Pain Of Salvation

Εντωμεταξύ γιατί στο βίντεο είναι 4;

1 Like

Καλη ερωτηση…

Και στην κομικ φώτο δεν ειναι μαλλον ο γκουσταφ.ειναι ο λαρς με κοστούμι.
Στην φβ σελιδα υπαρχει κανονικα ως μελος ομως…

1 Like

5 είναι στο κόμικ παντως

1 Like

Οπως και στο βιντεο μαζι με τον λαρς

1 Like

Τελικα αποφασισε να φυγει λόγω χρονου και κοπωσης…

Ευχομαι να γυρισει ο φρεντρικ στα πληκτρα και να παει ο πληκτρας παλι στο μπασο

2 Likes

Και να περιμένουμε καινουργιο δισκο πριν καν κυκλοφορησει ο καινουργιος??

2 Likes

Χχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχα

“Βγαλτε δισκο ρε μουνια εχει περασει -1 μηνας απο τον τελευταιο”

3 Likes

διαρκειες κομματιων:

Disc 1

1. ACCELERATOR (05:31)
  2. UNFUTURE (06:46)
  3. RESTLESS BOY (03:34)
  4. WAIT (07:04)
  5. KEEN TO A FAULT (06:01)
  6. FUR (01:34)
  7. PANTHER (04:11)
  8. SPECIES (05:18)
  9. ICON (13:30)

Disc 2

1. PANTHER (demo) (04:09)
  2. KEEN TO A FAULT (demo) (05:31)
  3. FIFI GRUFFI (03:32)
  4. UNFOREVER (02:27)

δεν μπορω να ξεκολλησω με το κομματι!νομιζω οτι ειναι η 1η φορα που ενθουσιαζομαι τοσο πολυ με αρχικο δειγμα απο δισκο PoS.
(για το scarsick ειχαμε ακουσει America,για το RS1 Linoleum, για το RS2 ξεραμε ηδη τα Mortar Grind + Conditioned και για το ITPLOD ακουσαμε το Meaningless…)

δεν θα αλλαζα ουτε νοτα,ουτε δευτερολεπτο…ειναι πραγματικα τελειο…

Επισης μαθαμε οτι ο Γκουσταφ δεν επαιξε στον δισκο…Ακομα μενει αναπαντητο το ποιος επαιξε τα μερη του μπασου.Αραγε παλι ο Ντανιελ οπως στο Scarsick;

2 Likes

Η ο Χέρμανσον in a plot twist???!?

1 Like

Αυτό το Icon εκεί μου γνέφει…

1 Like

αυτο το φιφι τι στο @@@ κομματι να ειναι;

μπορει να ναι σαν το break darling break

το accelerator μου αρεσει ολο και περισσοτερο

1 Like

Πως το καταφερνει και εχει αυτο το χαρισμα με τη φωνη του και τις μελωδιες που χρησιμοποιει να νιωθω οτι δημιουργει μια ενεργεια που με καθηλωνει ειναι παντα ανεξηγητο … Οσο το ακουω τοσο εντονοτερο γινεται ολο αυτο το συναισθημα…δημιουργησε μεγαλες προσδοκιες το κομματι ηδη για το αλμπουμ…

5 Likes

Been listening a lot to Leprous, huh Daniel? But this is a bang of a single, very powerful. Very different from anything in the band’s catalogue. Can’t stop listening

[Daniel Gildenlöw] I’ve heard about 10 seconds of Leprous. About five years ago someone played a few seconds to me to ask me about their bass drum sound.

Το πιστεύω κι εγώ αυτό. Δεν νομίζω ότι θα καθόταν τωρα ο Daniel να δανειστεί ιδέες από άλλους εντός του prog χώρου. Οι PoS έχουν την δική τους εικοσαετή παράδοση σε “σπαστικά” ρυθμικά μέρη. Μάλιστα, το δικό τους trademark (η επιτάχυνση του ρυθμού φωνητικών και riff εντός του μέτρου που εισήγαγαν πρώτη φορά στο “Used”) δεν ακούστηκε ποτέ από κανέναν άλλο.

Μιλάω αντικειμενικα και καθολου οπαδικά! :smirk::smirk::smirk:

1 Like

τι να πει και το handful of nothing;

Αρκουν.

1 Like

Δεν ξέρω κατά πόσον αρκούν, αλλά πέντε χρόνια μετά (κατά δήλωση του) και τα θυμάται ακόμη αυτά τα δέκα δευτερόλεπτα ο συμπαθής Daniel…
…δεν θέλω βέβαια να πιστέψω ότι ανήκει στην ευάριθμη εκείνη ομάδα μουσικών που όταν τους ρωτάνε για ενδεχόμενες επιρροές τους, ειδικά αν πρόκειται από νεώτερα σχήματα, αρνούνται μετά βδελυγμίας κάθε σύνδεση χρησιμοποιώντας τερατώδεις λεκτικές υπερβολές για να τονίσουν τον ισχυρισμό τους αυτό!

Δεν νομίζω ότι είναι τέτοιος τύπος πάντως. Ας μας πει ο @Outshined που έχει προσωπική άποψη!

Η αλήθεια είναι πως μερικές φορές με ενοχλεί λίγο αυτή η αντιδραστικότητα του Daniel.

Τι θα πάθει αν ακούσει Leprous; Θα κολλήσει λέπρα; (see what I did there)

Ok, σου αρέσουν μόνο οι twentyonepilots, η σύγχρονη pop μουσική και οι Beatles, το έχουμε εμπεδώσει αυτό.

Αλλά ρε μάστορα, δεν θα πάθεις τίποτα αν ακούσεις (δεν σου λέω να βρεις ενδιαφέροντα) κάποια συγκροτήματα που ακούει ένα μεγάλο μέρος των οπαδών σου και είναι στην ίδια εταιρεία με σένα. Για κάποιο λόγο συμβαίνουν αυτά.

Ναι είσαι one of a kind αλλά ε δεν κάνουν και τόσο λάθος όλοι αυτοί που τους θύμισε λίγο Leprous το τραγούδι, σε σημεία του. Και σίγουρα δεν σε ρωτάνε για να σε θίξουν.

Αλλά είσαι ο Daniel, τόσο ξεχωριστός και ως μουσικός και ως προσωπικότητα που σου το συγχωρούμε…

5 Likes