Paradise Lost 16/10 Principal, 17/10 Gagarin

δεν τα καταφερα σημερα να παω στη σαλονικα για τικετ…
δεν θελω να πληρώσω 40αρα στην πορτα ειναι πολλα(σε βαθμο αηδίας)
τους εχω δει 5 φορες (ολες απο το 2002 και μετα ) η πορτα ειχε σπανια πανω απο 30-32 (στην κρητη τοχανε 25) 2002 29?, 2003 25? 2004 33?(festivαl με αλλα 3 συγκροτήματα) 2006 30?
θα το αποφασισω τελευταια στιγμη συμφωνω οτι ειναι υπερμπάντα αλλα Γερμανια και Αγγλία τους βλεπουν με 15-20?..

Με το που μπήκα τώρα στο θρεντ, πάτησα κατευθείαν reply. Δεν είδα καν τα προηγούμενα ποστ. Δε θέλω να δω αν αναφέρεται κάποιο τραγούδι έξω απο σπόιλερ, ούτε καν τις αντιδράσεις όσων βλέπουν το σετλιστ. Και επειδή δε μπορώ να αναγκάσω τους πάντες να τα βάζουν όλα σε σπόιλερς, απλά, δε κοιτάω όσα γράφτηκαν πριν! :stuck_out_tongue:

Επίσης, δε θα μπω ξανά σ’ αυτό το θρεντ μέχρι το πέρας της συναυλίας. Και να μου απαντήσετε τώρα, θα το δω σε 6 μέρες. :smiley:

Τελειώνοντας, να ευχηθώ να έχει έστω και μια καταραμένη έκπληξη αυτό το σετλιστ, να δικαιωθούμε και μεις οι φανμπόυδες που για άλλη μια φορά θα πάμε να τους δούμε. :?

Αυτά, τα λέμε στο λάιβ!! 8)

Ήμουν εκεί, αξέχαστη εμπειρία. :smiley:

Ναι, η αλήθεια είναι ότι ήταν πανέμορφη συναυλία και η πρώτη τους εν Ελλάδι μετά την περιοδεία του “One Second”, που χαν το ίδιο setlist πάνω κάτω με το live του Evolve DVD!
Ε, “I See Your Face” κλασικά τα 'σπασε.
Και το '03 πάντως στο gagarin το διημεράκι είχαν κάνει τις εκπληξούλες τους. Με κάτι “Eternal” που για την εποχή ήταν σπάνιο,με δεύτερο encore, με το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ “Pray Nightfall” και “Behind The Grey” κτλ κτλ.

για οσους ενδιαφερονται,τα παλια εισητηρια του 2007 δεν ισχυουν για φετος…πρεπει να πατε να τα εξαργυρωσετε και να αγορασετε καινουρια απτα σημεια πωλησεις…ενημερωθηκα πριν απο λιγο

ο λογος για αυτο ειναι οτι υπαρχει διαφορετικη εταιρια που οργανωνει το λαιβ.

Έχεις δίκιο αλλά με αυτή τη λογική δε θα είχαμε δεί αρκετά συγκροτήματα εδώ…μας “γδύνουν” αλλά τί να κάνουμε, Paradise Lost είναι αυτοί!Btw, ελπίζω να παίξουν και τίποτα από το “In Requiem”!

Εγω ελπιζω να μην παιξουν τιποτα απο το Ρεκβιεμ

ελα θα παιξουν το enemy…ΓΑΜΩ! :?

Ε ναι και γαμω.Βγαλαν το shadowkings και κρατησαν το enemy.

αυτά είναι:D!!!κάτι μου λεέι ότι θα τα σπάσουμε…

Χαλαρώστε, μια χαρά κομματάρα είναι το Enemy και μια χαρά δίσκος το Requiem…

Γαμώ τους δίσκους ειναι το In Requiem !

Μετριος ειναι, χειροτερο απο το φετινο

Ναί αλλά αρκετοί τον έχουν υποτιμήσει!είναι από τους αγαπημένους μου δίσκους!

Έχει τα καλύτερα τραγούδια από την εποχή του DTimes, πόσο μετριο να είναι ??

Μην λεμε παλι τα ιδια…ειμαστε και στο τοπικ του λαιβ οποτε βγαινουμε οφφ

Ντροπη σου, δεν εισαι τρου.

Οκ, εγώ θα το πω με τρόπο ώστε να μν είμαι off topic. Όσο λιγότερα τραγούδια παίξουν από τον φετινό δίσκο, τόσο καλύτερη θα είναι η συναυλία (κατά τη γνώμη μου πάντα). Σας κάλυψα; :smiley:

δε θα μιλησω για τα υπολοιπα, αλλα το One Second δε το βλεπει ουτε με κυαλια.

Αυτο.