Το seek ‘n’ destroy δεν το επαιξαν τελικα
Οσοι ηταν στο live καταλαβαν…
ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ!..Αχ σε λίγες ώρες… :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Καλά, έτσι και είναι αστείο θα σας πλακώσω! Αν δεν είναι αστείο θα πλακώσω τον Daniel! :lol:
Έχω ξενερώσει λίγο με το setlist, θα το ήθελα αρκετά διαφορετικό,:-s αλλά I can’t wait να τους δω! Καλά να περάσουμε!
Καλά να περάσουμε και ελπίζω Trace of blood έστω και την ύστατη ώρα (3ο-4ο encore…:lol: )
Αντε καλα να περασετε guys! 8)
ας καταθέσω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη, γι΄αυτή την ταπεινή συναυλία, αυτού του ταπεινού συγκροτήματος…
κατ’αρχήν… κ κατά τέλος η συναυλία ήταν ΑΨΟΓΗ από την αρχή ως το τέλος. απλά πράγματα.
εγώ ήδη τους έχω ανακηρύξει το κορυφαίο συγκρότημα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη γη κ οι dt πρέπει να καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες πλεόν για να το αλλάξουν αυτό!
εκπληκτική μπάντα.
για τους horizon’s end δύο σχόλια.
α) αν κ απίστευτοι παίχτες, η μαιανδρική δομή των κομματιών τους κ η απίστευτη διάρκεια τους με κούρασε.
β) κ κυριότερο που με απογοήτευσε ήταν η στάση του βρετού (κιθαρίστα της μπάντας), που δεν παρολούθησε ούτε δευτερόλεπτο τη συναυλία. ήταν ακριβώς από πίσω μου κ μπαλαμουτιαζόταν με τη γκόμενα. σπίτι δεν έχει ο άνθρωπος? εκτός αυτού πήρε το αυτί κ υποτιμητικά σχόλια για τους pos, από την παρέα του! χαλαρώστε ρε! ποιοί νομίζετε οτι είστε?
Υ.Γ. κ για τους άπιστους θωμάδες…
δεν είναι κ πολύ πετυχημένη, αλλά μετά το show ήμασταν όλοι κομμάτια…(περιμέναμε 1+ ώρα για να πάρουμε αυτόγραφα κ λοιπά… )
ενταξει…καλυτερο απ’ οτι περιμενα…μια χαρα ειναι ο ανθρωπος! δεν τον βαρεθηκατε με μακρυ μαλλι? σιγα, θα ξαναμακρυνει!
Einai fovero pws merikes bandes erxontai na anatrepsoun tin apopsi oti to sigxrono metal den a3izei.Gia defteri fora mesa se ligous mines ezisa tin Pain of Salvation empeiria kai den exw logia.To setlist katapliktiko apla…O ixos apsogos me oli ti simasia tis le3is.Ta mallia tou Daniel xalia ton asximinan. Fwnara kalitexnis me ta ola tou kai foveri skiniki parousia…Gia mena omws tin parastasi tin eklepse o Johan.Apisteftos, me fovero xioumor, kafros ki8aristas (me tin kali ennoia)
, 8eos.Den 3erw an ton erwteftika apopse etsi opws epaize!8a dei3ei:lol:
Ante na mas 3anar8oune.
Μόλις γύρισα σπίτι! Ήταν απλά ένα όνειρο!
Ήμουν ακριβώς μπροστά στον Daniel στο κάγκελο! Πιο κοντά δε γινόταν. Όταν κοιτούσε κατάματα έλιωνααα! :-s Φωνάρα live, ενθουσιάστηκα! Στο τέλος μου δώσανε και την πετσετούλα του! :lol: Και μια φίλη μου έπιασε μπακέτα! Έσφιξα και το χέρι του Hallgren, ο οποίος ομολογουμένως είχε πολλή πλάκα!! :lol:
Α! Και το μαλλάκι τελικά μια χαρά ήταν! Αχ…
Δε μπορώ τώρα! Περισσότερα σχόλια αύριο!
konta prepei na eimastan aloe.egw imoun ligo pio de3ia brosta apo to johan kai tou Esfi3a kai to xeri…ki afto to tsaxpiniko mou kleise to mati:lol: paidia pera apo tin plaka TI SINAVLIA HTAN AFTHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
Όντως πέρα από την πλάκα, μπορεί να λυσάω με όλους σε αυτή τη μπάντα…#-o :lol: αλλά ήταν πάρα πολύ ωραία συναυλία! Είχα ένα άγχος με τον ήχο, αλλά τελικά ήταν πάρα πολύ καλός! Σε ένα κομμάτι ψιλοχάλασε μόνο,δε θυμάμαι σε ποιο… αχ,ναι κι εμένα έσφιξε το αριστερό μου χεράκι! Τι κέφι αυτός ο άνθρωπος… Το Daniel πρέπει να τον έπρηξα στις photos:-s , αλλά μετά μου λέει ο security-man:“Τράβα! Αυτός γι’αυτό πληρώνεται!”
