Πρώτον, γιατί να νευριάσω, είμαι χαρακτηριστικά ήρεμος.
Δεύτερον, αν αρχίσεις πάλι τις κωλοεξυπνάδες για πολλά cd τατουάζ μπέργκερς και ότι όλα αυτά είναι 4 ταξίδια πηγαινελα στην γαμωΝΥ θα ΕΡΘΩΕΙ ΟΝΤΩΕΚΣ ΕΚΕΙ ΝΑΣΟΥ ΓΚΑΜΦΜΗΜΤΗ ΜΛΒΟΠΚΝΣΑΝΝ
Τρίτον, λέω να πάρω το βινύλιο που θα έχει μέσα και το cd, αφού έχω όλα τα βινύλια έτσι κι αλλιώς.
Σεβαστές όλες οι απόψεις, αλλά με χαλάει που τις νύχτες κάποιος άλλος σε φιλάει και στα μέρη που σε πήγαινα εγώ και αυτός σε πάει, με χαλάει που δεν σκέφτηκες ποτέ τι σου χω δώσει και να ξέρεις την καρδιά μου έχει προδώσει… Sorry για το οφ τοπικ αλλά μου ήρθε…
Δεν μπορώ να ξέρω για μεμονωμένες ή συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως αυτή του TPE1 ποια είναι τα κίνητρα της επανακυκλοφορίας.
Όμως, γενικότερα, προβλέπω μεγάλο κύμα “επανεκδόσεων” το επόμενο διάστημα, διότι είναι σημαντικό και κυρίως εύκολο έσοδο για να σταθεί η βιομηχανία (και άμεσα ή έμμεσα οι καλλιτέχνες)
Το ότι δεν υπάρχουν συναυλίες δυστυχώς επηρεάζει και την κυκλοφορία νέων δίσκων αφού οι δισκογραφικές πολύ συχνά για να χρηματοδοτήσουν μια νέα κυκλοφορία “βάζουν χέρι” και στα έσοδα της επερχόμενης περιοδείας που θα γίνει με αφορμή την κυκλοφορία αυτή. Άρα, θέλουν δεδομένη μια περιοδεία για βγάλουν ένα άλμπουμ, αλλιώς πρέπει ο καλλιτέχνης να το αυτοχρηματοδοτήσει.
Επίσης, πολλοί καλλιτέχνες φοβούνται να βγάλουν νέο άλμπουμ τώρα, καθώς δεν ξέρουν πότε θα μπορούν να δώσουν συναυλίες ξανά και φοβούνται μην έχει παλιώσει ως τότε η νέα κυκλοφορία τους.
Έτσι, οι επανακυκλοφορίες είναι μια καλή ευκαιρία να υπάρξει ροή εσόδων και να καλύψει αυτό το κενό, οπότε μάλλον θα δούμε πολλές τέτοιες, ανάλογες με του TPE1
Αλλά και αυτές θέλουν κάτι καινούργιο ή διαφορετικό για να πουλήσουν και να υπάρχει ένας λόγος για να βγουν (μια διαφορετική μίξη, κάτι εξτρά, κάτι…).
Προφανώς και καταλαβαίνουμε τον λόγο της κίνησης. Κάπως πρέπει να υπάρχει μια συντήρηση μέσα σε αυτό το χάος.
Εμένα με πειράζει η συγκεκριμένη κίνηση, όχι πως έγινε μια κυκλοφορία παραπάνω. Ας βγάζανε από τα μπαούλα ένα λάιβ της εποχής (αν υπάρχει), ή τα demo, ή κάτι τέτοιο.
Για μερικούς που έχουν ακούσει έναν συγκεκριμένο δίσκο πάνω από 200 φορές, είναι δύσκολες αυτές οι κυκλοφορίες.
Το ίδιο με το crimson idol πχ που οι αλλαγές ήταν τέτοιες που κάθε νανοσεκοντ ασχολείσαι με αυτές και όχι με τα κομμάτια τα ίδια.
Δεν ήταν απάντηση σε κάποιο συγκεκριμένο post. Ήταν κάποιες σκέψεις με αφορμή τη συγκεκριμένη κυκλοφορία.
Όταν το ακούσουμε ολοκληρωμένο αποτελέσμα θα κρίνουμε πιο καλά, αλλα σε τόσο αγαπημένα και χιλιοακουσμενα άλμπουμ οι όποιες διαφορές δύσκολα θα προτιμηθούν έναντι του original.