θα συναντηθουμε… To msn μου ειναι freedomofrock@hotmail.com. Οσοι θελουν ας μου στειλουν να αλλακσουμε τηλεφωνα και τα λεμε εκει…:slight_smile:

Και εγω αυτο λεω, να βρεθουμε εξω απο το χωρο απο νωρις.

Αυτο θα γινει, κανονιστηκε…:slight_smile: :slight_smile:

Μεσα κι εγω,αλλα δεν ξερω τι ωρα θα φτασω…:roll:

ποσο χρονων εισαι…? :?

18… Γιατι?

τιποτα μωρε, απλα ο ζαφροκ ειναι 15 και λεω μηπως εισαι στην ηλικια μας :slight_smile: