Ναι, ο ηλεκτρονικος ηχος του Host δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ακουσα εγω προσωπικα στο αποσπασμα. Γενικα εχω bias απεναντι σε αναφορες στον ηχο του Host, γιατι 9 στις 10 φορες ο κοσμος τσουβαλιαζει οτιδηποτε ηλεκτρονικο ως “μοιαζει με Host/Depeche Mode” , το οποιο λιγη ηλεκτρονικη να εχεις ακουσει… φαινεται αρκετα αστειο. Δεν λεω για σενα σε αυτο το ποστ btw.
Δηλαδη εχω ακουσει απο κοσμο να λεει πως οι VNV Nation μοιαζουν με Host, εχω ακουσει πως η Lady Gaga μοιαζει με Host, εχω ακουσει και πως διαφοροι καλλιτεχνες απο το Synthwave genre μοιαζουν με το Host των Paradise Lost μια φορα, και απλα facepalm γενικα, οποτε ναι, ξαναλεω, ισως ειμαι biased με την αναφορα γιατι συνηθως ειναι ακυρη. Ειναι σα να βαζει καποιος την θεια του να ακουσει Morbid Angel και να σου λεει οτι ειναι ιδιο με αυτο που ακουγες τις προαλλες στο δωματιο σου, το οποιο ειναι ξερω γω το Master Of Puppets.
ακουσε το ολοκληρο… ειναι ακριβως στο πανω ποστ…
τεσπα εμενα αυτο μου βγαζει…δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθος…γενικα δεν ακουω ηλεκτρονικη μουσικη…
Το ακουσα τωρα που γυρισα σπιτι και εβαλα την VPN.
Περιττα τα πολλα λογια, 10 στα 10 το τραγουδι, με ανοδικες τασεις.
Μη ντρέπεσαι να το πεις, όλοι το ξέρουμε, αν είναι αυτό που νομίζω, απλά δεν το ξεστομίζουμε ακόμα…
Στα του κομματιού: Πολύ ωραίο! Α ρε Ντάνιελ… καλώς κρατάω μια πισινή πριν ανακυρήξω το Requiem των Triptykon ως δίσκο της χρονιάς.
@plex27, αδερφέ, να σε κεράσω μια μπύρα. Απ’ ότι φαίνεται κι εμένα το Νο1 μου ανάμεσα σε αυτά θα παίξει - αν δεν έχουμε κατι συνταρακτικό.
Edit: ιδού και το video.
Βλέπω το κομμάτι, λέω οκ δεν θα το ακούσω, 8 κομμάτια είναι ο δίσκος +ένα instrumental, ας μην έχω ακούσει τον μισό σχεδόν, θα περιμένω να ληκάρει. Και έβγαλαν το βίντεο οι μαλάκες και αναγκάστηκα να το ακούσω (!)
Τα φωνητικά βγαλμένα από το Spitfall, 0:46-0:53 εντελώς SOAD, μ’άρεσε
Έχω έναν γνωστό που παρέλαβε σήμερα τα βινύλια, ελπίζω να κάνει την καλή και να το ληκάρει σήμερα κιόλας:
Πάντως κατ’ εμέ τα “Panther” και “Restless Boy” είναι τα λιγότερο καλά τραγούδια του άλμπουμ…
Ή για να ακριβολογώ τα λιγότερο αγαπημένα μου.
Να ποντάρω ότι το αγαπημένο σου είναι το Wait;
Αυτό πιστεύω θα είναι το αγαπημένο των περισσοτέρων.
Να με κεράσεις, εννοείται! Φαντάσου, βέβαια, τι hype έχει δημιουργηθεί καθότι το Requiem θα ήταν από τα αποδυτήρια νο1, στη δικιά μου λίστα, τις περισσότερες χρονιές την τελευταία δεκαετία.
Just wait another day…
πες αυτο που μας καιει πιο πολυ…με τον Ντανιελ μιλησες;
Όχι (ακόμα τουλάχιστον)
ψύχραιμο έντιτ, νταξ καλός δίσκος είναι
κλαιω με το edit…
Αυτο το πλαστικο ειναι πιτσοκοφτης?
για μπουγατσες…
Αναμεσα στις διαφορες σταθερες που υπαρχουν στον κόσμο μας θα πρεπει να υπολογίζουμε παντα και τις εξης 2:
Α. Οι PoS θα κυκλοφορησουν γαματο δισκο
Β. Ο Outshined θα γραψει γαματο κειμενο για αυτούς
Ευτυχώς κράτησε το review για τον εαυτό του (παρά τις πιέσεις μερικών μερικών ), ο Outshined έχει μια ιδιαίτερη ψυχραιμία στα κείμενα του. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι δεν μπαίνει σε αχρείαστες συγκρίσεις, παρά αντιλαμβάνεται την μουσική ως εξελικτική πορεία για έναν καλλιτέχνη κι όχι ως “εσωτερικό πρωταθλητισμό”.
Ότι το Panther είναι μεγάλη δισκάρα, το είπαμε;