ομως θα παιξουν 6 ολοκληρα. τ κριμα… δεν λεω ποια για οσους δεν θελουν να μαθουν.
ρε παιδιά εγώ πείρα τηλέφωνο στο metropolis και μου είπαν ότι δεν ισχύει τίποτα για εξαργύρωση εισιτήριων απο το 2007 που είχε ακυρωθεί … που μπορώ να πάω να το εξαργυρώσω γιατί δεν ξανά δίνω 30 euro…
Έφτασαν οι ημέρες, αλλά no ευρά no tickets:(:!:
Δεν γίνεται να το εξαργυρωσεις. Απλα για μας που έχουμε ακομα το εισητήρειο απο το 2007 θα βγουνε κάποια εκπτωτικα εισητήρεια για αυτην την συναυλία. Περισοτερες πληροφορίες για την τιμή τους και απο που θα το πάρεις θα σου πω άυριο το μεσημέρι.
αν σκοπευετε να πατε στη συναυλια των paradise lost στην αθηνα κ δεν εχετε αγορασει εισητηριο ακομα διαβαστε λιγο τις παρακατω γραμμες…
θελω να πουλησω ενα εισητηριο ενος φιλου μου ο οποιος τελικα δε θα μπορεσει να παρακολουθησει την συναυλια των paradise lost στην αθηνα και ειναι αμαρτια να του μεινει το εισητηριο στο χερι
αν λοιπον καποιος απο εσας εδω περα σκοπευει να παει/αγορασει εισητηριο ας μου στειλει ενα pm με ενα τηλεφωνο του ωστε να κανονισουμε να βρεθουμε καπου βολικα κ για τους 2 να του το δωσω
θα απαντηθουν ολοι οσοι τυχον ενδιαφερθουν και θα κρατηθει σειρα προτεραιοτητας αναλογα με τη σειρα των pm
τιμη οσο και στο ταμειο θα ρωτησω τον γνωστο μου μηπως το πουλησει κ πιο κατω απο την ονομαστικη τιμη
αυτα ελπιζω να βρεθει καποιος πορωμενος/αργοπορημενος φιλος του συγκροτηματος
Πηρα και γω εισιτηριακι για θεσσαλονικη.Θα γινει χαμος λεμε.8)8)
Για να ξεσηκωνόμαστε σιγά σιγά… 8)
Λοιπόν το παίδεψα αρκετά στο μυαλό μου, γιατί ήθελα να τους ξαναδώ, ειδικά με το νέο άλμπουμ. Όμως επειδή η τσέπη μας έχει πάτο, κι επειδή δεν είμαστε τα τανάκια των αγαπημένων μας μπαντών, την έκοψα τη συναυλία. 35 ευρά στο γκαγκάριν για μια μπάντα είναι πολλά. Πάρα πολλά (το σαπόρτ τι να πάρει?). Και ειδικά για τους Λοστ, που το σολντ-άουτ θα το κάνουν εύκολα ή δύσκολα. Οπότε φυλάμε τον κώλο μας, γιατί φέτος έχουμε πολύ πράμα.
Καλά να περάσατε όσοι πάτε και το νου σας στους Poem.8)
Δεν θέλω να αγχώσω κανέναν, που δεν έχει εισητήριο, αλλά οι poem μιλάνε στην συνέντευξη τους για επικείμενο sold out στην Αθήνα. Χαμός θα γίνει λέμε ! !:drunk:
Ερώτηση πολύ σοβαρή(και καλά) λέει ώρα έναρξης 9, προφανώς εννοεί την ώρα που θα βγει το support ε?
Εγώ τελικά άκυρο λόγω γαμημένου κρυώματος. Δε θα τη φχαριστηθώ τη συναυλία αν πάω, οπότε καθόμαστε σπιτάκι μας και επιφυλλασόμαστε για το μέλλον.
ΛΟΣΤ ΡΕ !!! Αντε δυο μερες εμειναν ( για Αθηνα )
κ εγω κρυωμενος ειμαι αλλα δεν το χανω με τπτ!! αντε 2 μερες ακομα!!!
Ένα είναι το γιατρικό για το κρυολόγημα : :drunk::drunk:
sold out τελικα ε?
έγινε σολντ αουτ τελικα ξερει κανεις σιγουρα? γαμωτο δεν εχω παρει ακομα εισιτηριο. σκοπευα να παω να παρω αυριο…
δεν εχει βγει καποια ανακοινωση για sold out…κ ουτε ειπε κανεις οτι πηγε για εισητηριο κ δεν βρηκε…αρα πηγαινε να παρεις αυριο λογικα εχει ακομα λιγα…
επιβεβαιωμένο το sold out, πηγε φιλος μου προχτες ticket house και καπάκι metropolis και είχαν τελειώσει τα εισιτήρια και στα δύο σημεία :!:
Μολις πηρα Τικετ Χαουζ και το επιβεβαιωσε!
Καλα να περασετε σημερα εσεις εκει πανω!