Ποτε να περιμενουμε review και συνεντευξη;εχουν αρχισει να σκανε εδω και καποιες μερες…
Έχω δει το βίντεο 6 φορές σερί, πολύ μου άρεσε (!)
Προσωπικά δεν άκουσα πουθενά Leprous (το είδα στο βίντεο που ο Daniel φοράει κοστούμι και σκύβει στα πλήκτρα, οκ), ή τέλος πάντων πουθενά για να πω “έλα ρε Γιλντενλο τι ψεύτης είσαι που δεν ακούς Leprous”, τα ίδια πράγματα τα έχουν παίξει οι ίδιοι οι PoS παλιότερα ξέρω γω.
Επίσης σκέφτομαι κάτι Mrs. Modern Mother Mary, Break Darling Break/Sleeping Under The Stars και If I Wait και ΟΚΕΗ, νομίζω έχουμε ακούσει και πιο περίεργα πράγματα, δεν είναι ότι το έβγαλαν αμέσως μετά το Used.
Ένα ρηβιού βρήκα μόνο που λέει όμορφα πράγματα, Storm δώσε λινκ από συνεντεύξεις, ινφο για τον μισό δίσκο που έχει έτοιμο, ρηβιούζ, τον δίσκο που λήκαρε και τον έχεις ακούσει ήδη, το Happy Puppy για να μην κλαίει το @HappyPuppy πιο πάνω, δώσε δυο κατοστάρικα, δώσε ό,τι έχεις
Λοιπον, για τα δικα μου γουστα, το βιντεο του RESTLESS BOY ειναι με μια λεξη εκπληκτικο. Το λατρεψα απο την πρωτη στιγμη, και βλεποντας το βιντεο μου αρεσει και το τραγουδι περισσοτερο.
Ηθελα να πω στον Gildenlow να κανει κατι με το χιψτεροχτενισμα του, αλλα ειναι το τριτο χειροτερο στο βιντεοκλιπ
Το βίντεο είναι καταπληκτικό, συμφωνώ με Κουίντομ. Και το τραγούδι το γούσταρα με την μία.
Οι ακροάσεις έχουν ξεκινήσει…
Ήλπιζα/πίστευα από την αρχή, ότι οι όποιοι πειραματισμοί σε ήχο κι ενορχηστρωση έχουν άμεση σχέση με το concept. Όπως αχνοφαινόταν από το artwork και το Accelerator, το concept όντως αφορά τους “normals” και τους υπόλοιπους, τους ανθρώπους-αγρίμια που είναι “προγραμματισμένοι” να είναι διαφορετικοί ψυχικά.
Θα έχουμε πολλά να πούμε.
Δηλαδή τώρα εσύ θες να δούμε ντραβαλα βραδυατικο ε?!?
Απο οσο γνωριζω εχει κανα 10ημερο που σταλθηκαν προμος γενικα…
Πάντως στιχουργικά κενταει ο δίσκος.
Ειδικά το species είναι σαν να φωνάζει δυνατά τις σκέψεις μου.
και ποιος δισκος τους δεν κενταει;
ποτε να περιμενουμε περιπου review;
Βλεπω πολυ καλα λογια σε αυτο το review… και το ηλεκτρονικο στοιχειο δειχνει να εχει μεγαλο ρολο στο αλμπουμ…
Με όλο το συμπάθειο, δεν βρίσκω ιδιαίτερα κατατοπιστικό το παραπάνω review, πέραν του ότι προσπαθεί να περιγράψει πως περίπου πάει ένα τραγούδι (αν είναι αργό/γρήγορο, αν έχει πιάνο, ακουστική κιθάρα κλπ).
Ένα μικρό σχόλιο είναι ότι φανερά προέρχεται από κάποιον που δεν έχει επαφή με την μπάντα (το παραδέχεται στο τέλος) και μάλλον το αντιμετωπίζει από μια κλασσικομεταλλική πλευρά για αυτό και ακούει τόση… electronica.
Θα δημοσιεύσουμε την παρουσίασή μας όταν έχουμε το πράσινο φως της εταιρείας να το κάνουμε.
Ένα μικρό σχόλιο, μια εντύπωση, κάααααατι…
Πες μου ένα άλμπουμ των PoS στο οποίο ο Daniel σε έχει απογοητεύσει ως τώρα και θα σου πω αν θα σε απογοητεύσει το “Panther”…
Όχι album αλλά στιγμή στα προκριματικά της eurovision (ελα τώρα τι ανάγκη είχε τη eurovision μωρέ)
Για αυτό είπα άλμπουμ.
του την ειχε δώσει που δεν ειχαν αναγνωριση στην Σουηδια…εκει αυτος ο διαγωνισμος εχει αξια για καποιον λογο…
Scarsick
Χμ. Και εδώ έχει τραγούδι με ραπαρισματα και εδώ δεν έχει μπασιστα…
Και τα λες και τα δυο ιδιαίτερα άλμπουμ σίγουρα.
Οπότε μπορεί.
τι δεν σου αρεσε;
Το Scarsick
ναι το διαβασα αυτο. τι δεν σου αρεσε σε αυτον τον δισκο;