Δηλαδή αρνείται να ακούσει ή αρνείται να το παραδεχτεί;
(Χάλια και τα δύο, έτσι για την κουβέντα)
Δηλαδή αρνείται να ακούσει ή αρνείται να το παραδεχτεί;
(Χάλια και τα δύο, έτσι για την κουβέντα)
Νομίζω πως οι απαντήσεις είναι προς το τέλος του δεύτερου μέρους της πιο πρόσφατης συνέντευξης που είχα κάνει μαζί του
Πόσες ώρες έχω περάσει απομαγνητοφωνώντας…
να ξερες ποσες φορες εχω διαβασει καθε συνεντευξη που του εχεις παρει
εγω πιστευω παντως οτι ειναι τυχαιο που το κομματι σε καποια σημεια θυμιζει λεπρους…σε αυτο ισως να φταιει και ο τυπος που εκαναν μαζι την παραγωγη…απο πολυ παλια ειχαν δυστροπα χρονικα σημεια στα κομματια τους…το γεγονος ειναι παντως (και το εχουν πει και οι ιδιοι οι λεπρους) οτι εχουν επηρεαστει απο PoS…
Θύμισε μου να σου στείλω την επόμενη να την απομαγνητοφωνήσεις αν θες, χάχα…
Πέραν της πλάκας όσο κι είναι βουνό μερικές φορές η όλη διαδικασία, είναι απόλαυση οι συνεντεύξεις μαζί του.
Όσον αφορά στα λεγόμενα του ειναι σίγουρα ειλικρινής. Δεν νομίζω πως αμφισβητεί κανείς αυτό.
Σίγουρα είναι ειλικρινής. Ίσως και το γεγονός ότι οι Leprous έχουν μεγαλώσει πολύ σαν όνομα να του χει κάτσει λίγο στραβά.
Αλλα παιδιά όταν οι PoS έγραφαν τέτοια κοψίματα οι Leprous πήγαιναν ακόμη σχολείο. Το ότι η παραγωγή είναι λίγο πιο οργανική ίσως το κάνει να μοιάζει περισσότερο.
Υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν έχουν χρόνο να αφιερώσουν στο να ακούσουν μουσική από άλλες μπάντες και είναι μόνιμα είτε απασχολημένοι με διάφορα είτε απορροφημένοι στη δημιουργία δικής τους μουσικής
Δεν ξέρω τι ισχύει εν προκειμένω απλά πιστεύω ότι συμβαίνει σε πολλούς μουσικούς τέτοιου επιπέδου αυτό
Γενικά είναι ειλικρινής τύπος, αλλά σίγουρα και θέλει να βγάζει μπροστά τον εαυτό του.
Αυτό φαίνεται από πολλά πραγματα και αν πάρουμε μόνο τα πιο προσφατα, τότε μπορούμε να δούμε το βιβλιαράκι του ItPLoD, όπου βλέπουμε τα μουσκουλα του Ντάνιελ. Γενικά δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε ο άνθρωπος από την περιπέτεια που είχε και τελικά του βγήκε αυτή η ανάγκη (του να φανεί τόσο πολύ η εξωτερική του εμφάνιση για να δείξει ότι έχει επιστρέψει δριμύτερος), αλλά σίγουρα θέλει να το δείξει.
Όπως το δείχνει και με το νέο βίντεο, όπου πραγματικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να τον βλέπουμε να σφίγγεται, αλλά ούτε βρίσκω λογο να τον βλέπουμε ότι μπορεί να κάνει άλμα πάνω από άνθρωπο (ναι ναι, ξέρω έχει τον συμβολισμό του).
Eχοντας πεί όλα τα παραπάνω, ναι, πιστεύω ότι δεν έχει ακούσει Leprous ενσυνείδητα, αλλά το βρίσκω αδύνατο να μην έχει καμία επαφή με την σύγχρονη προγκ σκηνή και συγχρόνως να πηγαίνει το μουσικό του όχημα στα μονοπάτια που το πάει, τα οποία είναι πολύ κοντά στην σύγχρονη προγκ σκηνή. Ναι είχε πάντα περίεργους ρυθμούς(από το entropia), ναι έχει δουλέψει με πιο σκληρό σύγχρονο ήχο (από το scarsick), αλλά ο συνδιασμός που του βγήκε στο προηγούμενο αλμπουμ, μπορεί μεν να είναι αποτέλεσμα των σκληρών εμπειριών που είχε, αλλά δεν πιστεύω ότι δεν έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι οι προγκ μπάντες πηγαίνουν προς πιο σκληρά μονοπάτια.
Σε κάθε περίπτωση η προσεγγιση του στο Accelerator απέχει αρκετά από την προσεγγιση των Λεπρους, αλλά συγχρόνως παραμένει τεράστια συγκυρία το γεγονός ότι μοιάζει τόσο πολύ στην φιλοσοφία (μοντέρνοι ήχοι στα συνθ, συνθ based κομμάτι, περίεργοι ρυθμοί, τεράστια βάση στην ερμηνία (το χε πάντα αυτό βέβαια), σχετικά μίνιμαλ δομη)
νομιζω στο τελευταιο βιντεο θελει να δειξει τις 2 πλευρες!την αγρια που ειναι το συγκροτημα και την κυριλε που ειναι ο λαρς…κανει κινησεις σαν αγριο ζωο και θελει να τονισει αυτη την αντιθεση…οτι μας θεωρουν ισως ζωα ολοι αυτοι που κινουν τα νηματα υπογειως;πιθανως…
Πολύ ωραία τα είπες. Μην ξεχνάμε ότι σιγά σιγά μπαίνει και στα 50, κι όντας σίγουρα συναισθηματικός κι empathetic (υπάρχει ακριβής μετάφραση της λέξης αυτής στα ελληνικά; ) καλλιτέχνης, ίσως να περνάει και μια midlife crisis κι αυτοπροβάλλεται. Έχει περάσει και πολλά τα τελευταία χρόνια…
Empathy = ενσυναίσθηση
Δεν ξέρω αν υπάρχει ενσυναισθηματικος
Στα του artwork, το εξώφυλλο του Accelerator είναι έτσι μόνο για το single λέει, ήταν ιδέα του Daniel να κρατήσουν τα κάτι-σαν-προσχέδια και το “κανονικό” σχέδιο θα είναι στον δίσκο.
Όσο για τη φωτο-κόμικ με τους πάνθηρες, είναι ο Gustaf τελικά.
Ήξεραν από το φθινόπωρο ΄ότι θα φύγει αλλά μέχρι και τώρα δεν έχουν μπει στη διαδικασία να ψάξουν αντικαταστάτη.
ινβ4 επιστρέφουν Kristoffer/Fredrik και ο Langell για 2ος ντράμμερ και περιμένουμε το TPE3
Τι κομματαρα ρε παιδια, το ακουω καθε μερα με το που ξυπναω.
εγω το ακουω και την ωρα που κοιμαμαι…
Σε μια περιοδο που εχει βγαλει προσφατα νεο δίσκο και τον προμοταρει με καθε δυνατό τροπο,ξαφνικα ποσταρει το βιντεο του Ashes…γυρνα ρε Κριστοφερ εκει που κανενας δεν καλυψε την θεση του μπασου τοσο καλα οσο εσυ…
πανεμορφο…
ΕDIT 28/7/2020(3 διαδοχικα ποστ και δεν με αφηνει να κανω αλλο)
RESTLESS BOY - Friday 31st July 2020, 12:00 noon CET
ακουω εδω και καποια ωρα το Restless Boy…ειναι με διαφορα το πιο περιεργο κομματι που εχουν κανει ποτε…Το μισο κομματι δεν θυμιζει καν PoS .Ειναι φουλ ηλεκτρονικο λες και εβγαλαν το Host και εχει ενα εφφε που ιδιο χρησιμοποιησαν οι anathema στο Natural Disaster…Εχει διαφορα μικρα ξεσπασματα στην συνεχεια που μου θυμιζουν αρκετα faith no more και σημεια του ITPLOD…
Μου αρεσε αρκετα αλλα λογω του οτι ειναι μικρο, στην ροη του δισκου νομιζω θα κολλαει περισσοτερο…
Ξέρεις τώρα, κάνεις τα γνωστά
δες τα πμ σου…
Δεν έχω κάτι σε πμ