Έλα μωρέ, με 1 κρεατίνη και 3 ώρες γυμναστήριο την ημέρα κ εγώ έτσι θα ήμουν!
Ο Θεός όμως είναι ένας, ο Daniel!!! Σπάνιος, πολύ σπάνιος μουσικός!!!
Έλα μωρέ, με 1 κρεατίνη και 3 ώρες γυμναστήριο την ημέρα κ εγώ έτσι θα ήμουν!
Ο Θεός όμως είναι ένας, ο Daniel!!! Σπάνιος, πολύ σπάνιος μουσικός!!!
Ακόμη δεν “τελειώσανε” τα κορίτσια…???8O :))
Έλεος…
Τεςπα,πολύ καλοί οι Pain αλλά όσο και να χτυπιούνται Theater δεν γίνονται…τί να κάνουμε…
xaxaxaxaxaxaxaxa αμα γίνεις ετσι σε παντρέυομαι… :lol: :lol: :lol:
βασικά οτι και να κανει είναι ο απόλυτος άνδρας! τέλος!
Το ελπίζω, γιατί μέχρι στιγμής οι PoS δεν εχουν βγάλει κακό (ούτε καν μέτριο) δίσκο.
Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης DT με PoS… Είναι πολύ διαφορετικοί και είναι καθαρά θέμα μουσικών προτιμήσεων…
Ναι,οκ,για σένα!Για μένα έχουν βγάλει 2 μέτρια (τα τελευταία), ενώ ΔΕΝ έχουν βγάλει (και ούτε πρόκειται,βέβαια ) ένα “Images…”
Περί ορέξεως,βέβαια,…κολοκυθόπιτα, αλλά μην ιεροσυλούμε (8O ) κιόλας…
Ακριβως,δεν τιθεται θεμα συγκρισης,ειναι 2 σχεδον τελειως διαφορετικες μπαντες με τα καλα τους και τα κακα τους οποτε αν προστεθει και ο παραγων υποκειμενικοτητα εχει ο καθενας τα δικα του συμπερασματα.Εγω πχ θεωρω το BE εντελως ανεμπνευστο και κακο ενω το scarsick απλα αξιοπρεπες,αλλος θεωρει το ιδιο για το Octavarium,το οποιο προσωπικα το λατρεψα,οποτε οπως ειπε και ο προλαλησας By-tor
περι ορεξεως…
Ρε παιδια ενταξει, εντελως διαφορετικες μπαντες. Δεν μπορουμε να συγκρινουμε.
Η καθεμια μπαντα εχει την αξια της…
Παντως Theater δεν ξαναβγαινουνε.
__Κι όμως (για ροκ συναυλία), Roger Watters: Terravibe 2006. 8)
__Οσο αφορά το POSvsDT οκ παίδες, εγώ λατρεύω και τις 2 μπάντες αλλά ΔΕ θα τους έβαζα καν στην ίδια κατηγορία… Τέλος πάντων ας μείνουμε καλύτερα στα του θέματος.
__Οσο αφορά τα γκομενικά, αν και κορίτσια είμαι 100% μαζί σας (σας καταλαβαίνω -όσο μπορώ απο τη μεριά ενός άντρα) και περί εμφάνισης (πιο ωραίος μου φάνηκε εμένα ο Daniel με το νέο κούρεμα, τα φίλαρε και του πήγαν πολύ) και περί προσωπικοτήτων και περί καλλιτεχνικής αξίας… κουράστηκα. Χειρότερα και απο άντρες κάνετε!
__Στην ουσία τώρα.
__ΗΧΟΣ: μέτριος έως κακός. ΤΟΣΟ απλά και συγνώμη που είμαι απόλυτος παρόλο που φυσικά εκφράζω την προσωπική μου άποψη. Καθόμουν κάγκελο (κορίτσια σας είδα αλλά δε σας αναγνώρισα, είδα και την κοπελιά που έπιασε την μπαγκέτα στο μετρο στην μπλέ γραμμη και είδα και τον Angmar αλλά γινόταν χαμός -στο τέλος- και δε μπόρεσα να πάω να του μιλήσω), μπροστά στον μπασίστα και είχα πρόβλημα (σοβαρό στο αριστερό) με τα αφτιά μου για τουλάχιστον 2 μέρες (στον Roger που ανέφερα, μετά τη συναυλία, αλλά και μετά στο κρεβάτι που ξάπλωσα ήταν η πρώτη φορά που δεν υπήρχε ίχνος βοής στ’ αφτιά μου που σε όλες τις άλλες συναυλίες υπήρχε -για λίγες ώρες μιλώ, όχι για το χάλι του Gagarin!)… Ειδικά στην αρχή των Pain και ειδικά το αριστερό ηχείο είχε τρομερό πρόβλημα. Γι’ αυτό σας φαινόντουσαν πολλά τα μπάσα, ιδίως στην αρχή, τα πρίμα ήταν θαμμένα και πολλές φορές το ηχείο “τσίριζε”. Προς τη μέση, έφτιαξε λίγο το πράμα, αλλά στην αρχή οι κιθάρες (ΙΔΙΩΣ του “απόλυτου άντρα” -χιχι) είχαν τεχνικό πρόβλημα. Οχι οι κιθάρες ως όργανα, ηχοληπτικά μιλώ -δεν ακουγόντουσαν και μόλις πήγαιναν να τις ανεβάζουν τερμάτιζε το ηχείο πιθανόν και τσίριζαν. Απο τη μέση και μετά ήταν συμπαθητικός ο ήχος.
