Pain Of Salvation

Ναι και εγώ θα ήθελα να ηχογραφήσουν και οι υπόλοιποι…δεν είναι το ίδιο όταν τα κάνει όλα μόνος…δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό στο πανθερ…

2 Likes

Με προλαβες…μολις πηγαινα να το ποσταρω…εδω εχουμε 34 δευτερολεπτα νεου υλικου σε διαφορες ηχητικες δοκιμες…

1 Like

Μια κλασική PoS μελωδιαρα από Daniel, πάνω σε πιάνο.

Πριν κάνα δυο βδομάδες είχαν πάει κι οι υπόλοιποι και ηχογραφουσαν. Guess what, ακόμα δεν υπάρχει μπασιστας.

Υπήρχε κι ένα κλιπ με Leo να παίζει κάποιο κομμάτι, τα σπαγε.

Για Φθινοπωρο μαλλον παει η κυκλοφορια…

Για μπασιστα κοβω παλι κανενα Per Schelander (δεν θυμαμαι πως γραφεται)

Το '18 που τους είδα στην Αθήνα, ο μπασίστας μου φάνηκε συμπαθής, αλλά δεν έπαιρνε καμία πρωτοβουλία. Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι κιόλας που έφυγε.

cruise to the edge…

2 Likes

Περιοδεία με Klone North America

Να φέρει κάποιος εδώ PoS με Klone, και Leprous με Rishloo, να πάω να δώσω τα συκώτια μου

3 Likes

Thanks, δε θα το ειχα παρει καν πρεφα αν δεν εγραφες τιποτα!
Θα ειμαι εκει σε 18 μερες λοιπον.

3 Likes

2 Likes

Εσύ που παρακολουθείς τα πράγματα πιο στενά, έχει δώσει κάποια εξήγηση ο Daniel γιατί περιοδεύουν ως 4αδα χωρίς μπασίστα; Και πως καλύπτονται τα μέρη του μπάσου; Προηχογραφημένα; Παίζουν τα πλήκτρα τα μέρη του μπάσου;

η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα καπου καποια επισημη απαντηση…μονο εικασιες οτι δεν βρηκαν ή δεν προλαβαν να βρουν καταλληλο ατομο.
Τωρα για τα μερη του μπασου απο οσο μπορω να καταλαβω πρεπει να ειναι Live πληκτρα σε καποια σημεια και σε καποια αλλα, προηχογραφημενα…
Το σημαντικο ειναι οτι δεν φαινεται ιδιαιτερα καποια ελλειψη,ενω η αποδοση ειναι στα γνωστα υψηλα στανταρντ!
Επισης θα μου αρεσε ο Βικραμ για μονιμος στους PoS.Τον παρακολουθουσα σαν μουσικο πριν γινει σχετικα γνωστος το τελευταιο διαστημα και πραγματικα ειναι φοβερος!

2 Likes

Το ότι δεν φαίνεται κάποια έλλειψη δεν με καλύπτει προσωπικά.

Και σιγά που δεν θα μπορούσαν οι PoS να βρουν μπασίστα, ειδικά για μια περιοδεία. Τον αγαπάμε όσο δεν πάει τον Daniel αλλά εδώ κάποιος άλλος είναι ο λόγος και δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτή η επιλογή.

Ο Vikram είναι και πολύ συμπαθητικός τύπος πέραν των άλλων. Αν ο D2 επιστρέψει στο μπάσο, γιατί όχι;

3 Likes

Τι να πω…να το έκανε για οικονομικούς λογους;
Μπορεί…

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την θέση σου @Outshined - κι όχι επειδή είμαι μπασίστας.
Ακόμα κι αν το θεωρεί πρόκληση στην παραγωγή, να κάνει το μπάσο να μην λείπει (που ομολογουμένως έγινε πολύ καλή δουλειά στο Panther), δεν στέκεται καθόλου καλά σαν αισθητική επιλογή. Προτιμώ να πιστεύω ότι το κάνει γιατί πιστευει - αλαζονικά - ότι μπορεί, παρά να πιστέψω ότι το κάνει για οικονομικούς λόγους.

1 Like

Σε αναμονη για κατι νεοτερο για τον επομενο δισκο ακουω διαφορες ομορφιες οπως αυτο:

απο τις καλυτερες συμμετοχες του Daniel σε project…

2 Likes

Επαιξαν εχθες Ρουμανια! Live μετα απο αρκετό καιρο…

6 Likes