Pain Of Salvation - 07/01/2011 @ Fuzz

Μας ξανάρχονται οι PoS στο Φαζζ με σαπόρτ τους Scar Of The Sun!

Ε, όποιος διάβασε τη συνέντευξη κάτι θα είχε καταλάβει…:wink:

8O8O Θέλω συναυλιοδάνειο ή χορηγό :stuck_out_tongue: όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζι μου στο 6971234567 :hippy:

@ deadmemories χααχαχααχχαα άσε άσε… όσο πάει και χειρότερα γίνεται η φάση!

@ outshined ε απλά επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες! :smiley:

Εμένα αν και δεν είναι πολύ του γούστου μου τους έχω δει μια φορά και πέρασα αρκετά καλά! (outshined παίζει να ήμασταν μαζί με τον Σειρηνάκη και σένα από την rockpages era - δε θυμάμαι)

Πάλι έρχονται???8O Άντε καλά να περάσετε…

Εδω κατι Παναθεμα κοντευουν να βγαλουν πρασινη καρτα…Προτιμω POS για συμπολιτες…:stuck_out_tongue:

Να ερθουν αλλα και κατα δω πανω ελπιζω…Ειναι απ τις φορες που θελω να ακουσω τα καινουρια κομματια.

Link!
Ξερουμε τιμες κλπ??
Ε ρε γλεντιαααααα :smiley:

Καλά αν είναι οι Anathema να συνεχίζουν να δίνουν συναυλίες σαν την τελευταία τους καλύτερα να τους απογορευτεί η είσοδος στη χώρα!
Γαμώτο χάθηκε να μας αγαπήσει και κανά άλλο Σουηδικό συγκρότημα (εκτός από Pain Of Salvation και Opeth)???
Τους έχω δει 2 φορές παλιά, φτάνει! Δεν είναι και του γούστου μου, τη 2η φορά κόντεψα να τρελαθώ από τη βαρεμάρα.

ρε δεν εχουμε λεφτα!ολοι φετος θα ερθουν???

ΩΩΩΩΩΩΩ ναι οι προσευχές μου εισακούσθηκαν!!!
Θα δούμε pain of salavation, απλά ανυπομονώ
Άντε και γρήγορα να μάθουμε τιμές και λοιπές λεπτομέρειες. Είμαι συγκινημένη :roll:

Φέρτε τους και Θεσσαλονίκη ρεεεεεε

http://www.metalhammer.gr/magazine/news/872-pain-of-salvation-rotting-christ-.html

support οι scar symmetry

Scar Symmetry? :-s

Καλα να περασετε :stuck_out_tongue:

ελπίζω να μην είναι λάθος του μέταλ χάμερ και όντως να παίξουν οι scar symmetry και όχι οι scar of the sun. κατά τα άλλα, σιγά μην ερχόντουσαν Θεσσαλονίκη, με 200 άτομα στο πρίνσιπαλ δε γίνεται δουλειά.

Μια χαρά, αλλά το καλεντάρι γεμίζει, και η τσέπη αδειάζει, αλλά αξίζει τον κόπο:):!:

τόσο σύντομα δε τους περίμενα…πάντως στην προηγούμενη συναυλία τους είχα ευχαριστηθεί!για να μάθουμε κ εισιτήριο γι’ αυτήν…

φερτε τους και θεσσαλονικη διαφορετικα θα στειλω γκαζακια σε ολα τα club -.-

Θα δω σετλιστ και θα πάω μόνο αν επιτέλους ακούσω ύμνους όπως idioglossia, beyond the pale, trace of blood, king of loss, perfect element, rope ends, fandango, in the flesh κτλ κτλ…

Όχι όλα αλλά 4-5 μας τα χρωστάνε ρε πούστη μου…δηλαδή πρέπει να τους δω 9 φορές για αν ακούσω αυτά τα έπη; ε όχι…

Πάντως το σετ της περιοδείας είναι μια χαρά.
Κατά τ’άλλα ναι. Μερικά από τα παραπάνω είναι όπως και να το κάνουμε κομματάρες που πρέπει να παίζουν συχνά. Και εννοείται βάλε και ένα Her Voices μέσα, μαζί με Idioglossia να 'σαι οκ.

Βασικα κατι Beyond The Pale και Perfect Element τα παιζαν ανα καιρους, αλλα οταν ερχοντουσαν εδω (πλην της τελευταιας εμφανισης στην οποια δεν πηγα και δεν ξερω τι παιξανε) ολο τα δυο πρωτα τρωγαμε στη μαπα. Οκ, ωραιοι, γαματοι δισκοι, τους καραγουσταρω, αλλα πεντε φορες τους εχω δει κι ολο τα ιδια κομματια παιζανε, μαζι με κανα καινουργιο. Του το χα πει κιολας του Daniel καποτε που τον ειχα πετυχει για συνεντευξη, ρε μαν, εμας δε μας αρεσουν τοσο αυτα, γουσταρουμε πιο πολυ τον τριτο και τεταρτο δισκο, και τι να μου πει ο ανθρωπος περαν του ‘‘τι να σου πω, ειστε ατυχοι, εκεινα παιζαμε στις δεδομενες φασεις’’.