Aυτο που προκαλει μεγάλη εντύπωση στην δισκογραφία των Pantera ειναι οτι δισκο με δισκο (από το cowboys και μετά) αυξαιναν ολοενα την βαρύτητα και τον ογκο στην μουσική τους…(με αποκορύφωμα το great southern trendkill)
Ελαφρως off topic,στο vulgar display εχουν επηρεαστει πολυ απο το 2ο αλμπουμ των exhorder,thrash συγκροτημα απο τη λουιζιανα,τσεκαρετε τους,ιδιαιτερα το 1ο τους (slaughter in the vatican)ειναι ενας
thrash καταιγισμος,αγνωστος δισκος αλλα συκρινεται με το reign in blood σε brootaλοτητα κ ηχο.
ίσως σε ενδιαφέρει η συζήτηση εδώ:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=232108&postcount=210
vulgar display of power τι αλλο?απλα μια απο τις κορυφαιες μπαντες των 90"s κριμα που στη χωρα μας αναγνωριστηκαν αργα
το cowboys from hell… ειχα αγορασει αυθεντικο το The great southern trendkill αλλα δεν με ενθουσιασε καθολου!
Ξανάκουσε το τότε.
και παλι δεν μου πολυαρεσει
Ξανά.
Και ξανά…
Δισκάρα το The Great… Eίναι τόσο καλό που ξεφεύγει από τα όρια του thrash. Από την άλλη δεν κάνει και για βουτυρένια αυτάκια! Μέχρι και το εξώφυλλο είναι κορυφή.
Έχω φάει κόλλημα μιλάμε…Δεν ακούω τπτ άλλο την τελευταια εβδομάδα…
Παντως οι Pantera εχουν μια μοναδικη ιδιοτητα να κεντριζουν το ενδιαφερον ακροατων διαφορων ηχων.
Γι’αυτο και ηταν θεοι!
Θ-Ε-Ο-Ι…τπτ αλλο
Υπερσυγκροτηματάρα!
Μπορεσαν με ανεση να περάσουν από τις glam metal μέρες στο πιο σκληρό ήχο. (κι από κει κι επειτα έγιναν τεράστιο συγκρότημα) Τα άλμπουμ τους από το CFH κι μετά είναι υπέραγαπημενα:D
Ε, κι όταν ένα συγκρότημα έχει για τραγουδιστή το θεό Ανσελμο (φωνάρα!) και κιθαρίστα τον Dime, νομίζω δε χρειάζεται να ειπωθεί τιποτα άλλο.:respect:
Ενα τεραστιο δυγκροτημα που δυστυχς στη χωρα μας αναγνωριστηκε λιγο αργα(θα πει κανεις,οι μονοι ειναι?).
Τεράστιοι, τους γουστάρω πολύ αλλά δεν είναι και από τους αγαπημένους μου κιόλας.
Τους έμαθα με τον ύμνο I’m Broken.
Δεν έχω ακούσει τα προ-Cowboys From Hell albums και το τελευταίο που βγάλανε.
Γενικά δεν τους ακούω και πολύ, μια φορά τον μήνα ξέρω γω, αλλά αν τους ξεθάψω τότε θα τους ακούω συνέχεια.
Εμενα παλι μ’αρεσει η προ CFH εποχη:lol::lol::lol:
Λεμε και καμμια μαλακια να περνα η ωρα…
Ρε, πολύ θάψιμο έχει πέσει για την '80s περίοδο των Pantera, αλλά όταν την είχα ακούσει ήταν πολύ καλή. ‘Νταξ’, δε συγκρίνεται με τη '90s περίοδο, αλλά δεν παύει να ακούγεται ευχάριστα.
Απιστευτο συγκροτημα… Απο τα αγαπημενα μ.
Τρομερος ηχος και συνθεσεις ειδικα απο Dime…
Με χαλαει λιγο το στυλακι του Ανσελμο (ξυρισμενο κεφαλι, ψευτοτσαμπουκας, ψιλοφασιστακος) αλλα ειναι κ γαμω τους φροντμαν.
Το τσαμπουκας δεν ειναι κακο:p (αλλο τωρα αν ειναι ψευτο-)
Καποτε ηταν κα μοικανος
Μια ελεγα “fuck racism” μια ελεγε αλλα… Δεν μιλαγε ο ANselmo ομως