Pantera

Ο πιο ατυχος δίσκος τους παντως ηταν το Re-inventing the steel…Ασχημες συγκυρίες,μηδαμινή προώθηση,τεταμενες σχεσεις μεταξυ των μελών…Και εμελε τελικά να είναι το κυκνειο ασμα τους…

Υ.Γ η τελευταία συναυλια που εδωσαν ποτε (επειδή το βρηκα σε bootleg προσφάτως) ηταν σε ενα φεστιβαλ στην Ιαπωνία το 2002…

Cowboys from hell Και τα ηχία στο τέρμα!

εχεις απολυτο δικιο για το Re-inventing the steel. δν δοθηκε η σημασια που επρεπε…
υ.γ που βρηκεσ το μπουτ??

Σε ενα blog δεν θυμάμαι ποιο…

:-k

Edit:Για την ακρίβεια,ήταν το Βeast Feast festival -Yokohama Japan 26.08.01

Για την ιστορια το setlist ηταν…(Και το οποιο πολυ πιθανα να ακουγαμε και εδώ…:frowning: )

1.Ιntro
2.Hellbound
3.5 minutes alone
4.Goddamn electric
5.War nerve
6.Mouth for war
7.Becoming
8.Revolution is my name
9.Fucking hostile
10.This love
11.cowboys from hell
12.walk

Γιατι ημουν σιγουρος πριν ψηφισω οτι το οι περισσοτεροι θελουν το cowboys from hell απιστευτο δισκος ηθελα να τους και ζωντανα αλλα δεν μπορουμε να τα χουμε ολα σ αυτη την ζωη:band:

θρυλοι απλα…4 τρομεροι μουσικοι , ο καθενας κορυφη στο οργανο του.
δεν θα ακουσω ενα ολοκληρο album Pantera , αν ειναι αυτο μαλλον ή το Cowboys θα ναι ή τοVulgar…, που πιστευω αυτα τα 2 ειναι τα καλυτερα τους .τρομερος δισκος και το Far Beyond…μετα βρισκω αδιαφορες τις κυκλοφοριες τους
ωστοσο προτιμω να ακουω πχ το best of
αγαπημενο μου κομματι το 5 minutes alone
το 1ο που ακουσα και μου εκανε ζημια ηταν το I’m Broken στην 1η λυκειου και μονο για αυτο πηρα το best (Reinventing Hell) και τους λατρεψα απλα…δεν εχω ακουσει τα γκλαμαδικα αλμπουμ τους , τα πρωιμα και δεν προκειται

δεν ξερω γιατι διαλυθηκαν , γιατι μισησαν τοσο πολυ στο τελος ο ενας τον αλλον, υπαρχουν τοσες φημες αλλα ο Rex τα απορριπτει ολα και σιχαινεται αυτους που τα λενε. απολυτως σεβαστο

Χωρίς σκέψη Great Southern Trendkill. Εκτός του οτι τα σπάει αντικειμενικά, ήταν και ο πρώτος τους που άκουσα και μάλιστα στην τρυφερή ηλικία των 15. Με σημάδεψε, πως το λένε!!!ααααααααργκχχ!!!

Vulgar Display Of Power…και μετα Cowboys…
απιστευτη μπαντα,κριμα για οσα εγιναν…

The Great Southern Trendkill φυσικα για μενα!

ο πρωτος που ακουσα κ ακομα ο αγαπημενος μου! τον ακουγαμε στην παραλια με κασετοφωνακι καθε βραδυ με μπυρες…εμεινε στην καρδια μου.

VDOP εχει κομματαρες. παρολο που οι καουμποηδες απο την κολαση ηταν ουσιαστικα το μεγαλο ΜΠΑΜ το αλλο ηταν ακομα πιο τελειο…

Reinventing the steel. Μαζεψαν οσα εμαθαν απο τους αλλους δισκους και εγινε πιο καλος ομολογουμενος

κανενας

:? :stuck_out_tongue:

Περίεργα γούστα ρε παιδί μου…:stuck_out_tongue:

Δεν λέω δίσκαρος, αλλά σίγουρα όχι το καλύτερό τους

Βασικα δεν ειναι περιεργα γουστα… Ειναι περιεργη σκεψη:p Απο ολους τους δισκους μου αρεσουν ολα τα κομματια (ακομα και απο τους glam) οποτε δεν μπορω να πω κατ αυτων τον τροπο πιος ειναι ο καλητερος δισκος, οποτε το παω αλλιως:p

Ωπ, ωραιο θρεντ

ψηφισα το vulgar display of power. Δισκαρα :bow2: Και μετα παει το cowboys from hell

ρησπεκτ σε Anselmo και Dimebag. R.I.P. στον δευτερο. Ηταν θεος.

Εγώ θα έλεγα το The Great Southern Trendkill. Είναι ο πιο ακραίος και ποικιλόμορφός τους. Στα προηγούμενα ροκάραν πιο ανέμελα.

Πιο πολύ προτιμώ το live τους, αλλά από studio μάλλον ‘‘Vulgar display of power’’. Κάθε κομμάτι και hit- άκι. Και από κοντά ακολουθούν ''Cowboys from hell και ‘‘Far beyond driven’’. Δυστυχώς δεν έχω τσεκάρει ακόμα την πρώιμη φάση των Pantera, όταν βρω χρόνο θα ακούσω και κανένα από τα πρώτα τους.

Η δισκογραφια τους ολη.Αντε λιγο παραπανω το Far Beyond Driven που το χω λιωσει λιγο παραπανω απο τα αλλα…

vulgar display of power μετα εμενα με χαλασαν πολυ[-X