Μπα, αυτουνού δε του αρέσουν και πολύ οι PoS… γι’αυτό είναι θύμα, που πλήρωσε και 28 ευρώ για να’ρθει!
Δέχτηκε και απειλή μετά, έκανε ένας ότι πήγε να της την αρπάξει! Μήπως ήσουν εσύ;; :lol:
Εγώ πάλι έμεινα με την πετσέτα που ευγενικά μου παραχώρησε ο διπλανός μου, επειδή την είχαμε πιάσει μισή-μισή! Αυτά είναι…
Eυκαιρία για κέρδη στο E-bay…
:lol:
Μπα! Γιατί; [-X
Μα γιατί είσαστε τόσο σεμνότυφες…;Γιατί δεν τους ζητήσατε τα σώβρακα…;Ή μήπως τα ζητήσατε και αρνήθηκαν…; :lol: Ή μήπως…δεν φορούσαν; :lol: Ή μήπως ήταν από αυτά με τον Μίκυ…;:lol: Δυστυχώς θα πρέπει να ζήσουμε με αυτή την απορία για την υπόλοιπη ζωή μας…κλαψ! :lol:
Αρνούμαι να απαντήσω! :-k
Κακώς,…πολύ κακώς…αυτό λέγεται απόκρυψη (αυτο)ενοχοποιητικών στοιχείων…χα χα χα
Όχι. Απαξίωση λέγεται, και έλλειψη όρεξης για “τσακωμό”, από τη στιγμή που είσαι τόσο προκατειλλημένος και μας προκαλείς!
Βy the way, τα μποξεράκια με Mickey και τέτοια έχουν γέλιο! :lol: Και ο Daniel έχει γραβάτα με τον Winnie the Pooh!
Δεν έχεις όρεξη, κι όλο τρώγεσαι!Ώστε έχουν γέλιο έ…;Εεε…ο Κayote και ο Daffy Duck σ’αρέσουν…; Εμένα πολύ!
By the way,τί θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;Καλή βδομάδα…
Οφφ τόπικ, αλλά τα της υγείας με ενδιαφέρουν περισσότερο… και το πολυτεχνείο… 8)
Μην πεις καμιά κακία γιατί θα έρθω στην Ιατρική Λάρισας και θα σε φάω!
Έτσι, έλα πολυτεχνείο να κάνουμε PoS fan club!
δεν είμαστε σεμνότυφες καμάρι μου! εμείς δεν ζητάμε σώβρακα… μας τα δίνουν οικειοθελώς!οι άντρες είναι ευκολοι στόχοι!!!και είναι δύσκολο να αντισταθούν σε ωραίες γυναίκες!!! 8)
εγώ που είμαι μεγάλη? μπορώ να γίνω μικρή?:lol:
Εγώ κακία…;ποτέ…
Το κατάλαβα, βέβαια, ότι σου αρέσει η Ανατομία…(γενικώς,όχι…κάποιου συγκεκριμένου… )
Σου εύχομαι τα καλύτερα και αν έρθεις εδώ πάρε και ξηρά τροφή μαζί σου,δεν τρώγομαι τόσο εύκολα…:lol:
Χα χα χα,καλύτερο από το άλλο με τον Τοτό…Είναι μεγάλη η…συλλογή; :lol: Δεν ήξερα ότι είστε και σεις …φετιχίστριες 8O …:lol:
Είσαι ότι αισθάνεσαι…,οπότε… 8)
ο φετιχισμός ανήκει στις σεξουαλικές διαστροφές! ούτε διεστραμμένες είμαστε!
δεν ξέρω τι θεωρεις μεγάλο και μικρό…8)
Αισθάνομαι τέλεια …'αρα είμαι:wink: !