και χτυπούσα κι εγώ με το φλας αλύπητα…χεχε!
Χμ…δεν ήμουν, αλλά απ’ ό,τι πρόλαβα και έμαθα…δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. :-k
Οι POS για αλλη μια φορα εσπειραν…
Ηχος σε γενικες γραμμες καλος.
Daniel, οπως παντα, αψογος.
Σχετικα με τον Simon, εδειξε οτι ειναι πολυ καλος μπασιστας. Περιμενα να τον ακουσω στο Nightmist και ολα ΟΚ.
Προσωπικα καλυτερες στιγμες: Nightmist, Chainsling, Diffidentia, Disco Queen, Used !!!
Αντε και του χρονου!
τα παληκάρια δεν καταλαβαίνουν ΤΙΠΟΤΑ! μετά από ένα τρελό ταξίδι κ μια αποτελειωτική συναυλία, έμειναν μέχρι τις μιάμιση κ υπέγραφαν αυτόγραφα, έβγαιναν φωτογραφίες κ έκαναν απίστευτο χαβαλέ, τη στιγμή που ο διοργανωτής λύσαγε να αδειάσουμε την υδρόγειο, για να κλείσουνε το μαγαζί! κ έκανε τρελή σκασιά ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ μπέμπης του gildenlow! ούτε ένα χρονώ κ έδεινε ρέστα! αντί να γκρινιάζει που στις 1+ δεν κοιμάται, χαμογελούσε, έπαιζε, το διασκέδαζε ακριβώς όπως κ ο απίστευτος μπαμπάς του!
όλοι τους τρομερά άτομα με απίστευτο χιούμορ κ αστείρευτη όρεξη!
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ από όλες τις απόψεις.
μακάρι να έρχονται κάθε εξάμηνο, για να μας υπεθυμίζουν τι σημαίνει συναυλία…
Σιγουρα ενα τζακουζι με καμια 20αρια κουνελακια του Playboy θα ηταν καλυτερο…
Μπορει σε συγκριση με την προηγουμενη που απο οτι ακουω ηταν κορυφαια. Εγω απλα περασα καλα αλλα δεν μπορω να πω οτι μου σηκωθηκε η τριχα σε κανενα σημειο. Μαλλον δεν μπηκα στο κλιμα.
Παρομοιως. Με εξαιρεση το Undertow που το καταφερε αυτο.
Πολυ καλη εντυπωση μου εκακαν οι Poem παντως…
Γενικά η εμφάνιση των POS ήταν καλή, αν και σίγουρα περίμενα πολλά περισσότερα! Ίσως να έπαιξε ρόλο το setlist το οποίο δεν ήταν και τόσο “ζωντανό” Μπορούσαν αντί για τόσα μπαλαντοειδή να έπαιζαν κανα Inside Out, A Trace Of Blood, Rope Ends. Τέσπα, να’χουμε να λέμε!
Πολύ καλή συναυλία,καλός ήχος,χορταστική διάρκεια,αν λείπανε και καναδυο τρακς , θα ήταν τέλεια…Αλλά τί να κάνει ο άνθρωπος…με τόσα κοριτσάκια έπρεπε να παίξει και λίγο ντίσκο…Μιλάμε για ΤΟΝ χαμό στο Disco Queen…δείξαμε και πάλι τον…πολιτισμό και την…ανοιχτομυαλιά μας…
ΑΙΣΧΟΣ…ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ (και λοιποί…Μακεδόνες,Θεσσαλοί).
Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να πώ την γνώμη μου! όσοι με ξέρουν και ήταν μαζί μου εχτές γνώριζουν!
μπορώ να πώ οτι πέρασα τέλεια. παρά το στριμωξίδι που έφαγα! αλλά χαλάλι γιατί στεκόμουν ακριβώς κάτω από τον Γιουάν πράγμα που από μόνο του με αποζημίωσε! για να μην πώ για το φιλί που μου έστειλε, ούτε για την πέτσετα του που ζήτησα και μου πέταξε! αν και καποιες προσπάθησαν να μου την πάρουν! εγώ και η Bloody_Angel ηρωικά την πήραμε πίσω!:lol: