τωρα ομως;
γενικως θελει ακουσματα…με την 1η φορα ξυνισα εντελως…
τωρα ομως;
γενικως θελει ακουσματα…με την 1η φορα ξυνισα εντελως…
…ειναι με διαφορα το πιο περιεργο κομματι που εχουν κανει ποτε…
Αυτό!
Περιεργο κομματι σαφως αλλα οχι και τοσο διαφορετικο απο το accelator… σε υφος το βρηκα αρκετα κοντα αλλα θελει ακουσματα… εντωματαξυ κατι με χαλαγε στη παραγωγη αλλα μου αρεσε και ολας συγχρονως… … θα δειξει πως θα παει μετα απο αρκετες ακροασεις…
edit, έστειλε ο Storm, πάμε γαμώ χ2
Λοιπόν, μετά από 3 ακροάσεις (οι υπόλοιπες με το βίντεο) πραγματικά ΑΠΟΡΩ γιατί να βγάλεις αυτό το κομμάτι σε βίντεο, οκ είναι βλαμμένος αλλά και πάλι :’)
Σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον ο δίσκος, μαλακία βέβαια να μην έχει καθόλου κιθάρες γιατί μετά το ITPLOD περίμενα επιστροφή στις φόρμες TPE/RL αλλά τι να γίνει, ας ξεχαρμανιάσει έτσι και όταν γυρίσει ο αδερφός του μαζί με τον Φρέντρικ ας βγάλουν το ΤΡΕ3 (κολλημένος, ξέρω)
Απο οσο εχω μαθει θα εχει κιθαρες αρκετές…θα δειξει…
Αυτό το βγαζουν βιντεο γιατι ειναι το αγαπημενο κομματι του Ντανιελ…
Το κομμάτι, χωρίς να βλέπω την διάρκεια του όταν το άκουγα, τελειώνει όταν είσαι έτοιμος να ανάψεις καπνογόνο και λες “μα που πήγε το υπόλοιπο?”.
Φαντάζομαι για να βγάζει νόημα, συνδέεται με το επόμενο, αλλιώς έχουμε ένα πολύ καλό κομμάτι που θα γινόταν καταπληκτικό αν είχε την κλιμάκωση που υπόσχεται το ίδιο το κομμάτι.
Ιν Ντάνιελ γουι τράστ βέβαια.
Kαρδούλα στον storm για ακόμα μια φορά
Eνα γενικό σχόλιο μέχρι τώρα με τα 2 κομμάτια:
Αυθεντικά progressive οι PoS, μας πιάνουν απροετοίμαστους, εξαιρετικά τα πρώτα δείγματα, όχι μόνο σαν κομμάτια, αλλά σαν ήχος. Eπίσης μέχρι στιγμής και στα 2 έχει vocoder, το λατρεύω αυτό το εφε
Μου αρεσε παρα πολυ το Restless Boy.
Παμε για πολυ ιδιαιτερο δισκο, που εχει πλεον και σαφη προσανατολισμο. Τα δυο τραγουδια μου φαινονται πολυ κοντα μεταξυ τους ηχητικα.
Γελαω που ο Gildenlow “δεν εχει ακουσει πανω απο 5 λεπτα Leprous” ε
ασχετο,αλλα ο Ντανιελ εχει ηδη μισο ακομα αλμπουμ ετοιμο, οποτε παιζει να εχουμε μεσα στο 2021 και αλλον δισκο…
Ναι, ναι και γω αυτό σκεφτόμουν!
Μπορει τα 5 λεπτα που εχει ακουσει να τον επιασαν για τα καλα.
WAT
btw, στο τήζερ για το βίντεο τον βλέπω να κρατάει την άταστη Perfect Element κιθάρα <3
Ελπιζω να το βγαλει Panther 2 : Panthers
αν δεν ειναι το Panther (pant HER) το PE3,πιθανολογω πως θα ειναι το επομενο…
ΠΕΘΑΝΑ
οχι ακομα ρε!περιμενε τουλαχιστον μεχρι να ακουσεις το αλμπουμ ολοκληρο
Εγώ γιατί εξαφανίστηκα από το τρακλιστ;
Καλά σου λέει, WAIT
Να το spoiler χαχα
Massive attack εννοείς. Μόλις το άκουσα κι εγώ και μου άρεσε. Πιο προσιτό από το Accelerator ειδικά σε κόσμο που έχει μια επαφή με ηλεκτρονικό ήχο.
Αν ο υπόλοιπος δίσκος είναι ανάλογος, πάμε για κάτι πρωτόγνωρο (ακόμα και) για PoS αλλά, όπως είπαν κι αρκετοί πιο πάνω, εμπιστευόμαστε τον κορυφαίο proggie της γενιάς του στον σκληρό ήχο.
Φαίνεται ότι θα παίξει πολύ με ήχους, παραγωγή και τεχνολογίες σε αυτό το άλμπουμ.