Νομιζω οτι κανεις μας δεν περιμενει να βγει δισκος καλυτερος απο τους Be,Tpe1,RL…
Ομως…23 χρονια δισκογραφιας και η ποιοτητα συνεχιζει να ειναι στην κορυφη…ελαχιστοι το εχουν καταφέρει.τρομερο επιτευγμα!
Νομιζω οτι κανεις μας δεν περιμενει να βγει δισκος καλυτερος απο τους Be,Tpe1,RL…
Ομως…23 χρονια δισκογραφιας και η ποιοτητα συνεχιζει να ειναι στην κορυφη…ελαχιστοι το εχουν καταφέρει.τρομερο επιτευγμα!
Για δες ομως που εβγαλαν τον καλυτερο μετα το ΒΕ (!) (χρονικα εννοω)
/καμια ψυχραιμια και αυτοσυγκρατηση, I’m mostly doing fine
Ισως…ο χρονος θα δειξει…για συναισθηματικους κυριως λογους ιιισως το scarsick να το εχω λιγο πιο πανω για την ωρα…
Εγώ βαρέθηκα, με την εξαίρεση του BE, δεν μπορώ να κατατάξω τα PoS άλμπουμ, δεν έχει νόημα. Κάθε ένα έχει νόημα ακριβώς εκεί που βγήκε. Λίγο πάνω, λίγο κάτω, είναι όλα υπέροχα.
Αν κάτι όμως με ενθουσιάζει περισσότερο στο Panther είναι το πόσο πραγματικά προοδευτικό είναι. Θα έλεγα είναι από τα πιο forward thinking της δισκογραφίας του - προσωπικά γίνομαι ο καλύτερος πελάτης σε αυτές τις περιπτώσεις.
δεν εχεις αδικο…ετσι και αλλιως ουτε καν μετριο δισκο δεν εχουν βγαλει ποτε…
128 εμφανίστηκε ο πάνθηρας…
Με 128 δεν ακούω τίποτα
θα το κατεβάσω πιο μετα
Πρώτη ακρόαση… Εκτός από accelarator που το θεωρω εκπληκτικό κομμάτι, το wait σπερνει και επίσης σπουδαια icon και spieces… Τα υπόλοιπα θέλουν πολλές ακροάσεις για να μπεις στο κλίμα
κι εγω το wait ξεχωρισα στην πρωτη
Θεωρω οτι με μερικες ακροασεις θα εκτιμησετε το Unfuture…προσωπικα το αγαπημενο μου…
Kαλά μωρέ νταξ πώς κάνετε έτσι, μπορεί να το ακούσω σε λίγους μήνες αν αδειάσω και βρω χρόνο
Unfuture/ Wait/ Icon ΔΕΚΑΡΙΑ, Species ακόμα απορώ, το σεντόνι όταν έρθει το mediabook από το black merch και γίνω Φίφης Γκρούφης
αυτο που βρισκω και εγω ως πιο αδυναμο στον δισκο ειναι το Species…τα υπολοιπα ειναι ολα φανταστικα…
Όλα δεκάρια είναι. Ήρεμα το λέω.
Σοβαρά τώρα, λίιιιγο λιγοτερο μου αρεσει το Keen to a fault, αλλά τι να λεμε.
Wait σιγουρα το κομματι του δισκου για μενα.
Παρα πολυ ωραιος δισκος. Και το Unfuture μου αρεσε παρα παρα πολυ.
Το ομωνυμο επισης το λατρευω. Το Species οντως το πιο αδυναμο και για μενα.
Ο δισκος μου θυμιζει και σε ατμοσφαιρα και σε συναισθημα (ενιοτε και ηχητικα) το Promised Land των Queensryche.
Α, επίσης όποιος είναι γονιός ή έχει χάσει γονιό ή και τα δύο… το Icon είναι τραγούδι ζωής.
το ριχνει λιγο το ρεφραιν…ισως επειδη μου θυμιζει ψιλοστανταρντ προγκ ροκ φορμες…πχ transatlantic…αλλα μου αρεσει πολυ ο ρυθμος και τα φωνητικα…
Όταν του πάρεις συνέντευξη, ρώτα τον γιατί επέλεξε αυτό το εξώφυλλο… Όπως έχει πει κι ο ίδιος παλιότερα, είχε κουραστεί από τα κλισέ prog metal εξώφυλλα και ήθελε πια artwork με φωτογραφίες. Απορώ γιατί άλλαξε γνώμη και γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο (που προσωπικά βρίσκω κακό).
Edit: Τα τελευταία 4-5 άλμπουμς έχουν δικό τους topic, μπορεί κάποιος με admin rights να μεταφέρει τα τελευταία (σχεδόν όλα πλην του σόλο άλμπουμ του Κριστόφ) 254 μηνύματα του τόπικ αυτού σε ένα νέο; (Ξεκινώντας από αυτό εδώ).
Σας τα λεγα για το Wait. Μαθετε μπαλίτσα.
Το Species ίσως να ναι μετά από πολλά χρόνια τραγούδι που με έκανε να ταυτιστώ με τους στίχους του.
Γενικά είναι δίσκος που θεματικά για μένα κερδίζει πόντους που ίσως να χάνει από το μουσικό κομμάτι σε σημεία.