"Paradise City"?

Συμφωνώ κι εγώ… Τρόμαξα!! Και μετα σου λένε π.χ. για Black Sabbath και μπούρδες… Μόνο έπρεπε να βάλουν στο CD “Parental Advisory-Explicit Content” και να μην παίζουν αυτά τα τραγούδια/video clips πριν τις 8.

μα τι λέτε;;; δηλαδη δεν τρέφετε αγαπη για το [size=6]αγνο heavy metal[/size] [size=7]είδωλο[/size] που λέγεται Αννα Βίσσυ;;;

τι να πω…ντροπη σας… :stuck_out_tongue:

[size=1]με αυτα που λεω ουτε εγω με παιρνω στα σοβαρα…[/size]

Η Άννα Βίσσυ είναι πολιτισμικό κεκτημένο… Μη την ειρωνεύεστε… Είναι η τρανή απόδειξη ότι η ελληνική νεολαία χρόνια δεν κοιτάζει… Τέρμα ο φασισμός των νέων!!! Με εκφραστή τη Θεοπούλα, το κίνημα μας συνεχίζει το δίκαιο αγώνα του υπέρ της τρίτης ηλικίας που θέλει να μοιάζει με μισή ηλικία…

Μετά τιμής

το ιδρυτικό μέλος του “Άννα Βίσσυ greek fun 8O club”

χμ…καλα το λες. εχω δει απο κοντα την βισσυ, την βραδια της eurovision. ειναι όντως ψιλοτρίτη ηλικια.

ήμουν wizard (στον τόπο που τα ποζέρια τραγουδουν και οι σκυλάδες θρηνουν) με τον κύριο karja…νομίζω ήθελε την γνωστη μπουγατσούλα του, και γι αυτο εξ αλλου ειχαμε παει στο φαγάδικο απεναντι…

ώσπου σταματά μια μαυρη (νομίζω) porche με την κυρία βίσσυ 3-4 το πρωι…ο οδηγός, ένας αρκετά νεότερός της, βγήκε να αγοράσει κατι…εκείνη έμεινε στο αμαξι.

ενώ καταβροχθίζαμε σαν λυσσαλέα κτήνη τις μπουγάτσες, του λέω: ρε συ, δεν είναι η βισσυ αυτή;

αδυνατουσε να δει (κατι είχε πάθει με τα μάτια του εκείνο το βράδυ, μολυνση, δε θυμάμαι) καθαρα και να την αναγνωρίσει…

η βίσσυ με πήρε χαμπάρι που την κοιταζα και μου χαμογελα (στο τελειως ΑΣΧΕΤΟ)

αφου έχουμε σκίσει τις μπουγάτσες, την κάνουμε για νέες περιπέτειες…ματαια προσπαθουσα να τον πείσω οτι ηταν οντως η βίσσυ στο αμαξι…

αφου την έχουμε κάνει, καταφέρνω και τον πείθω οτι λέω την αλήθεια. και τι είπε ο θεος:

‘επρεπε να της παρουμε αυτογραφα και να τα πουλήσουμε στο internet…’

δυστυχώς, μέχρι να γινόταν αυτο το εγχειρημα, αυτη θα την ειχε κανει…

οποτε, την κάναμε, και καθως φευγαμε με ιλλιγιωδη ταχυτητα (επαναλαμβάνω, ο karja δεν εβλεπε καθαρα, δηλαδη εκανα το σταυρο μου επειδη εκεινος οδηγουσε, και δόξα το θεο αποδειχτηκε καλος οδηγος), ακούγαμε το you’ve got another thing coming των θεων judas priest και τραγουδουσαμε οσο πιο δυνατα μπορουσαμε…

end of the story

Υ.Γ. η ιστορια ειναι αληθινη…

Κι όμως, παντού υπάρχει ένας μύθος… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote=“karvou”]

Κι όμως, παντού υπάρχει ένας μύθος… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

αν είναι ενα πραμα που δε μου αρεσει να λεω φιλε μου, ειναι τα λεγόμενα ‘φουμαρα’, ‘μουφιες’, ‘παπατζιλικι’, πες το οπως θες… :wink:

Κι όμως, παντού υπάρχει ένας μύθος… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

αν είναι ενα πραμα που δε μου αρεσει να λεω φιλε μου, ειναι τα λεγόμενα ‘φουμαρα’, ‘μουφιες’, ‘παπατζιλικι’, πες το οπως θες… :wink:[/quote]

Τόσα ανέκδοτα ξέρεις, αυτό με τη Βίσσυ δεν ήξερες?χαχαχα Δε πήγαινε σπόντα σε εσένα, από ανέκδοτο είναι παρμένο το σχόλιο, που δεν κάνει να το πω, γιατί είναι σόκιν… :lol: :lol: :lol: :lol:

ki omws de leei psemata :stuck_out_tongue: o mousoforos pou th synodeue - hto kai se post - euroviz video…

eprepe na foraga thn ana-l visi mpolouza m :stuck_out_tongue:

Νταξ.Ενα εχω να πω.Εμπειρια ζωης… πραγματικα!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: