- Accelerator
- Unfuture
- Restless Boy
- Wait
- Keen To A Fault
- Fur
- Panther
- Species
- Icon
Το ανοίγω για να μην είναι η μοναδική τους κυκλοφορία χωρίς δικό της θρεντ (και για να δυσκολέψω όποιον αναλάβει να μετακινήσει τα ποστς από το γκρουπ σεξιον <3 )
Ο δίσκος παίζει κυριολεκτικά κάθε μέρα από τότε που τον έβαλα στο μπ3, οπότε πλέον μπορώ να γράψω χωρίς τον ενθουσιασμό των πρώτων ημερών:
Είχα γράψει ότι είναι ο καλύτερος δίσκος τους μετά το ΒΕ αλλά πραγματικά δεν ξέρω, άλλες μέρες κολλάω με το scarsick, άλλες με το RS2, το ITPLOD μπορώ πολύ εύκολα να το πω “δεκάρι δίπλα σε TPE, RL και ΒΕ”, οπότε αφήνω την κατάταξη και γράφω απλά ότι διατηρεί τα πολύ ψηλά standards σε ποιότητα (για τους στίχους οκ έγραψα το σεντόνι στο άλλο thread, αυτό το “πιο απλό στυλ” μου αρέσει σε Accelerator, Wait και Restless Boy αλλά το ρεφρέν του ομώνυμου και όλο το Species είναι δυστυχώς πολύ μέτριες στιγμές για να μην τις σχολιάσω).
Το βίντεο του Restless Boy είναι σίγουρα το αγαπημένο μου, χωρίς αυτό μάλλον θα μου φαινόταν αδιάφορο το κομμάτι, τώρα απλά το λατρεύω. Το Accelerator πάλι, μου αρέσει τρελά πλέον ως opening track αλλά το βίντεο μάλλον δε θα το ξαναδώ ποτέ, όπως και του Panther για το οποίο έτσι κι αλλιώς είπε ότι είχαν σκοπό να το κάνουν lyric video αλλά αφού τους περίσσευε μια ώρα στον χώρο που νοίκιασαν είπαν “why not” και το γύρισαν για τη φάση.
Αφήνω κι αυτό εδώ, μου κάνει πολύ μεγάλη (θετική) εντύπωση η αποδοχή που έχει μέχρι τώρα το Panther, όσο για το ΤΡΕ δε θυμάμαι διφορούμενα σχόλια τότε εκτός από το 2/6 που του έβαλε ο Στασινόπουλος του Metal Invader και πολύ στεναχωρήθηκα γιατί ήταν από τους αγαπημένους μου συντάκτες (τον είχα αγαπήσει όταν σε editorial είχε βάλει υστερόγραφο “πού είναι ΡΕ το Poets and Madmen?!?” )
After three intense weeks of signing autographs and packing/shipping, I am beginning to see the end. “Only” about 200-300 orders left to process after the batch on the photo is shipped on Monday. It’s been crazy! I want to thank you all for the amazing support, feedback and response this album has received. I’ve never experienced anything quite like this in all my years in the band. It may be easy to forget, but even the now so traditional and highly held TPE and Remedy Lane albums were met with divided feedback from the press and fan base at the time of their releases. So, I just wanted to drop by to express my gratitude and admiration for you all. Know this: every inch of love and energy that you provide us with, will be invested into our music and returned to you.
Υ.Γ. Το Wait είναι για το Panther ό,τι το Healing Now για το RS2, στο τέλος του Restless Boy τα “oh, oooooh” (δεν ξέρω πώς να τα γράψω καλύτερα ) μου θυμίζουν BE Live, στο Icon έχει ένα “yes” βγαλμένο κατευθείαν από το Sisters, το Fur είναι του Gustavo Santaolalla από το The Last Of Us και το “I followed you…” είναι το To The Shoreline, αυτά (!)