… Βιργινία ? Εσυ είσαι ? :lol:[/quote]
Όχι? αλλά έχω και εγώ το κληρονομικό χάρισμα!!!
… Βιργινία ? Εσυ είσαι ? :lol:[/quote]
Όχι? αλλά έχω και εγώ το κληρονομικό χάρισμα!!!
Εχοντας γυρισει απο διακοπες διαπιστωσα για αλλη μια φορα την στυγερη αληθεια , οτι 9 στις 10 γυναικες ηλικιας 17 - 27 ειχαν εμφανη σημαδια ραγαδων και χαλαρωσης , κατι πρεπει να κανετε με αυτο αλλοιως ας επαναφερει καποιος σχεδιαστης το γυναικειο μαγιω μεχρι τον αστραγαλο … λυπηθειτε μας … αναγκαζομασταν μεσημεριατικο να πλακωνομαστε στις μπυρες και στα ποτα για να εχουμε το ματι μας θολο γιατι δεν αντεχαμε αυτα που εκτυλισονταν μπροστα στα ματια μας … Για αυτο ΖΗΤΩ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ
Σαν σχεδιάστρια ρούχων θα κάνω κάτι?
Θα τις ντύσω όλες με μπούρκες? άντε. Μίλησε και ο mr ο Τέλειος άντρας ο άντρας ο Σωστός?
ο προστυχος και ο ελεεινος χαχαα …Αντε κανε κατι και οσο πιο γρηγορα γινεται για να προλαβεις τις επιδειξεις για το καλοκαιρι 2006
Θα σε στεναχωρήσω, αλλά δεν ασχολούμαι με τις επιδείξεις?
Αλλά και να ασχολιόμουνα δεν θα το έκανα ποτέ αυτό? αν θες αψεγάδιαστα κορμιά με μαγιό, να βλέπεις το fashion tv
Το βλεπω που και που για να ενημερωνομαι ομως για τιν μοδα και να ειμαι και μεσα στα πραγματα … (λεω εγω τωρα)
Το ήξερα πως κατά βάθος ήθελες να μου κλέψεις την δουλειά?
Ναι? και εγώ όταν το πετυχαίνω αυτό κοιτάω? να ενημερωθώ για την μόδα [λέμε τώρα]
Καλα τοση ωρα ειναι η Bloody_Angel και δεν εχει βγαλει κουβεντα ακομα … περιεργα πραγματα συμβαινουν .
Καλα σε ειχα κοψει απο την αρχη αλλα ελεγα μην μιλας μπορει να πεφτεις εξω αστην να το πει μοναχη της
για αυτό μου αρέσεις, γιατί κόβει το μάτι σου…
8)
ναι οντως ειναι σπαθατο :lol: :lol: :lol: :lol:
Μετριοφροσύνες?
ναι ειμαι και μετροφρων πανω απ ολα και πολυ ντροπαλος θα ελεγα :oops: :oops:
Ναι? και εγώ είμαι ψιλή ξανθιά με γκριζοπράσινα μάτια? [τα δύο στα τρία ισχύουν]? και όποτε περνάω από τον δρόμο όλοι γυρνάνε και με κοιτάνε.
Επίσης είμαι ταλέντο? αλλά δεν το λέω, γιατί ειμαι μετριόφρων?
Btw πως οι φίλοι μου με φωνάζουν Φωτεινό Παντογνώστη, το έχω αναφέρει;
Απο την κυπρο εισαι ? Γιατι το ονοματεπωνυμο σου εκει με παραπεμπει … :lol: :lol: :lol:
Όχι. Καταγωγή από τον βόλο? αλλά το επίθετό μου παραπέμπει σε Ένοπλη Οργάνωση που πιάσανε πρόσφατα?
Ελας ?
Ναι… αλλά χωρίς το ‘ς’ είναι…
έχω το ίδιο με έναν από τους βομβιστές…
τα γκριζοπράσινα μάτια?
Παιδιά δίνετε ρέστα εδώ μέσα!!!Υποκλίνομαι!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
δέχεσαι παραγγελίες??..για να μπουμπουνίσεις μερικούς ??
κουβέντα …μπλα μπλα μπλα
δέχεσαι παραγγελίες??..για να μπουμπουνίσεις μερικούς ??
[/quote]
Μα φυσικά? μην πάνε στράφι τόσα χρόνια σε πορείες και αυτό το ένδοξο επίθετο? [[size=2]btw επειδή σε συμπάθησα δεν θα πάρω χρήματα από σένα[/size]]