Pain Of Salvation

Συμφωνώ. Ενώ όταν βγήκε μου άρεσε, τώρα δε θα το βάλω να το ακούσω.

εγω παλι τον τελευταίο καιρο ακουω κυριως αυτον τον δισκο. ειναι ο μονος στον οποιο μπορω να βρω καποια επαφή με τον νεο ηχητικα…

Στείλε λινκ για τον νέο δίσκο σε πμ, να δω αν έχεις δίκιο (!)

1 Like

Δεσμευομαι απο συμβόλαιο…

Road salt 2 και ελαφρώς το scarsick (πλέον).
Θα μου αρέσει γιατρέ?

Δεν θεωρω οτι εχουν βγαλει μετριο δισκο…ειναι ομως αρκετα διαφορετικοί μεταξυ τους οποτε ειναι λογικό ο καθενας να εχει τις προτιμησειες του…για μενα κυμαινονται βαθμολογικά απο 8 εως 10 ολοι τους…

Συμφωνώ, θα έλεγα από 8.5 ως 10 κι αυτό δεν θα αλλάξει ούτε τώρα :stuck_out_tongue_winking_eye:!

3 Likes

το Falling Home το μετρατε;

Οχι αυτο ειναι κατι διαφορετικο…

Αντε, ας το κανουμε και εδω:

Entropia : 9,5
One hour : 8,5
Perfect element: 12
Remedy lane : 9,5
Be : 11
Perfect element 2: 7
Road Salt 1 : 9
Road Salt 2 : 6
Passing : 8,5

Αυτο με την κλιμακα που παει μεχρι 12 και εχει και μισα απλα ποναει το μυαλο μου

Χαχαχαχα, οχι ρε, η κλασσικη υπερβολη με το 12/10 ειναι :slight_smile:

Κι ενώ ανυπομονώ κι εγώ για το επίσημο review του φίλτατου @Outshined - και χωρίς να έχουμε ακόμα ανταλλάξει σοβαρές απόψεις μεταξύ μας - παίρνω την πρωτοβουλία να πω ότι το Panther δεν είναι με τίποτα το χειρότερο PoS άλμπουμ…Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν βρεθεί άνθρωπος που να ισχυριστεί κάτι τέτοιο.

εγω ανυπομονω πιο πολυ για την συνεντευξη παντως :stuck_out_tongue:

το κομματι Panther ειναι το μπασταρδεμα του Host των PL με το Epic των Faith no More, με στοιχεια PoS…

οποιος δεν θελει να ακουσει αποσπασματα απο ολα τα κομματια να μην πατησει τον συνδεσμο…
https://www.cede.ch/de/music/?view=detail&branch_sub=0&branch=1&aid=17173194&fbclid=IwAR3QR7z5zzkuVwV5_1MisM54LngWisIVK9nVpoo6LbLQz5pCbR9gvyzBq9Y

τελικα το Fifi Gruffi μοιαζει να ειναι τοσο χαλια κομματι οσο και το ονομα…

Μου αρεσαν παρα πολυ αυτα που ακουσα, οσον αφορα τον ηχο του δισκου.

Την ομοιοτητα που λες δεν την ακουω πουθενα, τoυλαχιστον οχι με το Host.

Μονο σε μενα φαινεται ως μια απολυτως φυσικη εξελιξη του ITLOPD?

Προβλεπω η τελευταια τριαδα να ειναι μεγαλα επη. Εννοειται λατρευω ηδη Φιφι

1 Like

εννοω τον ηλεκτρονικο ηχο του Host…

δεν ξερω αν ειναι φυσικη εξελιξη του ITPLOD…Νομιζω θα κολλουσε και μετα το BE ή το Scarsick…

Όχι βρε @Storm, είσαι πολύ σκληρός… Το “Panther” είναι κομματάρα. Έχεις ακουσει όλο τον δίσκο; Συμφωνώ ως προς τις FNM επιρροές.

Περιμένω το review και κρατιέμαι να μην μιλήσω… @QuintomScenario νομίζω θα γουστάρεις!

Εγω εχω ένα ρητορικό ερώτημα: τι ακριβως περιμένουμε απο μια PROGRESSIVE μπάντα;

1 Like

για καλο ειναι η κριτικη στο κομματι…λατρευω ολα αυτα που ανεφερα…

οι PoS ειναι ο ορισμος του Progressive…

2 Likes

Εγώ τέτοια δουλειά, τόοσο μπροστά, δεν περίμενα από τον Daniel σε αυτή την φάση. Ανεξάντλητος.

Edit: Όταν με το καλό βγει και το έχουμε ακουσει άπαντες, θα προφέρω αιρετική/ unpopular γνώμη που θα πέσει η μούντζα σύννεφο, δεν με απασχολεί όμως καθόλου.

3 Likes