ase re witch aftos o johan mas katestrepse x8es!
erwteftika :lol:
Καλή συναυλία σε γενικές γραμμές αν και πιστεύω ότι το setlist στην τελική μπορούσε να ήταν και καλύτερο…Καπου μετά την μέση του live έκανε μια σχετική κοιλιά…Ο ήχος ήταν πολύ καλός,τα support group αξιοπρεπέστατα (πολυ καλή η διακευή του Sober από Poem παρεμπιπτόντως),αλλά στην τελική κάτι έλειπε…(Α, και η διασκευή πιστεύω ήταν περιττή και μάταια.Στην θέση της άνετα μπορούσε να παιχτεί άλλο κομμάτι…)
Βρε παιδιά που τον είδατε τον καλό ήχο; Στα πρώτα κομμάτια των Pain Of Salvation ήταν απλά ΑΙΣΧΡΟΣ. Πραγματικός θόρυβος. Μετά έστρωσε, αλλά στην αρχή υπήρχε όντως πρόβλημα. Οι Poem πολύ πολύ καλοί, οι Wastefall ολίγον τι κουραστικοί :-s
kourou den 3erw pou ka8osoun emena mou fanike apsogos o ixos (stous pain of salvation oxi sta support).
Oi Wastefall ontws kourastikoi kai o tragoudistis xanotane, den akouga sxedon ka8olou ti foni tou.
Oi Poem maresan para polu.
Θα συμφωνήσω με kourou για τον ήχο, ιδιαίτερα το μπάσο ήταν υπερβολικά πολύ “ψηλά”
Ήταν μόλις η δεύτερη φορά που πήγα στο Gagarin :dunno: και ο ήχος συγκρινόμενος με το Σεπτέμβριο στους Katatonia που δε μπορούσες να καταλάβεις ποιο κομμάτι έπαιζαν(!) μου φάνηκε σχεδόν τέλειος! Το είχα ένα άγχος! :roll: Δεν ξέρω πόσο συχνά θεωρείται άψογος…
Όντως το σετλιστ το είχα πει απ’την αρχή ότι θα το ήθελα πολύ διαφορετικό… Μου φάνηκε εξαρχής παράξενο,
δεν ξέρω γιατί το έκαναν έτσι! Και γιατί να παίξουν μόνο το Diffidentia απ’το Be; Έχει κι άλλα δυνατά κομμάτια… :-k Τέλος πάντων, απλά περιμένω πότε θα τους ξαναδώ!
Poem, που δεν είχα ξανακούσει, μου έκαναν καλή εντύπωση. Ιδίως το τελευταίο δικό τους κομμάτι. Οι Wastefall για μένα τα σπάνε! Και μ’αρέσει που είναι και “μικρούληδες”! Χεχε!
Αυτά περίπου…
Στην Ελλάδα άψογος ποτέ και πουθενά. :lol:
Συμφωνω.
Θυμαμαι μονο σε μια συναυλια των Fates Warning το 2005 αν δεν κανω λαθος. Ειχα εντυπωσιαστει απο τον ηχο, αλλα δυστυχως αυτο δεν εχει ξαναγινει.
οι κλειστοί χώροι στην ελλάδα, όπως η υδρόγειος για παράδειγμα, που η έννοια ακουστική είναι εξωγήινη φράση κ ανεκπλήρωτο όνειρο, ποτέ δε θα μπορέσουν να προσφέρουν τελειότητα στον ήχο, οπότε καλό να είναι να μιλάμε πάντα τηρουμένων των αναλογιών (δε μιλάμε για το μέγαρο). κ βάσει αυτών των αναλογιών, (το σάββατο) οι pos, πέραν κάποιων μικροπροβλημάτων στα drums, παρέδωσαν ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. βέβαια, παίζει τεράτιο ρόλο κ η διάθεση, αφού αλλιώς θα πάει αυτός που περιμένει πως κ πως αυτή τη συναυλία κ αλλιώς θα πάει αυτός που θα γράψει την κριτική για το live. εγώ, μιλώντας ως οπαδός, απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο από τη συναυλία κ ας μην είχε ούτε effects, ούτε lightshow, ούτε τρελά κόλπα, περίσευε, όμως, το κέφι, η διάθεση, ο ιδρώτας (κ απ’το συγκρότημα κ τον κόσμο), η επαφή. κ μόνο που πριν το show έκανε εμφάνιση ο περιχαρής μπαμπάς gildenlow με το μικρό αγκαλιά κ τη γυναίκα του δίπλα, με πρίζωσε τρελά. γιατί μου επιβεβαίωσαν την εικόνα που είχα, down to earth ανθρώπων, που μπορεί να κυκλοφορούν άνετα δίπλα σου…όταν ανεβαίνουν στη σκηνή, όμως, η γη τους ανήκει.
που ήσουν εσύ και δεν σε είδαμε?
τι να σου πω! εγω τους Wastefall ειλικρινά τους βαρέθηκα… για να μην πώ κι αλλά και χαλάσω καρδιές:lol: :lol: :lol: ! οι PAIN OF SALVATION για μένα είναι λατρεία!απλά ! πείτε με γραφική , πείτε με όπως θέλετε αλλά αμα έπαιζαν και τον άλλο μήνα ξαναπήγαινα!
αχ άτιμη πετσέτα!!!:naughty: :oops: :oops: :oops:
Και αυριο να παιζανε εννοειται μεσα…
Μαλλον δεν εισαι η μονη “γραφικη” εδω μεσα…
επιμένεις? :lol: :lol: :lol:
Έχω την εντύπωση ότι η συναυλία ήταν στην υδρόγειο.Όχι τίποτα αλλο αλλά ημουν εκεί γι’αυτό.
Ρε συ, δυο-τρία μέτρα δεξιά μου ήσουν, κρίμα που δεν σε είδα! :roll: Θα λέγαμε τα δικά μας! Χεχε!
Δε θυμάμαι ποιο παιδί από Σαλόνικα το είπε, σορρυ, αλλά αλήθεια ήταν ο Daniel με το μπέμπη και την κοπέλα;; 8O Πάλι καλά που δεν το είδα γιατί θα με έπιανε κρίση μετά…:-s έπαθα που έπαθα σοκ έχοντάς τον μπροστά μου 2 ώρες…!! Ουφ… Και σήμερα να ήταν άλλη συναυλία, χαλαρά κι εγώ θα ξαναπήγαινα…
ναι αλήθεια!!!
έγω να δεις τι έπαθα ειδικά στο disco queen που έκανε ο γιουάν τα δικά του… έλίωσα με τον άτιμο!
Στο Disco queen η φάση θύμιζε Barbarella και Aυτοκίνηση στα 80s…:lol: :lol:
an exei traviksei kaneis sas photos apo to live mas steilte tis please sto poemcontact@yahoo.com
thank uuuu!poem:)
ο τυπος στις φωτο ειναι τουμπανο!