Άρα κάπου θα σε έχω πετύχει εσένα :twisted: …
Τί καλή που είσαι …συγκινήθηκααααααααααααααααα :oops:
θα κάνω λίστα κ θα σου την στείλω με mail ,για να μην αφήσουμε ίχνη…καταλαβαίνεις !!!
Άρα κάπου θα σε έχω πετύχει εσένα :twisted: …
Τί καλή που είσαι …συγκινήθηκααααααααααααααααα :oops:
θα κάνω λίστα κ θα σου την στείλω με mail ,για να μην αφήσουμε ίχνη…καταλαβαίνεις !!!
Μην βγει προς τα έξω αυτό? και μου χαλάσει το όνομα?
μμμμμμμ δλδ το κομμα οι “Αντροκαμμενες” επαναδημιουργειτε … ω ρε κατι γελια που θα ριξουμε .
Ναι ρε? ξανά εδώ, αλλά όχι και αντροκαμμένες? εκτός βέβαια αν βάλεις τον εαυτό σου μέσα που ναι? μπορούμε να πούμε πως μετά από σένα ήρθε και η καταστροφή? [έχουμε δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα για το άτομό σου]
ΠΡΟΣΕΧΕ: δεν είπα το Χάος? 8)
Οντως καηκα λιγο απο τον ηλιο το καλοκαιρι που διανυουμε … ε δεν προσεχα … παντως ειναι μια καλη λυση να γινεται στο κομμα σας αναφορα γυρω απο το ονομα μου στανταρτ αλλες 3 με 4 καμμενες θα ενωθουν μαζι σας …
Και σαν επισημο ενδυμα να εχεται την ρομπα και το φακιολι , και σαν υποδημα την παντοφλα , ειδες μπαινω και στα χωραφια σου τωρα … :lol: :lol:
Είπε ο άντρας ο σωστός, πρόστυχος?
Btw θα αφήσω τις παντόφλες για σένα? το κληρονομικό μου χάρισμα, μου λέει πως έχεις κάτι ροζ γούνινες και τις φοράς και το καλοκαίρι? να το προσέξεις αυτό, γιατί μυρίζουν τα πόδια σου? [size=1][τι κατάλαβες, έπεσα στο επίπεδό σου?][/size]
Δεν φοραω παντοφλες καρδια μου … προτιμω να περπατω ξυπολυτος και να γεμιζει μπιχλα η πατουσα μου :oops:
Ειλικρινά το ποστ που έχω στο μυαλό μου,θα ήταν πολύυυυυ κακό…οπότε …θα σιωπήσω
Ειλικρινά το ποστ που έχω στο μυαλό μου,θα ήταν πολύυυυυ κακό…οπότε …θα σιωπήσω[/quote]
Όχι, πρέπει να το πεις?
Ολο λογια εισαι τιποτα πιο περα …λα λα λα λα λα λα
Κάποιος εδώ τραγουδάει [τον χαβά του] και είναι και παράφωνος? τι θα γίνει, καλό μου?; Απλά με την Μαρία κρατάμε ένα επίπεδο, όσο και αν θες εσύ να το ρίξεις στα τάρταρα?
Δεν ξέρω αν έχει καεί καμία από δω με τον κύριο για αύτό δεν θέλω να του απαντήσω …!
Όσο για το επίπεδο …τι να λέμε τώρα?! :twisted:
Ναι ρε , εχουν και οι γυναικες επιπεδο ? χα
Αν εννοείς αυτέ που συνευρίσκεσαι εσύ? φυσικά και όχι? γιατί αν είχαν δεν θα ήταν μαζί σου? άρα?
Οι γυναίκες έχουν επίπεδο? αυτές που είναι γύρω σου, μάλλον δεν είναι γυναίκες?
Αν εννοείς αυτέ που συνευρίσκεσαι εσύ? φυσικά και όχι? γιατί αν είχαν δεν θα ήταν μαζί σου? άρα?KALOOOOOOOOOOOOOO
Οι γυναίκες έχουν επίπεδο? αυτές που είναι γύρω σου, μάλλον δεν είναι γυναίκες?[/quote]
Ή απλά ρε φίλε είσαι κ πολύυυυυ άτυχος!!!
Όχι και άτυχος? απλά χαμηλού επιπέδου και περιορισμένης ευθύνης?
ΕΠΕ!!! [Εγκέφαλος περιορισμένης ευθύνης] :twisted:
Μωρέ? να του μιλάμε έστω εμείς? γιατί κανένας άλλος δεν το κάνει.
Και μιας και ήμαστε και μεγαλόψυχες?
Δεν φταίει αυτός που γεννήθηκε χαζό?
φυσικά και έχουν! Και μάλιστα εξαρτάται από το ύψος του τακουνιού!
Ψιλοτάκουνες οι κοπέλες του rocking ε?