__POEM: μπράβο στα παιδια!! Αγόρασα και το demo τους για τους στηρίξω! Ηθικά εννοώ, άλλωστε η τιμή ήταν 2 ευρώ, ίσα που βγάζουν τα έξοδα του αντιτύπου! Αγαπημένο κομμάτι το Giant. Ωραίος ο μπασίστας, με μία πολύ ωραία μελωδικότητα και εκφαστικότητα στον ήχο του (να υποψιαστώ και στις συνθέσεις), που ΠΡΕΠΕΙ να την εξελίξει κι άλλο, μπράβο του! Ωραίος και ο drummer. Λιτός, χωρίς φανφάρες (ενώ δεν έπαιζε καθόλου εύκολα πράγματα και δεν αναφέρομαι στην έτσι κι αλλιώς διασκευή-παλούκι των tool, αναφέρομαι στα δικά τους) και σε πολλά περάσματα “άνετος” και ουσιαστικός. Τέλος ο κιθαρίστας-τραγουδιστής πολύ καλός, με προσπάθειες να αποδώσει μία θεατρικότητα και εκφραστικότητα στην σκηνική του παρουσία, οι οποίες ήταν πολύ καλές καθώς δεν ήταν δήθεν (οκ, απλά θέλει λίγη περισσότερη τριβή σε live)! Πολύ καλή δουλειά έκανε και με την φωνή του! Μπράβο, σωστός σε δύσκολα μονοπάτια με σωστή προφορά και άρθρωση που θέλει λίγη δουλειά ακόμα (αν και είναι καλή) για να μεταφέρει το νόημα και τα συναισθήματα σε συνδυασμό με την σκηνική που παρουσία /εκφραστικότητα. Γενικά μπράβο σε όλους (και στον άλλον κιθαρίστα) και τους εύχομαι όρεξη για ΠΟΛΥ δουλειά και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ μιας και έχουν όλα τα φόντα για να απο-δείξουν πολλά στο μέλλον.
__WASTEFALL: Ωραίοι. Αν έπαιζαν και 1-2 λιγότερα τραγούδια θα ήταν καλύτερα. Θα είχαν κλέψει καλύτερα την παράσταση, αυτό εννοώ, καθώς όταν έχεις να ανοίξεις τους Pain, όσο πιο πολύ κάνεις ένα δυνατό μπαμ, τόσο καλύτερα γιατί, όπως και να το κάνουμε υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα αναμεσα στις 2 μπάντες και ποιοτικά και ως ονόματα. Αυτό το λέω “για καλό” μιας και οι Wastefall ήταν καλοί στη συναυλία τους, το λέω ως tip! Τα παιδιά έπαιξαν δυνατά και με όρεξη και ήταν δεμένοι. Λίγη εμμονή και δουλίτσα σε κάποια πράγματα (τα οποία αν ζούσαμε σε μία χώρα που θα μπορούσαν έχουν περισσότερη τριβή τα παιδιά θα είχαν διορθωθεί!) και μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Μου άρεσε που είχαν έναν αέρα μιας μπάντας που έχει δίξει πράγματα, που το διασκέδαζαν και προσπαθούσαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους! Μπράβο τους.
__PAIN OF SALVATION: Εδώ θα πω λίγα. Τους θεωρώ εξαιρετικούς καλλιτέχνες (τον μπασίστα δεν τον ξέρω ακόμα, αλλά σίγουρα είναι αξιολογότατος). Οπότε τα standar μου είναι άλλα. Π.χ. αλλιώς θα κρίνω τον Κιάνου Ριβς και αλλιώς θα κρίνω τον Αλ Πατσίνο. Τον δεύτερο πολύ πιο αυστηρά μεν, αλλά γι’ αυτό λέω δε πως ο πρώτος είναι ένας καλός ηθοποιός ενώ ο δεύτερος ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Με αυτό στον νου, ένα απ’ τα κορυφαία συγκροτήματα στον κόσμος και με τόσο υψηλά καλλιτεχνικά standar (δηλαδή κορυφαίοι ποιοτικά, όχι ως “ονόματα”), οι Pain έδωσαν μία ΚΑΛΗ συναυλία, την ευχαριστηθήκαμε και τους ευχαριστούμε. Ομως (απ’ ότι ακούω κιόλας για τις συναυλίες του παρελθόντως), δε μας συγκλόνησαν, δε φύγαμε εκστασιασμένοι. Αλλο η ερμηνία του Πατσίνο στο “Σιμόν” και άλλο στο “Αρωμα Γυναίκας” και όσο καλός και να ήταν στην πρώτη περίπτωση εμείς δε μπορούμε να μην αποζητάμε τη δεύτερη ή έστω να την θυμόμαστε -και έτσι πρέπει. ΒΕΒΑΙΑ, αυτό δε μειώνει και την πρώτη περίπτωση, ιδίως αν οι συνθέκες ήταν τέτοιες που έδωσαν το καλύτερο απ’ ότι μπορούσε να βγει, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι μεν, αλλά δεν θα ενθουσιαστουμε κιόλας, μιας και όλοι γνωρίζουμε πως αυτό που για άλλους καλλιτέχνες είναι το εξαίσιο, γι’ αυτούς είναι “απλά” ένα επίπεδο που απ’ ΑΥΤΟ και πάνω μπορούν και πρέπει να αποδίδουν.
