"Paradise City"?

Εχεις δικιο. Ξεφυγαμε λιγο… :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ρε φιλε λεμε κ καμια μ… να περναει η ωρα!!! Αλλα εσυ μην βιαζεσαι να μεγαλωσεις γιατι θα το μετανιωσεις καποτε!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue::smiley: :smiley:

ΥΓ¨Δυστυχως δεν ειμαι στο γυμνασιο η το λυκειο!!! Αλλα θα σκοτωνα για να γυρισω σε εκεινα τα χρονια!

Συμφωνω με kourou.
Ξεκολλατε λιγο ωρε παλικαρια!Ποιο ειναι το κολλημα σας αν τα all star εχουν γινει μοδα στους trendy-δες ή αν φοραει μπλουζακι Iron Maiden μια που ακουει σκυλαδικα…?
Θα μου πειτε, ειναι βλακεια και συμφωνω.Αλλα ο καθενας μπορει να κανει ο,τι γουσταρει και να φορεσει ο,τι θελει ακομα κι αν δεν εχει ακουσει ποτε rock ή metal στη ζωη του.Προσωπικα, τα all star δεν μου αρεσουν.Ειδικα στις γυναικες ειναι τελειως αντιαισθητικο και μην μου πειτε οτι τονιζουν της θηλυκοτητα της… :roll:

Soul_thorn συμφωνω με οσα λες, αλλα για δοκιμασε να πεις σε μια “μεταλου” οτι τα all star ειναι αντιαισθητικα και θα ηταν καλυτερο να φορεσει ενα πεδιλακι για να τονισει την θηλυκοτητα της. :stuck_out_tongue:

Nαι okeik, δεν το επιχειρω γιατι πολυ απλα δεν θα βρω ακρη.Αυτο ειναι το θεμα ομως!Οτι τα all star εχουν ταυτιστει με την rock και metal “ιδεολογια” και αν τα φορεσει καποιος αλλος που δεν ανηκει σε αυτη, αμεσως γινεται κατακριτεο και οχι αποδεκτο.
Και βασικα πιστευω πως ολες οι “metalloudes”, “gothoudes” και “rockoudes” καποια στιγμη, οταν απο εφηβες θα γινονται γυναικες θα αλλαξει το style τους, χωρις απαραιτητα και την μουσικη που ακουνε.Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις, αλλα στα 28 μου και στα 30 μου δεν θα μου αρεσει να εμφανιζομαι με την αρβιλα! :wink:

akouw rock apo pitsirika… alla panta protimousa ta pedilakia apo tis arviles kai ta all star :oops:

Εγω δεν κατακρινω κανεναν για την εμφανιση του!! Για να μην δημιουργηθει παρεξηγηση εγω ΧΙΡΟΜΑΙ που τα αγαπημενα μου ΣΤΑΡΑΚΙΑ (ετσι τα λεγαμε στο λυκειο!!) εγιναν της μοδας!!! Αλλωστε ποτε δεν ειχα κολληματα με τα trends! Οσο δεν με ενοχλουν κ δεν με κατακρινουν, τοσο δεν τους κατακρινω! :smiley:

akouw rock apo pitsirika… alla panta protimousa ta pedilakia apo tis arviles kai ta all star :oops:[/quote]

Και πολύ καλά έκανες. Αν φοράγατε τέτοια παπούτσια μικρές, δε θα είχε βγει ποτέ το έπος τραγούδι “Άααγαπώ, αγαπώ μια πιτσιρίκα”!!!

:stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

akouw rock apo pitsirika… alla panta protimousa ta pedilakia apo tis arviles kai ta all star :oops:[/quote]

Και πολύ καλά έκανες. Αν φοράγατε τέτοια παπούτσια μικρές, δε θα είχε βγει ποτέ το έπος τραγούδι “Άααγαπώ, αγαπώ μια πιτσιρίκα”!!!

:stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

na se dw na to xoreveis balo kai ti ston kosmo :stuck_out_tongue: :lol:

Καλα κανεις, οι αλλες με τις αρβυλες ειναι σαν τον δεκανεα του πατερα μου. Αν ειδικα ειναι και τπτ κνιτισσες τυπου Παπαρηγα και δεν ξυριζουν και μασχαλες-ποδια… :stuck_out_tongue: (Εχουμε βγει πολυ οφ-τοπικ γαμωτο :frowning: )

Τα ειπες ολα …

na se dw na to xoreveis balo kai ti ston kosmo :stuck_out_tongue: :lol:[/quote]

Φυσικά και το χορεύω, τι σόι νησιώτης θα ήμουν αν κόλωνα σε ένα μπάλο???

Πόσα δίνεις για ένα βίντεο που χορεύω νησιώτικα? (Θέλω να τσεκάρω αυτό το και τι στον κόσμο :wink: )

Τα ειπες ολα …[/quote]
Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου, αλλα συμφωνουμε. :stuck_out_tongue:

na se dw na to xoreveis balo kai ti ston kosmo :stuck_out_tongue: :lol:[/quote]

Φυσικά και το χορεύω, τι σόι νησιώτης θα ήμουν αν κόλωνα σε ένα μπάλο???

Πόσα δίνεις για ένα βίντεο που χορεύω νησιώτικα? (Θέλω να τσεκάρω αυτό το και τι στον κόσμο :wink: )[/quote]

χαχαχαχα… από ποιο νησί είσαι γιαβρί μου; :stuck_out_tongue:

Άνδρος Forever!!! Το ποιο όμορφο νησι σε εμβέλεια 2 ωρών από την Αθήνα :wink: :wink: :wink: :wink:

Τι πατριωτισμός…!!!..
Η περιγραφή σου μου θυμίζει υπάλληλο σε τουριστικό γραφείο…

Τι πατριωτισμός…!!!..
Η περιγραφή σου μου θυμίζει υπάλληλο σε τουριστικό γραφείο…[/quote]

:lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:

Αυτό που θα πω είναι λίγο άσχετο με το όλο θέμα αλλά δεν έβρισκα άλλο θέμα να το ενατοποθετήσω…Λοιπόν, εκεί που καθόμουν σε μία καφετέρια άκουσα -καταλάθως πάντα την συζήτηση μιας παρέας και ιδού τη έλεγαν:
-Ρε σου αράσει η Βίσση?
-Μπα…Να σου πω την έχω βαρεθεί…Και εκτός αυτού δεν μου αρέσει η ροκ! 8-[
-Ναι το ξέρω…βασικά τα παλιά της κομμάτια είχαν κάποιο επίπεδο αλλά τώρα τελευταία το χει παρακάνει!Όλα της τα καινούρια κομμάτια είναι πολύ ροκ και ούτε να τα χωρέψεις μπορείς…!
:-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=
Εντάξει μετά από αυτήν την παρακμιακή συζήτηση νομίζω ότι μπορούμε επίσημα να αναλύσουμε το μουσικό επίπεδο συνομηλίκων… :cry: :cry:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
hommer διαφωνω μαζι σου!Το “Για τελευταια φορα, κανε μου ερωτα” ειναι απιστευτη ροκια!Τα σπαει!!!

:stuck_out_tongue:

Απλά δεν είμαι συνηθισμένη σε τόσο δυνατές ροκιές… :?