ΛΟΙΠΟΝ…( για να μην λετε βλακειεσ )
ΦΕΤΙΧΙΣΜΟΣ
Όλοι κάποια στιγμή στην ζωή μας δοκιμάσαμε κάποια παιχνίδια φαντασίας ( αυτό θα έλειπε… είναι απολύτως υγιές και φυσιολογικό ) Άλλοτε για εμπειρία, άλλοτε οι «κακές παρέες», λέμε τώρα… Έτσι μπορούμε να ανακαλύψουμε τι μας ευχαριστεί, τι μας τρελαίνει, τι μας «ανάβει». Έτσι ο καθένας ανακαλύπτει το δικό του φετίχ…
Τα πρώτα επίσημα φετιχιστικά βήματα
Η πρώτη εμφάνιση του φετιχισμού, όπως τον ξέρουμε σήμερα, έγινε στην Ευρώπη στον 18ο αιώνα και εδραιώθηκε ως ευδιάκριτο σεξουαλικό φαινόμενο στο δεύτερο μισό του δέκατου ένατου αιώνα. (Steele, 1996). Ο σημερινός φετιχισμός συνδέεται με τη διαστροφή που περιλαμβάνει μια σεξουαλική ένωση με ένα άψυχο αντικείμενο (Wedeck, 1963) όπως η ανώμαλη έλξη σε είδη ρουχισμού όπως τα ψηλά τακούνια, παπούτσια και τα μέρη σωμάτων, όπως τα πόδια. Στην προηγούμενη δεκαετία, ο φετιχισμός έχει γίνει όλο και περισσότερο εμφανής σε μια ευρείας ποικιλίας συμπεριφορά μερικών, χωρίς να υπάρχει σεξουαλική έλξη (Nersessian, 1998).
Μέχρι το δέκατο ένατο αιώνα, ο όρος ήταν για να αναφερθεί σε οτιδήποτε ήταν παράλογα λατρεμένο. Ο πρώτος που περιέγραψε το φετίχ στον ψυχολογικό παράγοντα ήταν ο Γάλλος ψυχολόγος, Alfred Binet, ήταν, το 1887. Δεδομένου ότι η σεξολογία σαν επιστήμη αναπτύχθηκε μόλις το δέκατο ένατο αιώνα, ο όρος φετίχ συνδέθηκε με το σταθερά με το φύλο και την έλξη ορισμένων τμημάτων του θηλυκού σώματος, ή συγκεκριμένα μέρη της θηλυκής ενδυμασίας.
Ο φετιχισμος δεν ειναι ανωμαλια , αλλα πραγματα και κινησεις που μασ ερεθιζουν περισσοτερο απο καποια αλλα…
Αν τωρα αυτεσ πορωνονται με τα εσωρουχα των αλλων, εσυ δεν αναβεις με τα στρινγκ της δικιας σου ??
Και όσο για τους άντρες , γενικα , ναι είναι ευκολοσ στοχος. Στην σημερινη εποχη που οι περισσοτεροι άντρες κοιαζουν και προσεχουν συγκεκριμενα πραγματα σε μια γυναικα , ειναι πολυ ευκολο για μας να σας ριξουμε κα8ως ξερουμε εξαρχης ποια “σημεια να τονισουμε…”
ΚΑΙ…
όσο για τους ΡΟς…και αυτοι αντρες είναι…
( 'η την ξερουμε την δουλειά μας ή όχι…)
:-k :-s
:lol:
:thumbup: :lol:
Πολύ καλή η ιστορική αναδρομή/ανάλυση αλλά…κάπου με έχασες!Δεν ισχυρίστηκα ότι ο φετιχισμός είναι…“ανωμαλία”-η witch το είπε!-,ούτε κατηγόρησα τα κορίτσια -απλά “έκπληξη” εξέφρασα που είναι “ΚΑΙ” αυτές,εκτός από ΜΑΣ τους άνδρες.Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε τώρα…
Όσο για το πόσο “εύκολοι στόχοι” είναι οι άνδρες,ναι,οκ,θα συμφωνήσω,αν εννοείς στο θέμα one night stand ή αλλιώς “ξεπέτα”…Από κει και πέρα ,όμως,δυστυχώς είναι τα κοριτσάκια που κλαίνε επειδή ο “καλός τους” έγινε καπνός μετά το ευτυχές “συμβάν” και δεν τις “αγάπησε σφόδρα”…δυστυχώς…Have a nice day
1.Δεν υποννόησα ποτέ κάτι τέτοιο.Ίσα ίσα…8)
2.Πάνω από 10 είναι μεγάλη…
3.Σωστή!:lol: πώς λέμε…:“I rock…therefore I am”!
τότε ναι είναι μεγάλη…:lol:
Χα χα,όχι ότι δεν το περίμενα…
Λοιπόν,αρκετά το ξεφτιλίσαμε το τόπικ νομίζω…Άς το σταματήσουμε εδώ καλύτερα…:lol:
Πάντως ήταν αρκετά εποικοδομητικός διάλογος-μπορώ να πώ… Have a nice day!
Άσχετο:Θα πάει κανείς Rush Αγγλία τον Οκτώβρη…;