Pain Of Salvation - Road Salt

http://www.rocking.gr/article7262.php

ακούγονται πολύ καλά.

Όντως το 70ς στοιχείο είναι εμφανές και στο ep που κυκλοφορήσανε πριν λιγες μερες. απο εκει και πέρα ο ντανιελ ειχε αναφερει και κατι σε foo fighters και alice in chains που δεν μπορω να το εντοπισω στην μουσικη μεσα.
Τωρα σαν μουσικη σταδιοδρομια κατι μου λεει οτι παρα το road salt ενδεχεται να ειναι τριλογια με το ivory να αποτελει τον πρωτο δισκο, κατι μου λεει οτι μουσικα δεν θα απεχει τοσο πολυ απο το scarsick. ισως στα πιο ηρεμα και καθαρα κομματια τους να υπαρχει μια επιστροφη στις ριζες. προσωπικα αυτο ειναι θετικο (καθοτι οι ριζες τους με τρελενουν - βλεπε πολυρυθμιες περιεργα μετρα και πολυπλοκες συνθεσεις και πανω απο ολα το αγαπημενο wall of sounds).
Δυστυχως αυτη η στροφη σε πιο μινιμαλ μουσικη με απογοητευει. δεν θελω να ακουσω τα ιδια που βγαλανε παλιοτερα σιγουρα αλλα κατι φρεσκο μεν, στην νοοτροπια του παλιου δε.

αυτα που ακουσα ειναι αρκετα ενδιαφεροντα και ναι υπαρχουν 70’s επιρροες ξανα

αυτό τώρα πως το συμπέρανες δηλαδή;

εντωμεταξύ, ίσως τα ΔΥΟ cd να μη λέγονται ivory-ebony, αλλά απλά 1 και 2, στο εξώφυλλο που έχει στο snowfish τουλάχιστον δεν γράφει το “ivory”. τα κομμάτια δεν τα άκουσα, δεν μπορώ πριβιούζ και τέτοια, όταν με το καλό βγει ο δίσκος θα τον λιώσουμε :slight_smile:

εχει “κυκλοφορησει” το εξωφυλλο και λεγεται και ivory.Το επομενο που θα βγει προς σεπτεμβριο θα φερει και τον τιτλο ebony συμφωνα με ολα τα μεγαλα sites με νεα και sites με προπαραγγελιες δισκων

παιρνω πισω αυτο που ειπα…ενδιαφερον δισκος

το εξώφυλλο ακόμα δεν έχει βγει επίσημα σε κάποια από τις ιστοσελίδες των PoS,
Στην ανακοίνωση για τα previews των τραγουδιών, που είναι και το μόνο επίσημο νέο από την μπάντα, δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη ivory και όπως είπα και πριν δεν υπάρχει ούτε στο εξώφυλλο που δείχνει στο snowfish.

τώρα τα sites με προπαραγγελίες δίσκων δε μου λένε κάτι, και στο ending themes είχε γίνει κάτι ανάλογο και το εξώφυλλο τελικά είχε διαφορές,

http://www.blog.painofsalvation.com/?p=1314

also called ivory

οσο γι αυτο που ελεγα πιο πριν αυτο που εννοουσα ειναι οτι παρα το οτι θα ειναι μια σειρα συνδεδεμενων δισκων, μουσικα και απο τα previews και το ep φερνει ήδη σε scarsick. για να το πω καλυτερα το linoleum μου εδωσε την εντυπωση οτι ηταν οτι κομματια περισσεψαν και δεν μπορεσαν να μπουν στο scarsick (χωρις αυτο να σημαινει κατι για την ποιοτητα τους!)

αυτο.

Χμ, ωραία ηχητική προσέγγιση από τα δείγματα. Και πιο καθαρή παραγωγή από το Linoleum.

ok, για το “ivory” πάσο, έτσι κι αλλιώς είχα πει “μάλλον” :slight_smile:

απλά στο fb του Daniel δεν έγραφε πουθενά τη λέξη ivory, είδα και το καινούριο εξώφυλλο και υπέθεσα εγώ, τώρα, ας πούμε, παρά ότι. :slight_smile:

Πέρα απο τις 2 εκδοσεις του αλμπουμ καπου διαβασα οτι θα κυκλοφορησει το sisters και σε single

τρεις εκδόσεις. θα βγει και σε βινύλιο.

εννουσα την κανονικη και την περιορισμενη και οχι το format :wink:

απ’ότι έγραψε ο Gιldenlow, το σινγκλ θα βγει αφού κυκλοφορήσει το άλμπουμ.

…και το ‘‘δεύτερο μέρος’’…τέλος καλοκαιριού;…καλά θά’ταν να κυκλοφορούσαν μαζί:):!:

σαν πολυ νωρις δεν ειναι να το βγαλουν τελη καλοκαιριου;
κααατσε αραξε να το ξεζουμισουν και αυτο.
να τον βγαλουν 17 μαιου και μετα να αρχισουν τις περιοδιες. και μετααααα λογικα θα αρχισουν να ηχογραφουν (ισως και να γραφουν) τον δευτερο δισκο … κτλ κτλ θελει δλδ ψωμι ακομα!

καμια σχεση…
το δευτερο μερος ειναι να κυκλοφορησει τελος αυγουστου…

ξεζουμισουν ?? :?

τα κομματια ετοιμα ειναι και για το 2ο.Σαν διπλο θα κυκλοφορουσε αυτο αλλα τελικα θα γίνει σε 2 μερη

ετσι…
αντε να δουμε…
γιατι και δεκα cd να ειναι, το νοημα βρισκεται στην μουσικη…

8O
Πως σας φανηκε γιατι εγω εχω αρρωστησει…8)