Το Release Athens 2026 υποδέχεται τους Pantera, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Οι θρυλικοί Τεξανοί πρωτοπόροι του groove metal θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, κλείνοντας επιτέλους ένα από τα μεγαλύτερα κενά στη συναυλιακή ιστορία του heavy metal στη χώρα μας με ένα ανεπανάληπτο show.
Κάποιοι πιο μεγάλοι εδώ μέσα ακόμα κλαίμε για την ακυρωμένη συναυλία του 2001 με Pantera και Slayer.
Φυσικά στις 11/9/2001 άλλαξε ο κόσμος όπως τον ξέραμε, οπότε η εν λόγω συναυλία ακυρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά… Δεν ξέρω πόσοι θα βγαίναμε σώοι από τέτοιο billing!
Μια χαρα και τα τρια επομενα τους, Far Beyond Driven, The Great Southern Trendkill & Re-Inventing The Steel. Μαλιστα το τελευταιο ο Παντελης το λατρευει τοσο πολυ που το βγαζει το καλυτερο τους. Αυτος βεβαια γουσταρει και τους Down…
Και τα 5 απο το CFH και μετα γαμανε, αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα, ο Anselmo ειναι
Και η απουσια των 2 σημαντικοτερων μελων της μπαντας, αλλα αυτο θα το αντιπαρερχομουνα σε αλλες συνθηκες, μια χαρα περασα γαμω με τους “Σεπουλτουρα” και πολλες αλλες μπαντες με βασικα μελη να λειπουν.
Δυστυχως θα δηλωσω απων, αν και υπηρξα μεγαλος φαν τους για πολλα χρονια στο μακρινο παρελθον (τεραστια ξενερα το 2001 και για τους δυο αλλα τουλαχιστον τους Slayer τους ειδα αργοτερα)
Εντάξει, δεν είμαι ειδική, μπορεί να είναι τόσο καλά. Αλλά όπως είπε ο Άγγελος, δεν θα τους στήριζα ακόμα και αν μου άρεσε η μουσική τους (που ό,τι έχω ακούσει είναι παραπάνω από καλό).
Εκφράζω προσωπική άποψη, δεν με απασχολεί ποιος /-α θέλει να πάει - γούστο του καπέλο του!
Τους είδα λαηβ και είναι αχαστοι. Best of setlist, πολύ δεμένοι, παιχταραδες μουσικοί και ακόμα κ ο ανσελμο έχει καλύτερη φωνή από ότι τελευταία. Αν είμαι Αθήνα θα ξαναπάω.