Ναι, η φίλη μου ήταν αυτή…! Αν είδες και μένα (με τα μαύρα μαλλιά) μη μας παρεξηγείς, κάναμε σα βλαμμένα! :lol: #-o Τι να κάνω κι εγώ η καημένη… πρώτη φορά τους έβλεπα, και δεν έχω πάει και σε δεκάδες συναυλίες ακόμα για να έχω πολλές απαιτήσεις και αυστηρά κριτήρια. Ντάξει, δε θα σχολιάσω άλλο για τη συναυλία, πέρασα όμορφα και αυτό είναι που μετράει… κι εσύ σωστά τα λες παρακάτω. :-k
__Xaxa, ναι νομίζω πως σε είδα! 8)
__Don’t worry, κι εγώ σα φραπές χτυπιόμουν (βέβαια, δεν είχα “λιώσει” αλλά οκ, πρέπει να το παραδεχτώ είναι ωραία παιδιά -ιδίως ο Daniel)! Είπαμε, κάνουμε και όσο μπορούμε αντικειμενική /αυστηρή κριτική, αλλά εκεί το καταδιασκεδάσαμε, απολαύσαμε, χτυπιόμασταν, τραγουδούσαμε… PoS είδαμε, μη ξεχνιώμαστε! Μπράβο στη φίλη σου!
Μ’αυτον κυριες και κυριοι θα παω αυριο για μπασκετ…
ο Ντάνιελ είναι ήδη Σουηδία! λυπ’αμαι που σε στεναχωρω…8)
Πωωωωωω, μια κρυαδα ειπα και μου την ξενερωσες…Αλλο εννοουσα, αλλο καταλαβες. Αντε για υπνο κι εσυ. Τσιαρς.
__Χαχαχαχα, έχω ξεραθεί μιλάμε! Ο κάθε ένας εκεί που τον νοιάζει! :lol:
__Ο ένας φοβάται μην είμαι γκέι γιατί με πήρε στις 3:28 του μιλούσα σιγά και αντί να σκεφτεί πως κοιμούνται και άνθρωποι, του μπήκαν ιδέες πως του μιλούσα χαμηλόφωνα και παθιάρικα με την Barry White φωνή μου!
__Και η άλλη καταλαβαίνει πως ο Led θα παίξει /θέλει να παίξει μπάσκετ με τον Daniel Gidenlow… Χαχα, οκ, δεκτόν, άλλωστε αυτό σκεφτόταν, ένα 1 on 1 με τον Daniel θέλει κι αυτή μωρέ, πολλά ζητάει;!! :lol:
__Οκ καλά πάμε (δε μπορούμε να πούμε μια καλή κουβέντα για έναν ομόφυλλο κι εκεί οι άλλοι, στην μπούκα! )!!
:lol:
δεν με έχετε καταλάβει αξιότιμε κυριέ Βασίλη μου! δεν θέλω να πα’ιξω με τον Ντάνιελ…:-s :?
@ λεντ: ρε 'εχω αυπνίες λέμε εδώ και 2 χρόνια!
Θελεις να του την παιξεις μηπως?
ΟΚ, διαγραψτε το, τιγκα στην μαλακια τετοια ωρα.
#-o γι’αυτό εχει γυναίκα!.. άντε τράβα για ύπνο τώρα! έχεις αγώνα αυριο!
Τώρα το διόρθωσες!
Δεν κατάλαβα, για τη δική μου φίλη λες; Τι μπράβο; Ο φίλος της την έπιασε τη μπαγκέτα που είναι ψηλός και ήταν λίγο πιο πίσω και της την έδωσε! :lol: Το θύμα! Χεχεχε! Της πρότεινα να μου την πουλήσει, αλλά δε δέχτηκε κανένα αντίτιμο :lol:
__Xaxa, α έτσι πες το! Γιατί έλεγα, είναι και μικροκαμωμένη, μπράβο της!
__Τι να σου πω, εγώ επειδή έχω και μία λατρεία στα drums (πέρα απ’ τους pain και τον εξαίρετο drummer τους), να τη χώριζα αν επέμενε μπορεί, να της έδινα την μπαγκέτα, δύσκολο!! :lol: :lol: